Συζητήσεις για τιμές pellet

Περισσότερα
10 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #132294 από XAALAARAA
Απαντήθηκε από XAALAARAA στο θέμα Συζητήσεις για τιμές pellet

kosmidis80 έγραψε:

XAALAARAA έγραψε:

kosmidis80 έγραψε: Δεν τσιμπαω, συνεχιστε μονοι σας το αρμεγμα! :lol:



Και εγω θα πω παλι μια ελληνικη παροιμια
"Όσο σκαλίζεις τα σκατά, βρωμάνε περισσότερο."
αν νομιζεις οτι εχω σε κατι απο αυτα που λεω αδικο εδω ειμαι να σε ακουσω να μου πεις την αποψη σου να το συζητησουμε ατακες του τυπου συνεχιστε μονοι σας το αρμεγμα! κρατα τες για σενα μιας και χρησημοποιησες "μονοι".


Σαφεστατα και εχεις αδικο νομιζεις :lol: στο πως συμπεριφερεσαι τις τελευταιες μερες.εχεις δικιο επρεπε πολυ νωριτερα Στα @@ μου αν εχεις δικαιο ή αδικο,????? δεν θα το σχολιασω και ευχομαι να μην ερθεις στην θεση μου η σελμαν δεν ειναι δικια μου, ουτε υπαλληλος ειμαι και ουτε εχω κανενα λογο να απολογουμε εγω για τον οποιο επιχειρηματια και τις αποφασεις του.σου ειπε κανενας να απολογηθεις απλα εισαι ειπες οτι μιλας μονο οταν εχεις ο ιδιος γνωση και εκει ειχες για αυτο σε ρωτησα να μαθω και εγω :) Αλλα δεν εχεις ουτε εσυ δικαιωμα :lol: :lol: :lol: μηπως θα μας δικασεις κιολας δεν καταλαβα εσυ θα εισαι αυτος που θα οριση ποτε θα μιλαμε και τι θα λεμε ????με παντιερα το οποιο συμφερον σου εχασες, να κανεις εδω μεσα τον αγωνα σου την στιγμη που δεν υπαρχει αντιλογος ενημερωση κανω να μαθαινουν και οι νεοτεροι οι παλιοι ισως ξερουναλλα και η γνωση του τι πραγματικα συνεβει απο μεριας μας.ποια ειναι η μερια σας :lol: Βλεπεις κανεις δεν σου απανταει και εσυ εκει το ζοριζεις, το ζοριζεις μεχρι να σου πει κανεις στα @@ μας και η σελμαν και η πελμαν.και καπου εκει μπηκες μπροστα να κανεις τον ηρωα εσυ :P

Αρα λοιπον μην μου ξαναμιλησεις εμενα προσωπικα για την σελμαν, στο ξαναειπα δεν γνωριζω την εταιρια και το τι εγινε.τοτε μπορεις να διαβαζεις οταν θα γραφω και να ενημερωνεσαι :) Αν θεωρεις και ξερεις να μας παρουσιασεις στοιχεια και οχι γενικολογα,ολα στην ωρα τους :) καποιοι βιαζονται να μαθουν μιας και η ιδια η διοικηση μαθαινει τελευταια της εξελιξεις λογω της μεγαλης αδιαφοριας τουλαχιστον ετσι θα πιστεψουμε οτι εχεις καποιο δικαιο ή και το απολυτο δικαιο.ολα στην ωρα τους

Τωρα σε οτι αφορα το αρμεγμα, τι θιγεσαι? Ειδες να απανταω εσενα? Ειδες οτι δεν σχολιασα τα περι χωριατακων κτλ γιατι θα μαλωναμε και νωριτερα, αλλα βλεπεις επισης οτι πανω στο αγχος σου και στην απελπισια με βλεπεις ή θες να με βλεπεις σαν εχθρο.δεν σε βλεπω σαν εχθρο και κανεναν απο οσους νομιζεις και ουτε θελω να καυγαδιζω οταν δεν προκαλουμε Δικαιωμα σου, ειλικρινα με αφηνει αδιαφορο! Το αρμεγμα παρ ολα αυτα πηγαινε στον johnτοτε θα ελεγες μπορεις να συνεχισεις το αρμεγμα μονος σου που 'εχει' την εικονα οτι η αλφα χαχαχα να μην σου πω την εικονα που εχω εγω γιατι θα βαρεθεις να διαβαζεις μπορει και να ειναι μια βιοτεχνεια που κανει περγολες μονο και μονο για να ριξει λαδι στην φωτια και να ακολουθησουν αυτα τα δυο επομενα ποστ μας.

Τελος προσεξε με τα σκατα, κανεις δεν βγηκε καθαρος σκαλιζοντας τα. εννοείτε πως δεν παει σε σενα εξαλου τι εχω να χωρισω μαζι σου αλλα στο θεμα που μιλαμε (αν παει αυτο με τα περι σκατα για μενα)


ΡΕ ΟΥΣΤΤΤΤΤ

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #132300 από kosmidis80
Απαντήθηκε από kosmidis80 στο θέμα Συζητήσεις για τιμές pellet
Αντε καλα,

Καλημερα!

Στάλθηκε από το Lenovo A820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": XAALAARAA

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #132787 από str1979
Απαντήθηκε από str1979 στο θέμα Συζητήσεις για τιμές pellet
Με εχετε περδεψει και δεν μπορεσα να βρω που ειχα κανει ποστ με φωτο οποτε απανταω εδω

Σημερα το πρωι αδειασε το σιλο οποτε και το γεμισα με το νεο πελλετ που αγορασα προσφατα
Υποτίθεται οτι ειναι Σουηδικο αλλα εχω τις επιφυλάξεις μου

Η σακούλα ειναι ποιοτικός χαλια. Απο τα 41 τσουβαλακια που αγορασα σχεδον Στα 10 ειχε ανοιξει η σακουλα απο το επανω μερος
Επισης το πλαστικο της μου αφηνε την εντυπωση οτι ειχε κατι σαν πορους.
Στο πελλετ τωρα ο χρωματισμος του ειναι ανοιχτος, εχουνν σχετικα κοντο μεγεθος και μεσα στις σακουλες βρηκα αρκετη σκονη.
Επεισης μου αφησαν την εντυπωση οτι ειχαν καπια υγρασια.

Στην πραξη τωρα επιβεβαιωθηκαν οι αμφηβολιες μου διοτι χωρις να πειραξω ρυθμισεις στον λεβητα το συγκεκριμενο πελλετ δεν μπορεσε να δωσει θερμοκρασια καυσαεριων οσο εδινε το προηγουμε πελλετ.
Ετσι αναγκαστηκα να αυξησω την τροφοδοσια απο το 35% στο 37-38% για να ανεβασω την αποδοση του.
Στην καμιναδα δεν ειχα καθολου καπνο.

Η σύγκριση έγινε με το πελλετ που έκαιγα μέχρι τώρα του Καρυπιδη απο τα Καρφουρ.

Τα συμπεράσματα μου ειναι οτι ειτε το πελλετ δεν ειναι Σουηδικο αλλα οτι ναναι... ειτε οτι ναι μεν ειναι Σουηδικο αλλα το ειχαν εκτεθημενο εξω και οχι σε καποιο υποστεγο οποτε απο τις καιρικες συνθηκες και την βροχη φθαρηκε η σακουλα, τραβηξε καπια υγρασια με αποτελεσμα να αφηνει αυτη την αισθηση υγρασιας στα δαχτυλα,περισσοτερη σκονη στην σακουλα και μικροτερο μηκος στο μεγεθος επιδη μαλακωσε και παει πιο ευκολα και κατεπεκταση μειωμενη αποδοση.

Θα το παρακολουθησω και τις επομενες μερες και αν αλλαξει κατι θα ενημερωσω.







Invicta Compact 700
Συνημμένα:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #132789 από john88s
Απαντήθηκε από john88s στο θέμα Συζητήσεις για τιμές pellet
Αν είναι σουηδικό, σίγουρα θα ήρθε μαζί με τίποτα ξύλα. Σουηδική ξυλεία δεν λέμε; Σε κανα φορτίο για συμπλήρωμα. Αλλιώς μπορεί να είναι κανα από τα νοθευμένα...Γιατί το πήρες πολύ φτηνα ρε συ. Εδώ το german είναι πανάκριβο και φέτος δεν κυκλοφορούν παρά 1-2 πραγματικά αυστριακά. Και είναι και πανάκριβα.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #132793 από PRIMUS 45
Απαντήθηκε από PRIMUS 45 στο θέμα Συζητήσεις για τιμές pellet

str1979 έγραψε: Με έχετε μπερδέψει και δεν μπόρεσα να βρω που είχα κάνει ποστ με φώτο οπότε απαντάω εδώ

Σήμερα το πρωί άδειασε το σιλό όποτε και το γέμισα με το νέο πελλετ που αγόρασα πρόσφατα
Υποτίθεται ότι είναι Σουηδικό αλλά έχω τις επιφυλάξεις μου

Η σακούλα είναι ποιοτικός χάλια. Από τα 41 τσουβαλάκια που αγόρασα σχεδόν Στα 10 είχε ανοίξει η σακούλα από το επάνω μέρος
Επίσης το πλαστικό της μου άφηνε την εντύπωση ότι είχε κάτι σαν πόρους.
Στο πελλετ τώρα ο χρωματισμός του είναι ανοιχτός, έχουν σχετικά κοντό μέγεθος και μέσα στις σακούλες βρήκα αρκετή σκόνη.
Επίσης μου άφησαν την εντύπωση ότι είχαν κάποια υγρασία.

Στην πράξη τώρα επιβεβαιώθηκαν οι αμφιβολίες μου διότι χωρίς να πειράξω ρυθμίσεις στον λέβητα το συγκεκριμένο πελλετ δεν μπόρεσε να δώσει θερμοκρασία καυσαερίων όσο έδινε το προηγούμενο πελλετ.
Έτσι αναγκάστηκα να αυξήσω την τροφοδοσία από το 35% στο 37-38% για να ανεβάσω την απόδοση του.
Στην καμινάδα δεν είχα καθόλου καπνό.

Η σύγκριση έγινε με το πελλετ που έκαιγα μέχρι τώρα του Καρυπιδη απο τα Καρφουρ.

Τα συμπεράσματα μου είναι ότι είτε το πελλετ δεν είναι Σουηδικό αλλά ότι να ναι... είτε ότι ναι μεν είναι Σουηδικό αλλά το είχαν εκτεθειμένο έξω και όχι σε κάποιο υπόστεγο οπότε από τις καιρικές συνθήκες και την βροχή φθάρθηκε η σακούλα, τράβηξε κάποια υγρασία με αποτέλεσμα να αφήνει αυτή την αίσθηση υγρασίας στα δάχτυλα,περισσότερη σκόνη στην σακούλα και μικρότερο μήκος στο μέγεθος επειδή μαλάκωσε και πάει πιο εύκολα και κατ' επέκταση μειωμένη απόδοση.

Θα το παρακολουθήσω και τις επόμενες μέρες και αν αλλάξει κάτι θα ενημερώσω.







ΣΤΡΑΤΗ τι έγινε το έχασες :whistle:
Εδώ είναι οι φωτογραφίες που έβαλες
www.energ.gr/index.php?option=com_kunena...id=384&limitstart=15


Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
9 Χρόνια 11 Μήνες πριν #134309 από str1979
Απαντήθηκε από str1979 στο θέμα Συζητήσεις για τιμές pellet
Επανέρχομαι με πιο ασφαλή συμπεράσματα σχετικά με το παραπάνω πελλετ που αγόρασα τελευταία
Είναι ΜΑΠΑ !
το τις τελευταίες μέρες μου προκαλεί όλο προβλήματα
Δεν ξέρω που οφείλεται άλλα το πελλετ ειναι σπασμένο σε μικρά κομματάκια και οχι ολόκληρο, έχει επίσης ΠΟΛΥ σκόνη στα σακιά με αποτέλεσμα να επικάθεται στον λαιμό του σωλήνα εισαγωγής του πελλετ πριν μπει στον καυστήρα.
Αυτό εχει ως αποτέλεσμα να μου φρασει μετά απο λίγη ώρα λειτουργίας ολο τον σωλήνα εισαγωγής και να γεμιζει με πελλετ μέχρι επάνω όποτε και μπλοκάρει το μοτερ του κοχλία.

Σίγουρα ΔΕΝ πρόκειται να ξανά πάρω απο αυτό. Πάλι καλά που είχα πάρει μικρή σχετικά ποσότητα για συμπλήρωμα.

Invicta Compact 700

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.146 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ