Ρυθμισεις και αποδοση σομπας PEGASO VERA

Περισσότερα
2 Χρόνια 2 Μήνες πριν #175400 από blade
Απαντήθηκε από blade στο θέμα Ρυθμισεις και αποδοση σομπας PEGASO VERA
Φιλικά και εγω λοιπόν θα σου απαντησω οτι δεν ειναι ολοι "επαγγελματίες εγκαταστάτες" και δυστυχώς υπαρχουν και ζουν ανάμεσα σας ανθρωποι που δηλώνουν επαγκελματιες και δεν εχουν ιδεα ουτε καν με τα βασικα.

Στην δικη μου περίπτωση λοιπόν εγινε αγορα  και πληρώθηκε και η εγκατάσταση.
Γυριζω λοιπον απο τη δουλεια το απογευμα και βλεπω.

1)Οι τεχνικοι ηταν απο μαγαζι με κλιματιστικά. (το προσπερνάω αυτο γιατι υπαρχουν και γνωστες)
2)Ειχαν κολλήσει την σομπα 10cm απο πισω τοιχο και 10cm απο τον πλαινο. (για τον πισω εγω του ειπα δεν μπαινει ετσι και την τράβηξα, αλλα για τον πλαϊνό δεν μπορεσα να κανω κατι γιατι ειχε ανοιξει την τρυπα)
3)Βγαίνω εξω στο μπαλκονι και βλεπω οτι για να ανεβει ενα οροφο ειχε βαλει 4Χ90αρες και 2Χ45αρες (εγω του ειπα οτι με 2Χ45αρες ειναι καλύτερα)
4)Μας ειπε οτι την σομπα θα την δουλεύουμε συνέχεια στο 5 και την εξάτμιση την ειχε στο τερμα.
5)Το καλυτερο το εμαθα οταν εφυγαν που μου ειπαν οτι την εγκατασταση την εκανε με την βοηθεια βιντεοκλησης με viber που τους ελεγαν τι να κανουν.
6)Ειχε το θρασος μετα απο ολες αυτες τις μ!@#$%ς που ειχε κανει να μου πει οτι θα βαλει και 2μ ακομα και θελει αλλα 50€...(τα οποια φυσικα δεν τα εδωσα)

Οποτε φιλε μου καταλαβαίνεις οτι θεωρώ  την ερασιτεχνική μου εμπειρια των 10 ετων πολυ ανώτερη απο κατι τετοιους.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
2 Χρόνια 2 Μήνες πριν #175448 από rofos
Απαντήθηκε από rofos στο θέμα Ρυθμισεις και αποδοση σομπας PEGASO VERA

ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ CEZA ΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ !!; ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ!! ΦΙΛΙΚΑ ΣΤΟ ΛΕΩ!!
 
Κώστα, ο συμφορουμίτης BLADE  έκανε μία ερώτηση και εγώ απάντησα. Ζήτησε μία πληροφορία για τη σόμπα του PEGASO ELANA και ανέβασα pdf από το manual της σόμπας PEGASO ELANA που το βρήκα free. Αν είναι λάθος το manual παρακαλώ να μου το πείτε. Αν είναι λάθος το ότι απάντησα επίσης να μου το πείτε.Μάλιστα στο ίδιο post ρώτησα κιόλας αν εννοεί τον ανεμιστήρα καυσαερίων. Αν μπορώ να βοηθήσω κάποιον θα το κάνω εάν δεν μπορώ δεν θα βοηθήσω. Δεν είναι απαραίτητο κάποιος που θα βοηθήσει έναν άλλον να έχει την ίδια σόμπα ή λέβητα με αυτόν που χρειάζεται βοήθεια. Γιαυτό καμιά φορά μπορεί να γράψω και για άλλους controller εκτός ceza. Το ότι έχω μία λόξα στο μυαλό όταν ρωτάει κάποιος να ψάξω να βρω μία πληροφορία/λύση/απάντηση δεν είναι κακό. Μέχρι να βαρεθώ βέβαια. Και δόξα το θεό έχω μαζέψει μπόλικο υλικό.Μέσα από αυτό το φόρουμ έχουμε μάθει πράγματα και εγώ και εσύ και πολλοί άλλοι.Και αυτή τη γνώση τη λέμε στους επόμενους. Το φόρουμ μας κρατάει συντροφιά σε μένα και σε πολλούς άλλους.Μέσα εδώ υπάρχει ανταλλαγή πληροφορίας, απόψεων,χιούμορ, ευχές κ.α. Για ένα μεγάλο διάστημα στο φόρουμ έβλεπες στα θέματα πέλλετ: " στείλε mail, δες mail, παρε με τηλ. δώσε τηλ." και όλες οι συζητήσεις σταματούσαν εκεί.Πριν 5-8 χρόνια και παλαιότερα οι ρυθμίσεις και οι απόψεις στο πέλλετ έδιναν και έπερναν.Τώρα " μη το πειράξεις, μη αλλάξεις τη ρύθμιση, μην προσπαθήσεις να το ρυθμίσεις, θα το χαλάσεις , θα το καταστρέψεις , θα εκραγεί , θα εκτοξευτεί κ.α"
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": blade

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
2 Χρόνια 2 Μήνες πριν #175451 από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ
Φυσικά γιατί πλέον με αυτά "ΠΟΥ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΙ ΣΕ ΤΟΣΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Η ΓΙΑ ΒΛΑΒΕΣ Η ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ Η ΠΗΡΑΝ""ΦΩΤΙΑ""ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΠΟΣΤ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΓΜΩΣΕΩΝ(ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΤΕΛΙΚΑ!!!!)ΑΝΟΙΞΑΝΕ ΠΟΛΛΟΙ ΤΑ ""ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΝΟΜΑΝΕ !!!ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ""ΘΕΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ"".ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΛΈΟΝ ΕΔΩ ΑΝ ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΛΕΩ ΠΡΑΜΑΤΑ Η ΛΕΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΩ!!!ΤΩΡΑ ΑΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΕΙ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ (ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ !!!)ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΓΟΡΑΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΙΑ ΑΓΟΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗ ΒΑΛΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΙΑ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΙΑ Η ΠΟΝΗΡΑΔΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΛΕΟΝ !!!!!"ΜΕ ΠΟΡΔΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΑΨΟΥΝ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΣΠΑΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΛΥΣΕΙΣ !!!!""ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ """"ΛΥΣΕΙΣ ΕΔΩ"""!!!Η ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΌΤΕΡΗ ΤΙΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ!!!!!!ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ .ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ !!!!ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
2 Χρόνια 2 Μήνες πριν #175514 από rofos
Απαντήθηκε από rofos στο θέμα Ρυθμισεις και αποδοση σομπας PEGASO VERA
Αναμφισβητητα έχεις δώσει λύσεις, έχεις βοηθήσει πολλούς και έχεις δείξει πολλά. Το αναγνωρίζουμε όλοι. Αυτή την βοήθεια προσπαθώ  να δώσω εγώ και άλλοι συμφορουμίτες. ¨Οσο είναι δυνατόν βέβαια με ότι πληροφορία έχουμε. Αν δεν βρεθεί λύση σε κάποιο θέμα τότε αυτός που έγραψε την ερώτηση ας καλέσει τον τεχνικό του ( κάποια πράγματα πρέπει να είσαι on site για να τα επιλύσεις).

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
2 Χρόνια 2 Μήνες πριν - 2 Χρόνια 2 Μήνες πριν #175550 από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ
ΔΕΝ ΔΊΝΩ ΠΛΕΟΝ ΛΥΣΕΙΣ ΤΟ ΕΚΟΨΑ ΤΟ ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ !!!!!!!!! ΤΟ """ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ""""ΔΕΝ ΖΕΙΣ ΕΤΣΙ"""!!!!!!ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ!!!!!!!!!!
Last edit: 2 Χρόνια 2 Μήνες πριν by ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
2 Χρόνια 2 Μήνες πριν #175558 από rofos
Απαντήθηκε από rofos στο θέμα Ρυθμισεις και αποδοση σομπας PEGASO VERA
Σεβαστή η απόφασή σου. Απλά νοσταλγός του παρελθόντος είμαι. Νοσταλγός από τις παρέες των OPOP, THALIA, PROGETTO, STARFIRE MAXI, MAVI,  PELLETECH, KOSTRZEWA, THERMOSTAHL κ.α.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.077 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ