Συζητήσεις για τιμές pellet

Περισσότερα
10 Χρόνια 1 Μήνας πριν #131645 από pantelis1973
Απαντήθηκε από pantelis1973 στο θέμα Συζητήσεις για τιμές pellet
Μια απορια που τρυγυρναει στο μυαλο μου μερες και ηθελα να την γραψω..
Εαν αυτος ο τυπος πουλαει το πελλετ ποσο κοντα στην αθηνα με αυτη την τιμη,εμενα ποσο θα μου το πουλησει στην βορεια ελλαδα? Κανα 400αρι? :woohoo: :woohoo:

Stergiobik? περνουμε ενα φορτιο απο μισο?

Δεν κανει κρυο στην Ελλάδα...

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 1 Μήνας πριν #131647 από vag1234
Απαντήθηκε από vag1234 στο θέμα Συζητήσεις για τιμές pellet

john88s έγραψε: Όπως σου εξήγηθηκε Βαγγέλη το κατάστημα μπορεί να μην ανήκει στην "αλυσίδα". Αν δεν του πλήρωνε τα 4 ευρώ το Carefour να τα βάλει από την τσέπη του δλδ; Για να κάνει τις μαγκές του ο κομιστής; Με τα συμφέροντα που παίζονται σε πολιτικό και επιχειρηματικό κόσμο; Για να πας να αγοράσεις εσύ το Θέμα και να σου κάνει την προπαγάνδα του; Είσαι σίγουρος ότι τα 4 ευρώ θα του τα επιστρέφανε;

Τα μεταφορικά είναι το βασικό πρόβλημα με το πέλλετ. Όσοι αγοράζουν κοντά σε εργοστάσια το ξέρουν. Δεν μπορεί το πέλλετ να κάνει το ίδιο στην Δράμα και στην Νάξο που έχει αλλάξει 5 φορτηγά για να πάει. Για να ρθει το δικό σου πέλλετ στην κάριστο, έχει πάει από Δράμα, Αθήνα με νταλίκα, έχει φορτωθεί σε φορτηγό έχει πάει σε πρακτορείο, και από το πρακτορείο σε εσένα. Έτσι δεν είναι. Όλοι αυτοί δεν πρέπει να πληρωθούν; Και όπως έχει πει και κάποιος εδώ μέσα άλλη φθορά έχει το φορτηγό και η υδραυλική πόρτα άμα κατεβάζει παλέτα με πέλλετ 1 τόνο και άλλο πάνες!


Καμία σχέση με την πραγματικότητα .. Τεσπα νομίζω οτι ειναι λάθος όσα αναφέρονται εδώ περί κοστολογιων .. Αν μάθετε τα κοστολογικά δεδομένα των μεταφορών θα εκπλαγείτε .. Είτε πάνες , είτε πελλετ τον ίδιο χώρο πιάνουν σε παλετα ..

Ομορφάντρα μου ΔΕΝ πειράζει, που πήρες τόσο ακριβό μηχάνημα, τώρα παρακάλα μην ακριβύνει και αλλό το καυσιμό σου!!!
Θέλουμε φθηνό Ελληνικό & ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ PELLET!!!!!!!!!...[IMG][/IMG][IMG]...[/IMG]
...
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": dryianni

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 1 Μήνας πριν #131648 από SakiSystem
Απαντήθηκε από SakiSystem στο θέμα Συζητήσεις για τιμές pellet
Καλημέρα
Τρέχει καμιά προσφορά που μου διαφεύγει ;

Γηράσκω δ' αεί πολλά διδασκόμενος.
Σόλων ο Αθηναίος

www.energ.gr/index.php?option=com_kunena...&id=40367&Itemid=384
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": dryianni

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 1 Μήνας πριν #131654 από dimlyk
Απαντήθηκε από dimlyk στο θέμα Συζητήσεις για τιμές pellet
καλη η πιπιλα των μεταφορικων αλλα οταν ο τονος κανει 280 το σακουλι βγαινει 5?
μαλλον θα εχει αλλα μεταφορικα :woohoo:
καποιους τους εχει συνεπαρει το θεμα και ευλογαμε και την απατη ? ...η αλλαγη τιμων προ εκπτωσεων τετοιο συνιστα .


Η δυστυχία αυτού του κόσμου είναι ότι οι ηλίθιοι είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση
Αγάπα τους εχθρούς σου - αυτό θα τους τρελάνει
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": dryianni

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 1 Μήνας πριν #131657 από dryianni
Απαντήθηκε από dryianni στο θέμα Συζητήσεις για τιμές pellet

john88s έγραψε:

dryianni έγραψε:

john88s έγραψε: Συγκρίνεται ένα προιόν που έχει απίστευτα μεγαλό όγκο, μεγάλο βάρος και έχει να ανταγωνιστεί 10 άλλα καύσιμα με τo berger. Θα στείλω e-mail στους καθηγητές μου, να σας κάνουν πρόταση για να διδάξετε στο Πανεπιστήμιο.

Πείτε στους καθηγητές σας ότι εκτός από τα burgers, η διάλεξη θα περιλαμβάνει χαρτιά τουαλέττας (S/M), ηλεκτρικές συσκευές (Κωτσόβολος - Πλαίσιο, κ.λ.π.), καφέδες (Everest, Γρηγόρης), αυτοκίνητα, ηλεκτρικό ρεύμα. Ειδικά για το ηλεκτρικό ρεύμα θα αναφερθώ στο γιατί η πόλη της Πτολεμαΐδας, που το παράγει, το πληρώνει στην ίδια τιμή με την Κρήτη, που το παραλαμβάνει μέσα από εκατοντάδες χιλιόμετρα καλωδίων και ακριβών υποθαλάσσιων υποδομών.
Πού ξέρετε, μπορεί να γελάσουμε όλοι μαζί... :huh:


Είσαι μακράν άσχετος/άσχετη και εκτός πραγματικότητας. Επειδή αν κατάλαβα καλά έχεις "σπουδάσει" και κάτι, έχω να πω ότι έχεις μείνει μόνο στα λόγια. Δεν μου λες, ο καφές έχει το ίδιο στο καφενείο του μπάμπη στη Πέρα Ραχούλα και το ίδιο στο Θησείο;Όχι, αλλά από το Everest στο Θησείο, μέχρι την πέρα Ραχούλα, όλα τα προϊόντα (σφολιάτες, καφέδες, κ.λ.π.). έχουν την ίδια τιμή. Ρεύμα; Έχεις δει καμιά χώρα να πηγαίνει με βάση την απόσταση από το εργοστάσιο; Δες τι γράφω παρακάτω, για τη Ρόδο. Όσο για τα αυτοκίνητα μιλάς για ένα πράγμα που κάνει πολλές χιλιάδες ευρώ. Τα μεταφορικά δεν το επηρεάζουν. Το πέλλετ έχει αξία 200 ευρώ. Το έβερεστ και ο γρηγόρης πιάνουν χώρο, 10Χ10 και το φορτηγό του Γρηγόρη (ena sprider) διανέμει σε 100 μαγαζιά 100 κουτιά με καφέδες. Δηλαδή από τα κεντρικά του Γρηγόρη, στην Αττική, για τις αποθήκες στην Αλεξανδρούπολη, από όπου φορτώνει το βανάκι για την τοπική διανομή, δε χρειάζεται νταλίκα; στους ώμους τα κουβαλάνε; 100 τσουβάλια αν θες. Εσύ λες να γίνεται να ανοίξει κανείς 1000 αποθήκες σε όλη την Ελλάδα για να σου πουλάει το πέλλετ το ίδιο ; Η εταιρία νο1 στο χώρο του ξύλου υπάρχει και όπου έχει αποθήκες πουλάει φτηνά. Αυτά που λες δεν γίνονται. Ο έμπορας που είναι στην Σπάρτη, για να φέρει νταλίκα από Νευροκόπι θέλει 2000 ευρώ. Πόσο θες να σου πουλήσει το πέλλετ; Όσο κάνει στην Δράμα; Όχι, θέλω απλά η τιμή να καθορίζεται από τη διαφορά στα μεταφορικά και όχι από τη μέση τιμή αγοράς της περιοχής, στη λογική "αρκεί να είμαστε φθηνότεροι".

Ξέρεις με τι έρχεται το πέλλετ; Με νταλίκα. Ξέρεις με τι έρχεται ο καφές του γρήγορη; Με βανάκι. Ξέρεις με τι έρχεται ο λιγνίτης στο εργοστάσιο της Δ.Ε.Η., στη Ρόδο; με νταλίκα

Κλασσικά και στο χωριό μου κράζανε το mini μάρκετ γιατί είχε "ακριβές τιμές". Πηγαίνανε όλοι στην κοντινότερη πόλη και ψωνίζανε. Τώρα που δεν βγαίνουν οι βενζίνες όμως κατάλαβαν γιατί είναι ακριβότερη 20 λεπτά η ζάχαρη στο χωριό.

Σκίσε τα πτυχία σου. Τουναντίον, αν και γηραιός πλέον για μετεκπαίδευση -κλείνω τα 40 τον Αύγουστο- θεωρώ ότι δεν είναι τόσο αργά για μία διδακτορική διατριβή στη "χαρακτηριολογικού τύπου παραληρηματική συμπεριφορά σε χώρες υπό οικονομική χρεωκοπία", με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα. Η όλη ιστορία μού θυμίζει το γνωστό ήρωα του Θερβάντες, που έβλεπε τους ανεμόμυλους για γίγαντες.

Υ.Γ.: Επαναλαμβάνω, είμαι κάτοχος Bachelor of Arts in Psychology & Public Relations. Καμμία σχέση με την εφαρμοσμένη λογιστική (κοστολόγηση) ή την οικονομική θεωρία (μικροοικονομία). Εξετάζω το θέμα μόνο από επικοινωνιακής πλευράς, το ξαναείπα. Άλλωστε, μόνο από αυτής της πλευράς δικαιούμαι να κρίνω. Ευχαριστώ και πάλι που με διαβάσατε, το θέμα για μένα θεωρείται λήξαν και δεν πρόκειται να απαντήσω ξανά. Άλλωστε είμαστε, όντως, εκτός θέματος και ο υπόλοιπος κόσμος περιμένει να δει καμμία προσφορά...

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 1 Μήνας πριν #131663 από Fokion
Απαντήθηκε από Fokion στο θέμα Συζητήσεις για τιμές pellet

dryianni έγραψε: Υ.Γ.: Επαναλαμβάνω, είμαι κάτοχος Bachelor of Arts in Psychology & Public Relations. Καμμία σχέση με την εφαρμοσμένη λογιστική (κοστολόγηση) ή την οικονομική θεωρία (μικροοικονομία). Εξετάζω το θέμα μόνο από επικοινωνιακής πλευράς, το ξαναείπα. Άλλωστε, μόνο από αυτής της πλευράς δικαιούμαι να κρίνω. Ευχαριστώ και πάλι που με διαβάσατε, το θέμα για μένα θεωρείται λήξαν και δεν πρόκειται να απαντήσω ξανά. Άλλωστε είμαστε, όντως, εκτός θέματος και ο υπόλοιπος κόσμος περιμένει να δει καμμία προσφορά...


εδω συμφωνουμε απολυτως - επετρεψε μου μια που το εμποριο ΕΙΝΑΙ το επαγγελμα μου, δηλωνω ΠΛΗΡΩΣ αναρμοδιος επι ψυχολογιας και δημοσιων σχεσεων

ENERGY GP 8000 (X2) εφυγαν - απολυτα ευχαριστημενος
www.energ.gr/index.php?option=com_kunena...mid=144&limitstart=0
ECOSPAR AUGIRA 23KW NEW ENTRY....
www.energ.gr/index.php?option=com_kunena...&id=59591&Itemid=384

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.090 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ