Προσοχή!!!μαθε για Creta Pellet Hellas!!!

Περισσότερα
9 Χρόνια 7 Μήνες πριν #137219 από 1821abgd@gmail.com
Aν μπορης να βρης την διευθυνση της εταιριας θα βοηθουσε

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
9 Χρόνια 7 Μήνες πριν #137234 από Mikekmn
Απαντήθηκε από Mikekmn στο θέμα Προσοχή!!!μαθε για Creta Pellet Hellas!!!
Του ξαναμίλησα σήμερα και εαν μπορώ να καταλάβω θα προσπαθήσει να καλύψει σταδιακά τις ποσότητες. Θα μιλήσουμε την άλλη εβδομάδα, για να μου πει ακριβώς ημερομηνίες. Εαν δεν είναι συνεπής τότε θα επισπεύσω τις διαδικασίες με τα εξώδικα.
ΥΓ
Οπως είχα πει και παλαιότερα ο τρόπος που το έχουνε κάνει είναι χαζός και ερασιτεχνικός. Προσωπικά για 100 τόνους που μου είπε οτι εχει υπόλοιπο (~ 20000), δεν θα έβαζα σε κίνδυνο την εταιρία -προσωπική μου περιουσία.
Επιπλέον παίρνοντας απο μένα μόνο παράδειγμα χάνει δυνητικό πελάτη ~50 τόνων το χρόνο,εαν το προιόν ειναι καλό (και ξέχωρα την δυσφήμιση και την δυσκολία που θα έχει για πωλήσεις). Θα του δώσω αυτή την εβδομάδα και βλεπουμε. (απλά μας πρόλαβαν τα κρύα από ότι βλέπω την πρόβλεψη του καιρού).

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
9 Χρόνια 7 Μήνες πριν #137244 από mastoras
Απαντήθηκε από mastoras στο θέμα Προσοχή!!!μαθε για Creta Pellet Hellas!!!
Βλέπω ότι "στρώνει η δουλειά" ......με λίγα λόγια για τους εμπλεκόμενους ήρθε στο φόρουμ ένα μήνυμα αισιοδοξίας.

Απο την αρχή αυτού του θέματος ήμουν κάθετα αρνητικός ως προς τον χειρισμό της υπόθεσης από όλους. Και αυτό είχε να κάνει για το καλό των δικών σας συμφερόντων, και όχι για την εν λόγω εταιρία που δεν γνωρίζω, και δεν έχω καμία απολύτως σχέση.

Σας είχα πει σταματήστε να απειλείται, δυσφημίζετε, και να ζητάτε μέσω του φόρουμ να βγει και να απολογηθεί ο "αντίδικος" Κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει, αν είναι δυνατόν...οπότε τζάμπα λόγια.

Επίσης θα πρέπει να ξέρετε ότι ποτέ από την ζημία "κέρδος" δεν βγαίνει. Το μόνο που προσπαθεί κάποιος να κάνει στην περίπτωση που εμπλακεί σε ζημία είναι να βγει από αυτήν όσο πιο αλώβητος μπορεί. Και αυτό επιτυγχάνεται με ψυχραιμία, υπομονή, και σωστές συμβουλές νομικών που δεν επιθυμούν να σας αρμέξουν.

Το να προσπαθείτε να κάνετε κακό στην εταιρία με το να την δυσφημίζεται, ενώ έχετε να λαμβάνεται....μόνο έξυπνο δεν είναι. Το να κάνετε καταγγελίες στην ΣΔΟΕ πάει να πει ότι δεν έχετε συμβουλευτεί δικηγόρο, η ΣΔΟΕ είναι για άλλη δουλειά και όχι να σας λύσει τις όποιες οικονομικές διαφορές. Στην άλλη περίπτωση που ακούστηκε πολλές φορές "καταγγελίες στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος" είναι το ίδιο σαν να παίρνετε ένα τηλέφωνο στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής σας και να του λέτε ότι "ο τάδες μου έφαγε την προκαταβολή" Αυτό δεν είναι έγκλημα. Απορώ πως το έχετε σκεφτεί αυτό. Ποια η λογική ? Να τον πιάσουν από το αυτί και να τον πούνε "δώσε την προκαταβολή πίσω" ????

Για τέτοιου είδους υποθέσεις αρμόδια είναι τα δικαστήρια.....και μάλιστα τα ειρηνοδικεία...ούτε καν πταισματοδικείο δεν θα πάει η υπόθεση. Και φυσικά πόσος χρόνος χρειάζεται για να έρθει στην έδρα μια αντιδικία [που δεν υπάρχει καν ούτε ένα απλό ιδιωτικό συμφωνητικό μεταξύ σας] νομίζω ότι το γνωρίζετε όλοι σας.

Και τελειώνοντας να πω στον φίλο Mikekmn ότι οι κουβέντες τύπου "να μου πει ακριβώς ημερομηνίες" "Εαν δεν είναι συνεπής τότε θα επισπεύσω τις διαδικασίες με τα εξώδικα" "Θα του δώσω αυτή την εβδομάδα και βλέπουμε" δείχνουν ότι ο νομικός σου σύμβουλος σε έχει βάλει σε καλό δρόμο.

Η εκδίκηση φίλοι μου είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Και από ότι βλέπω οι περισσότεροι παθόντες που έχετε συμβάλει σε αυτό το θέμα του φόρουμ που οι ίδιοι ανοίξατε, παρά το ότι κρατήσατε επιμελώς την ανωνυμία σας....νομίζω έχετε ήδη καεί.

Υ.Γ. Γράφω πράγματα που δεν αρέσουν, αυτή όμως είναι η άποψη μου και μέσα από αυτήν την άποψη ίσως να βγει κάτι θετικό για καταναλωτές που έχασαν, η έμπλεξαν σε παρόμοιες καταστάσεις και δεν γνωρίζουν πως να τις χειριστούν.
Συνιστώ και πάλι, ψυχραιμία, υπομονή, και όχι σπασμωδικές κινήσεις εκδικητικού χαρακτήρα.....εφόσον έχεις να παίρνεις.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
9 Χρόνια 7 Μήνες πριν #137250 από Mikekmn
Απαντήθηκε από Mikekmn στο θέμα Προσοχή!!!μαθε για Creta Pellet Hellas!!!
Ο δικηγόρος είναι φίλος μου οπότε δεν προσπαθεί να βγάλει λεφτά απο μένα.Από την άλλη έχοντας γνώση του χώρου των εταιριών πρέπει να κρίνεις εαν ο άλλος πάει να σου φάει λεφτά ή έχει δυσκολία.Προφανώς και η "μη επικοινωνία" που επέλεξε δείχνουν ότι πήγε να φάει λεφτά (και αυτό στο δικαστήριο μετράει ΠΟΛΥ).Δευτερον και σημαντικότερο το ποσό το οποίο πήγαν να φάνε ειναι μικρό για την ιστορία που πάνε να ανοίξουν. Τα εξώδικα παίρνουν χρόνο αλλά τελικά μετά απο 2-3 χρόνια βρίσκεις το μπελά σου εαν έχεις κάνει "πατατιά".Τέλος και το κυριότερο -κάτσε να δούμε την εξέλιξη μέχρι τέλους,γιατί το μόνο που έχει αποκατασταθεί αυτή την στιγμή που μιλάμε ειναι "η επικοινωνία".
ΥΓ
Πάντως προσωπικά εαν δω ότι θα φέρουν το εμπόρευμα, και εφόσον είναι καλό, θα ξαναπαραγγείλω, αλλά ποτέ με προκαταβολή.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
9 Χρόνια 6 Μήνες πριν #137557 από jnet
Απαντήθηκε από jnet στο θέμα Προσοχή!!!μαθε για Creta Pellet Hellas!!!

Mikekmn έγραψε: Ο δικηγόρος είναι φίλος μου οπότε δεν προσπαθεί να βγάλει λεφτά απο μένα.Από την άλλη έχοντας γνώση του χώρου των εταιριών πρέπει να κρίνεις εαν ο άλλος πάει να σου φάει λεφτά ή έχει δυσκολία.Προφανώς και η "μη επικοινωνία" που επέλεξε δείχνουν ότι πήγε να φάει λεφτά (και αυτό στο δικαστήριο μετράει ΠΟΛΥ).Δευτερον και σημαντικότερο το ποσό το οποίο πήγαν να φάνε ειναι μικρό για την ιστορία που πάνε να ανοίξουν. Τα εξώδικα παίρνουν χρόνο αλλά τελικά μετά απο 2-3 χρόνια βρίσκεις το μπελά σου εαν έχεις κάνει "πατατιά".Τέλος και το κυριότερο -κάτσε να δούμε την εξέλιξη μέχρι τέλους,γιατί το μόνο που έχει αποκατασταθεί αυτή την στιγμή που μιλάμε ειναι "η επικοινωνία".
ΥΓ
Πάντως προσωπικά εαν δω ότι θα φέρουν το εμπόρευμα, και εφόσον είναι καλό, θα ξαναπαραγγείλω, αλλά ποτέ με προκαταβολή.


Είχαμε καποια εξέλιξη περαν απο την αποκατάσταση της επικοινωνίας?

Κοστίζει τόσο να είσαι ειλικρινής όταν είσαι ευφυής! Είναι σαν να είσαι τίμιος όταν είσαι φιλόδοξος.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
9 Χρόνια 6 Μήνες πριν #137558 από 1821abgd@gmail.com
Η αποκατασταση της επικοινωνιας ηταν προσορινη επικοινωνησαν 2 φορες και τωρα συνεχιζουν να μην απαντουν στις κλησεις μας,Προφανως εβαλαν τα ατομα αυτα να μας μιλησουν για να κερδισουν χρονο η δεν ξερω τι αλλο εχουν στο πονηρο μυαλο τους,
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": jnet

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.091 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ