Μέτρα για την αιθαλομίχλη

Περισσότερα
10 Χρόνια 5 Μήνες πριν #117061 από LEONAS
Απαντήθηκε από LEONAS στο θέμα Μέτρα για την αιθαλομίχλη
Δυστυχως για καποιους τα νεα ειναι δυσαρεστα γιατι αρχιζει και
σφιγγει το πραμα.
Να ξερετε παντως πως αν αποφασισουν να κανουν ελεγχους θα γινουν. :whistle:

Το ζητας το τσιπας !!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 5 Μήνες πριν #117680 από JGOUF
Απαντήθηκε από JGOUF στο θέμα Μέτρα για την αιθαλομίχλη
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΛΕΒΗΤΕΣ ΜΙΛΑΜΕ...ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΑΚΟΜΗ

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 5 Μήνες πριν #117685 από JGOUF
Απαντήθηκε από JGOUF στο θέμα Μέτρα για την αιθαλομίχλη

electron έγραψε: Τελικα ομως δεν μας εχουν πει αν το μετρο θα ειναι μονο για τα ανοιχτά τζακια η και τις ξυλοσομπες, και αν, ή οχι θα εξαιρούνται οι σόμπες και οι λέβητες πελλετ. (Πχ απο οτι εχω ακουει πολλές πολυκατοικίες και φουρνοι το έχουν γυρίσει σε πελλετ).

Δηλαδη κοβουμε την θερμανση σε μια ολοκληρη πολυκατοικια ασχετος αν εχει ηλικιωμενους και μικρα παιδια ?
Τι να πω δεν ξερω..

Γιατι μας κανανε να χαλασουμε ενα καρο λεφτα για να τα παρουμε και απο οτι φαινεται δεν θα προλαβουμε ουτε απόσβεση να τα κανουμε?

ΚΙ ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΕΛΕΤ ΚΑΙΩ ΜΕ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΓΕΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΦΟΒΗΘΩ ΚΑΤΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ ΛΕΒΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΑΜΙΝΕΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟΙ ΜΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΟ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΝΑΙ.ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 5 Μήνες πριν #117686 από JGOUF
Απαντήθηκε από JGOUF στο θέμα Μέτρα για την αιθαλομίχλη

dimlyk έγραψε:

1. Να υπάρξει πραγματική, συστηματική και ουσιαστική ενημέρωση των πολιτών για όλες τις σταθερές εστίες καύσης περιλαμβανομένων των οικονομικών/ενεργειακών επιλογών και των επιπτώσεις όλων στο περιβάλλον –οι καυστήρες πετρελαίου και φυσικού αερίου επίσης ρυπαίνουν και πρέπει να συντηρούνται, τα ενεργειακά τζάκια και καυστήρες pellet «έρχονται» στην αγορά με προδιαγραφές σε εκπομπές ρύπων και ενεργειακή απόδοση, υπάρχουν λύσεις που χρησιμοποιούν ηλεκτρικό ρεύμα και είναι πολύ αποδοτικές, κλπ. Όπως και να έχει η ποιότητα των καυσίμων είναι εξαιρετικά σημαντική.
2. Για όλα τα είδη καυσίμων και καυστήρων θα πρέπει να υπάρχουν θεσμοθετημένες τεχνικές προδιαγραφές ποιότητας/κατασκευής.
3. Θα πρέπει να συσταθεί (ή επανασυσταθεί) υπηρεσία η οποία θα ασχολείται με τους προληπτικούς/τακτικούς ελέγχους των διαφόρων καυστήρων και αρτοκλιβάνων (πρόκειται για εκατοντάδες ελέγχους που δεν έχουν διενεργηθεί τις τελευταίες δύο χειμερινές περιόδους)
4. Να διενεργούνται συστηματικοί προληπτικοί έλεγχοι στην αγορά όλο το έτος, ώστε να ελέγχεται η σύσταση, η προέλευση και η διακίνηση εν γένει των καύσιμων υλών (πετρέλαιο, ξύλα, pellet, άλλου τύπου βιομάζα, κλπ). Εξάλλου, με αυτό τον τρόπο μπορεί να παταχθεί μέρος της φοροδιαφυγής αλλά και μέρος του λαθρεμπορίου καθώς και της λαθραίας υλοτόμησης.


καλα τα ευχολογια αλλα παλι για αστυνομευση δεν μιλαμε ?
αλλαξει ο τυπος βεβαια οποτε ειμαστε ενταξει
κι αντε αρχισαμε ελεγχους σε παλιους πετρελαιολεβητες και λεβητοστασια τα οποια ειναι και προβλεπεται να μεινουν ανενεργα (δεν εχουν και ασυλο τα ατιμα) αρα τα προστιμα θα τρεχουν

στην τελικη διαμαρτυρομαστε για την αστυνομευση αλλα την ζηταμε αρκει να πιανει τον γειτονα κι οχι εμας :)

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΛΕΒΗΤΕΣ ΜΙΛΑΜΕ...ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΑΚΟΜΗ

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 5 Μήνες πριν #117687 από electron
Απαντήθηκε από electron στο θέμα Μέτρα για την αιθαλομίχλη

JGOUF έγραψε: ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΛΕΒΗΤΕΣ ΜΙΛΑΜΕ...ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΑΚΟΜΗ


@JGOUF Αν μπορεις μην γράφεις με κεφάλαια γιατι ειναι σαν να "φωνάζεις" αυτο που θελεις να πεις..

Επίσης τι εννοεις λέγοντας οτι "μιλαμε για τους ενεργούς λέβητες που καίνε πετρέλαιο"????
Το μετρό απο οτι εχω ακουσει εχει να κανει για την απαγόρευση καυσης σε τζακια τις περιόδους που θα εχει αυξημένους ρύπους πανω απο το ασχφαλες για τον πληθυσμό όριο. Επίσης να ξέρεις η θέρμανση ειναι δικαίωμα όχι ανάγκη!!


"Η τεχνητή νοημοσύνη δεν μπορεί να κερδίσει τη φυσική ηλιθιότητα..."
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
"κάτοχος Mavil Primus 25"

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 5 Μήνες πριν #117690 από JGOUF
Απαντήθηκε από JGOUF στο θέμα Μέτρα για την αιθαλομίχλη

Fokion έγραψε: Ωπα ωπα

Αυτο
"
.Νομίζω οτι δεν χωράει αμφισβήτηση οτι η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη ήταν και προ τζακιών απο τις πιο μολυσμένες χώρες τις Ευρώπης με αποτέλεσμα να έχει αυξηθεί δραματικά το ποσοστό του παιδικού άσθματος και αλλων αναπνευστικων ασθενειών ,οπότε κρίνεται απαραίτητος ο περιορισμός της ατμοσφαιρικής ρύπανσης στα μεγάλα αστικά κέντρα,αλλιώς όλοι θα πεθάνουμε μια ώρα αρχίτερα"

προλαβε κι εγινε περσυ απο τα τζακια????? :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: γιατι για τζακια μιλαμε εδω ετσι???

ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΤΑΣΗ...ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΛΕΟΝ

παμε και παρακατω
ειμαι ο πρωτος που ειμαι ΥΠΕΡ των ελεγχων
ΑΛΛΑ

να ρωτησω.
α. ο κακοπληρωμενος ( κακως ) Δ.Υ. θα βγει εξω να κανει ελεγχο βραδυ ( γιατι τοτε αναβουν τα περισσότερα) και με ψωφοκρυο ( γιατι με καυσωνα δε νομιζω να αναβουν τζακια και σομπες) και να ανεβει σε κεραμιδια ενδεχομενως?????? κι αυτο λεγεται σοβαρα???

ΕΙΔΙΚΑ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ 2013 ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΝ ΤΟΥ ΖΗΤΗΘΕΙ ΕΝ ΟΨΕΙ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΛΕΒΗΤΕΣ Η ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΛΕΒΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΝΑΔΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ!

β. Ασυλο το οποιο θελει παρουσια εισαγγελεα αν δεν κανω τραγικό λαθος. Τα ρολογια ειναι ¨Η σε εξωτερικο χωρο ¨Η χτυπαει κουδουνι και λεει "ειμαστε απο την ΔΕΗ" και καποιος ανοιγει αρα ΔΕΝ υπαρχει πλεον θεμα ασυλου.

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ,ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΑΝΟΙΓΩ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΚΥΡΩΣΕΙΣ,ΟΥΤΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΘΑ ΜΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ...ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΦΟΡΙΑΚΟΥΣ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΥΠΟΨΙΝ ΑΠΟ ΤΟ 2012,ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΠΑΤΗΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΛΕΣ?

Καλη η θεωρεια αλλα...

ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΚΑΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ?ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΤΟ ΥΠΕΚΑ,ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΑΛΩΝΕΣΤΕ ΣΕ ΛΟΓΟΜΑΧΙΕΣ ΣΤΑ ΦΟΡΟΥΜΣ?ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΦΟΥ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΡΟΜΑΝΤΙΚΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ

ή αλλιως πως ξεφταει μια κατα τα αλλα καλη ιδεα
απλά αναρωτιεμαι αν αυτο το ατομο που "προέρχεται απο εναν εργασιακό τομέα που εμπλέκεται άμεσα με το ζήτημα της αιθαλομίχλης" εχει... αναψει ποτε του τζακι....

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.080 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ