Οι τρέχουσες τιμές pellet

Περισσότερα
5 Χρόνια 4 Μήνες πριν #166170 από PAPADAKIS
Απαντήθηκε από PAPADAKIS στο θέμα Οι τρέχουσες τιμές pellet
Δοκίμασε και το ARCADIA,αν και στο λέβητα μου έβγαλε τριπλάσια στάχτη εντούτις είχε πολύ θερμιδογόνο δύναμη.

Τώρα που καίω BIOALTEN ανακάλυψα στο ποτηράκι καύσης γιά πρώτη φορά εδώ και χρόνια έντονο κλίνκερ,4 δάκτυλα ύψος μετά από 2 ημέρες καύσης.

Αμφότερα είναι παραγωγή Πελοπόννησο,αν και γιά το BIOALTEN πολλά άκουσα εδώ μέσα γιά "εισαγωγή"....

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
5 Χρόνια 4 Μήνες πριν - 5 Χρόνια 4 Μήνες πριν #166173 από tssotiris
Απαντήθηκε από tssotiris στο θέμα Re:Οι τρέχουσες τιμές pellet

ΠέτροςΤ έγραψε: Για το holz λέω.

to holz royale στο site τους βγαζει οτι δεν εχουν . Στη Λάρισα πάντως την Παρασκευή είχαν.
Δεν λέω για το holz energie το οποίο δεν ξέρω , αλλά για το holz royale ( έχει ξανθό χρώμα σαν το σβαι)
Last edit: 5 Χρόνια 4 Μήνες πριν by tssotiris.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": ΠέτροςΤ

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
5 Χρόνια 4 Μήνες πριν #166175 από jps
Απαντήθηκε από jps στο θέμα Οι τρέχουσες τιμές pellet

ΠέτροςΤ έγραψε: Καλημέρα.

Εδώ στην Κορινθια έπαιρνα σβαι μέχρι πέρυσι εδώ και 6 χρόνια από 5,00- 5.40 το καλύτερο πελλετ με διαφορά φέτος πήγε 5.70 και δεν το ξαναφέρνει κανείς έμπορος επειδή τους βγαίνει ακριβά.
Πήρα gruneholz a1 με 4.60 από ανάγκη γιατί δεν έβρισκα άλλο,αποτέλεσμά ότι χειρότερο έχω δοκιμάσει,στάχτη, πολύ σκόνη και ακανόνιστα πελλετ σε διαστάσεις.Όλο καθαρίζω τα μπουριά.Βέβαια αν είχα λέβητα πελλετ δεν θα με ένοιαζε αλλά γενικά αυτές οι σόμπες από ότι έχω καταλάβει θέλουν κάλο πελλετ.

Τώρα αναγκαστικά θα ψάξω Αθήνα η μέγαρα να βρω αν γνωρίζει κάποιος κάποιον έμπορο ας βοηθήσει.Έχω βρει στην eco wood hellas Αθήνα με 375 η παλέτα μέχρι στιγμής.
Ευχαριστώ.


Στην Κορινθία το πετρέλαιο θέρμανσης είναι γύρω στο 0.99 - 1.02 ευρώ το λίτρο.
Αν βάλουμε σχέση πετρελαίου / πέλλετ : 1 / 2.5 με τιμή πέλλετ 5.70 / σακί,χωρίς επίδομα θέρμανσης,το πέλλετ θα σου έρθει ίδια περίπου τιμή ανά τόνο με το πετρέλαιο και σε περίπτωση που δικαιούσαι επίδομα θέρμανσης,το πετρέλαιο θα σου έρθει φθηνότερο από το πέλλετ.
Ποιός ο λόγος να πάρεις πέλλετ με 5.70 ή ακόμα και με 5.40 το σακί;

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
5 Χρόνια 4 Μήνες πριν #166177 από ΠέτροςΤ
Απαντήθηκε από ΠέτροςΤ στο θέμα Οι τρέχουσες τιμές pellet
Γιατι μενω σε πολυκατοικια και το πετρελαιο αναβει για 4 ωρες την ημερα.Εγω με ενα σακι την ημερα βγαζω 8 ωρες θελω τον μηνα 170 ευρω με πελλετ με πετρελαιο εδινα τα ιδια λεφτα αλλα για τεσσερις ωρες.Επισης δεν δικαιουμε επιδιμα θερμανσης.

RAVELLI HRV 160.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
5 Χρόνια 4 Μήνες πριν #166178 από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ
Απαντήθηκε από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ στο θέμα Οι τρέχουσες τιμές pellet
Μιχαλη χρονια πολλα .ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ Ο ΛΕΒΗΤΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχχαχ

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
5 Χρόνια 4 Μήνες πριν #166180 από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ
Απαντήθηκε από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ στο θέμα Οι τρέχουσες τιμές pellet
ΛΙΓΗ ΒΟΗΘΕΙΑ====== Για να έχει καλή απόδοση το μηχάνημα θέρμανσης πρέπει να έχει και καλής ποιότητας προϊόν καύσης. Πως μπορούμε να ξεχωρίσουμε το προϊόν; δηλαδή το ποιοτικό πέλλετ ξύλου.

1ο βήμα>> Παραλαμβάνετε από το τοπικό κατάστημα αρχικά μια μικρή ποσότητα Pellets, 2-3 σακουλάκια των 15kgr, ώστε να τα δοκιμάσετε πριν δεσμευτείτε για αγορά μεγαλύτερης ποσότητας.

2ο βήμα>> Πριν την τοποθέτηση του νέου πέλλετ, πρέπει να καθαριστεί η συσκευή από όλα τα κατάλοιπα των προηγούμενων καυσίμων.Καθώς προσθέτετε το νέο Pellet δείτε εάν το κάθε σακουλάκι έχει πολύ σκόνη και ελέγξτε με το χέρι σας εάν έχει αντοχή.Το Πέλλετ πρέπει να έχει μηχανική αντοχή και να μην θρυμματίζεται. Η επιφάνεια του πρέπει να γυαλίζει και όταν προσπαθούμε να το σπάσουμε με το χέρι να μην γίνεται τρίμα. Η επιπλέον σκόνη μέσα στο σακουλάκι και η έλλειψη συνοχής είναι ενδείξεις ενός προβληματικού πέλλετ, που δημιουργήθηκε στην γραμμή παραγωγής των εργασιών ή στην κακή πρώτη ύλη για την παραγωγή πέλλετ.

3ο βήμα>> Παρατηρήστε την συμπεριφορά της συσκευής θέρμανσης (σόμπα πέλλετ, λέβητας ή καυστήρας πέλλετ), κατά το άναμμα βλέποντας τα καυσαέρια και την ποσότητα του ορατού καπνού.

4ο βήμα>>Αφού ξεκινήσει η καύση δείτε μέσα στο θάλαμο της συσκευής θέρμανσης, το χρώμα της φλόγας.Το ιδανικότερο είναι η φλόγα να πλησιάζει το λευκό χρώμα.

5ο βήμα>>Αφού καεί όλη η ποσότητα των pellets παρατηρήστε τα στερεά υπολείμματα της καύσης, και ανακατέψτε την στάχτη που υπάρχει μέσα στον θάλαμο. Αναζητήστε για συσσωματώματα με υφή πέτρας μέσα στην στάχτη, και στα τοιχώματα του θαλάμου καύσης της θερμαντικής σας συσκευής. Σε περίπτωση που εντοπίσετε σβόλους μέσα σε στάχτη με υφή πέτρας, σημαίνει πως τα πέλλετ που χρησιμοποιήσατε έχουν παραχθεί από ρητινούχα ξύλα, ή άλλα ακατάλληλα υλικά και καλό θα είναι να τα αποφύγετε.

Εάν τα αποτελέσματα των παραπάνω είναι θετικά τότε μπορείτε με μεγαλύτερη σιγουριά να προβείτε σε παραγγελία μεγαλύτερης ποσότητας του συγκεκριμένου καυσίμου

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.490 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ