Γνώμες για ξυλολέβητες Burnit

Περισσότερα
9 Χρόνια 10 Μήνες πριν #135573 από damson
Απαντήθηκε από damson στο θέμα Γνώμες για ξυλολέβητες Burnit
Μπήκα εδώ για να κάνω μία ερώτηση για ένα λέβητα που ενδιαφέρομαι να βάλω.
Η ερώτηση ήταν πολύ συγκεκριμένη και μπορούσε να να απαντηθεί με ένα ΝΑΙ ή ΟΧΙ τόσο από αυτούς που έχουν τον συγκεκριμένο λέβητα όσο και από αυτούς που τον πωλούν.
Αντί λοιπόν της απάντησης που περίμενα από ένα forum που υποτίθεται ότι βοηθάει άπειρους σε θέματα χρήσης του λέβητα άρχισαν ο καθένας να λέει βάλε αυτό και βάλε εκείνο πρόσθεσε και το άλλο και βάλε ακόμα κάτι.
Μετά βγαίνει ο άλλος και λέει ότι είμαι επιθετικός και αν είναι να πάρω ρίσκο να το πάρω μόνος μου και να μην ρωτάω.
Συγνώμη αν σας κούρασα επειδή θέλω να ζεστάνω την οικογένεια μου και ψάχνω με τα ελάχιστα χρήματα που διαθέτω να βρω το καλύτερο. Συγνώμη που δεν ακούω τις συμβουλές σας για αγορά ακόμα ακριβότερου εξοπλισμού που ίσως εσείς εμπορεύεστε.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.
Όποιος θέλει να βάλει λέβητα πρέπει να ακολουθήσει τις συμβουλές συγκεκριμένων μελών του energ.gr που πιθανόν να εμπορεύονται οι ίδιοι αυτά που προτείνουν εδω ή γενικά να δημιουργούν μία τάση ώστε να ωφελείται όλος ο κλάδος γενικότερα. Αν δεν ακούσεις τις συμβουλές τους "θα γελάσει κάθε πικραμένος".
Όχι ότι δεν περίμενα τέτοια αντιμετώπιση από μερικούς αλλά περίμενα τουλάχιστον από απλούς χρήστες που έχουν δοκιμάσει τον λέβητα μία τίμια και ειλικρινή απάντηση.
Τέλος πάντων σας αφήνω να συνεχίσετε το έργο σας και θα ψάξω να βρω την απάντηση που θέλω όχι πλέον σε ένα forum αλλά από κοντά σε κάποιον που έχει τον λέβητα αυτό.
Καλή συνέχεια και καλές πωλήσεις.

Υ.Γ.
Μην μπείτε στον κόπο να απαντήσετε. Δεν πρόκειτε πλέον να ξαναμπώ εδώ.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
9 Χρόνια 10 Μήνες πριν - 9 Χρόνια 10 Μήνες πριν #135576 από stergiosbik
Απαντήθηκε από stergiosbik στο θέμα Γνώμες για ξυλολέβητες Burnit
Αν θεωρεις οτι αυτοι που σου ειπαν καποια πραγματα,σου τα ειπαν γιατι θα ειχαν πιθανως καποιο προσωπικο οφελος κανεις λαθος.
Αγαπητε μου φιλε μαλλον δεν ηθελες μια ειλικρινη απαντηση,παρα μια απαντηση που θα ικανοποιουσε τις δικες σου σκεψεις η τουλαχιστον δε θα εβγαζε "σκαρτα" αυτα που εχεις σκεφτει και κυριως προαποφασισει! ;)
Σαφως εχεις καθε δικαιωμα να επιλεξεις αυτο που εσυ θεωρεις καλυτερο,σωστοτερο αλλα μη κακιζεις αυτους που λογω γνωσεων και πειρας διαφωνουν μαζι σου.
Οπως και να εχει παντως,καλη επιτυχια στο εγχειρημα σου και μακαρι να σου πανε ολα καλα.
Κρατα ομως και σε μια μικρη γωνιτσα του μυαλου σου αυτα που ειπαν,γιατι η ζωη "κρυβει πολλες εκπληξεις".

Δεν είναι ότι δεν είμαστε επαναστάτες. Απλά είμαστε άτυχοι που δεν είναι όπλο ο καναπές!!!


Last edit: 9 Χρόνια 10 Μήνες πριν by stergiosbik.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
9 Χρόνια 10 Μήνες πριν #135581 από jnet
Απαντήθηκε από jnet στο θέμα Γνώμες για ξυλολέβητες Burnit

damson έγραψε: Ωραία όλα αυτά που λέτε και πράγματι είναι χρήσιμο το δοχείο αδράνειας +1.200 euro και η τριοδη θερμοστατική +300 euro και ένας σύγχρονος πυρολυτικός αντί του βουλγάρικου burnit +2000 euro και πάει λέγοντας.....
Όταν όμως ψάχνεις να βρεις τα τελευταία euro που σου λείπουν για να αγοράσεις έναν φθηνό λέβητα για να μην παγώσεις τον χειμώνα όλα αυτά ακούγονται ως σενάριο επιστημονικής φαντασίας.
Για να μην αρχίσουμε λοιπόν τις αναλύσεις βάλε αυτό ή βάλε και εκείνο ξεκαθαρίζω από την αρχή ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα ούτε για δοχείο αδράνειας των 10 λίτρων ( αν υπήρχε δηλαδή τέτοιο για να κάνουμε και λίγο πλάκα). Τα χρήματα είναι μετρημένα ακριβώς για τον λέβητα +- 200 ανάλογα με την μάρκα, την εγκατάσταση και 15 τόνους ξύλα.
Επί των ερωτήσεων που έθεσα όσον αφορά την λειτουργία του λέβητα έχει την καλοσύνη να απαντήσει κάποιος ?
Ευχαριστώ.


Επειδή είδα το προηγούμενο post σας λέω οτι απο αυτούς που σας απαντήσαν κανένας δεν εχει οφελος απο τις απαντήσεις που σας έδωσαν. Με το να κατηγορείτε κάποιους οτι θέλουν να πουλήσουν, ενω αυτοί θελουν μονο να μοιραστουν τις εμπειρίες τους και τιποτε παραπάνω το μονο που μπορείτε να καταφέρετε είναι να μην βοηθήσουν κάποιον άλλον. Αυτό λοιπόν δεν θα γίνει.-

Στο καλό λοιπον και αν θα θελετε και εσείς να βοηθήσετε οπως περιμενετε να βοηθηθείτε σας περιμένουμε να παρουσιάσετε σε μελλοντικά ενδιαφερομενους σαν εσας την λύση που θα έχετε επιλέξει.

Κοστίζει τόσο να είσαι ειλικρινής όταν είσαι ευφυής! Είναι σαν να είσαι τίμιος όταν είσαι φιλόδοξος.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
9 Χρόνια 10 Μήνες πριν - 9 Χρόνια 10 Μήνες πριν #135582 από pol71
Απαντήθηκε από pol71 στο θέμα Γνώμες για ξυλολέβητες Burnit
Καλημερα και απο εμενα αν μπορω να ρωτησω και εγω οταν λεμε οχι on off αλλα συνεχεια να εχει φλογα ο λεβηταs αλλα αν εχει πιασει μια θερμοκρασια το σπιτι πεs 22 και μετα απο λιγο πιανει και το δοχειο το 1000 την θερμοκρασια που πρεπει, τοτε τα υπολοιπα ξυλα που εχει μεσα ο λεβητας τι γινεται.Ρωταω γιατι θα βαλω το καλοκαιρι τον vigas με το 1000 δοχειο και τα υπολοιπα που θελει μια και μπηκα στο προγραμμα.Ευχαριστω
Last edit: 9 Χρόνια 10 Μήνες πριν by PRIMUS 45.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
9 Χρόνια 10 Μήνες πριν - 9 Χρόνια 10 Μήνες πριν #135584 από valsam
Απαντήθηκε από valsam στο θέμα Γνώμες για ξυλολέβητες Burnit
Ωραιος εισαι ρε φιλε damson,κατσαμε και ασχοληθηκαμε με την παρτυ σου (εγω τον εχω τον συγκεκριμενο λεβητα) για να κανεις την σωστοτερη επιλογη και την πιο συμφερουσα απο αποψη αποδοσης-οικονομιας καυσιμων-και λιγοτερη ταλαιπωρια και τραβας και τσατιλα απο πανω και μας την λες?
Μας ειπες 1200 ευρω για 1000ρη μπαφερ και 300 ευρω για τριοδη και σου ειπα με 560 και 70 ευρω γινεσαι κουκλος,βρε μας το ειπες και οτι δεν υπαρχει σαλιο και σου ειπα οτι και χωρις σαλιο γινετε να ζεσταθεις(οπως ειπα με 800 ευρω κομπλε σημερα θα μπορουσα να ζεστανω την μεζονετα μου,με 580 ευρω προσαρμογη εναν ferroli p7 στο υπαρχοντα πετρελαιολεβητα και αλλα 220 για σιλο κοπη πορτας κ.τ.λ)!
Φιλε ρωτοντας πας στην πολη,σιγουρα υπαρχουν στο φορουμ ατομα που δεν θα σου πουν προς τα που πεφτει η πολη αλλα θα θελουν να σε οδηγησουν στο χωριο τους,αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση την πολη σου δειχναμε!
Last edit: 9 Χρόνια 10 Μήνες πριν by valsam.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
9 Χρόνια 7 Μήνες πριν #137074 από nikospep
Απαντήθηκε από nikospep στο θέμα Γνώμες για ξυλολέβητες Burnit
γεια σας και απο μενα παληκαρια, πριν απο καιρο αποκτησα τον active 50kw επιδη ομως η εφορια μας πηρε τα μετρα φετος και η γυναικα μου γενναει τον αλλο μηνα και πρεπει να εχουμε θερμανση στο σπιτι, αποφασησα λοιπον να τον συνδεσω ετσι οπως ειναι χωρις δοχειο για φετος τουλαχιστον, και απο του χρονου βλεπουμε. θα ειχε καποιος την καλοσυνη να με βοηθισει στον προγραμματισμο;;;;
ευχαριστω

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.133 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ