Νομικές ενέργειες κατά εταιρείας

Περισσότερα
11 Χρόνια 8 Μήνες πριν #20147 από Βιομαζιστής

michalisgr έγραψε: φιλε μου εδω μπορει να ειναι ελλαδιστα αλλα οι καταγγελιες ΠΛΕΟΝ πιανουν τοπο..

Ας αρχισω: το 2005 εκανα καταγγελια τα σουπερ μαρκετ Αρβανιτιδη επειδη αντι για 4ωρο που εγραφε η προσληψη μου με κρατουσαν 8ωρα χωρις να τα πληρωνουν.. το Κερδος;; 1250€ αποζημιωση διωξαν τα 2 αφεντικα απο το καταστημα!!

Εχω κανει παρα πολλες καταγγελιες κατα της ΔΕΗ, Υπ.Μεταφορων Υπ. Παιδειας κλπ κλπ ιατρων του ΕΟΠΠΥ κλπ.. ΠΑΝΤΑ κερδιζα ειτε το να με παρακαλανε ι ιδιοι να αποσυρω τη καταγγελια ειτε να γινεται η δουλεια μου με το σωστο τροπο.. Οπως εκανα και καταγγελια σε γνωστη τραπεζα για τα εξοδα δανειου οπως και για διαφορους τοκους.. Η τραπεζα ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως με απειλουσε κλπ κλπ κλπ.. Μεσω του ΣΥΝ.Τ.Πολιτη γιναν ολα μια χαρα.. Πηρα και 850€ πισω.. ΒΑΡΑΤΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ!! ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!

οσο για την εταιρεια με το τζακι.. ΠΟΔΟΠΑΤΗΣΕ την.. Ξεσκισε την.. Ολα θα στα αλλαξουν ΑΝ το χειρισεις σωστα!! Αν θελεις μπορουμε και μαζι να γραψουμε τη καταγγελια..




Μην μπερδεύεις τις καταγγελίες κατά των εργοδοτών με τις καταγγελίες για τις εγγυήσεις μηχανημάτων, συσκευών ή υπηρεσιών.
Στην πρώτη περίπτωση ανέκαθεν ο μισθωτός έβρισκε το "δίκιο" του ακόμα και σε περιπτώσεις που δεν το είχε.
Αρκετοί κουτοπόνηροι μισθωτοί προέβαιναν σε καταγγελίες με εικονικά και πλασματικά δεδομένα για λόγους αντεκδίκησης κατά του εργοδότη τους. Και κέρδιζαν.
Μετά παραθέτεις στοιχεία καταγγελιών απέναντι σε ΔΕΚΟ ή τράπεζες. Ναι εκεί ο συνήγορος του πολίτη τα τελευταία χρόνια αν ο καταγγέλων είχε δίκιο, κατάφερνε να λύσει τις διαφορές με ποσοστό πάνω από 50% υπέρ του πρώτου. Άλλο συνήγορος του πολίτη όμως και άλλο συνήγορος του καταναλωτή.
Με τον ιδιωτικό τομέα και με τις ιδιωτικές επιχειρήσεις δεν είναι το ίδιο. Αν είναι αφερέγγυος ο ιδιοκτήτης της εταιρίας ή απατεώνας και δεν θέλει να σου καλύψει εγγυήσεις ή ζημιές παρεχόμενων υπηρεσιών, δεν βρίσκεις το δίκιο σου με τίποτα. Εκτός και αν κάνεις δικαστήριο (τελείως ασύμφορο) και έχεις αδιάψευστα στοιχεία (πράγμα πολύ δύσκολο στην απόδειξή τους) έχεις καλές ελπίδες να δικαιωθείς αλλά και τότε το κέρδος σου θα στο έχει φάει ο δικηγόρος με την αμοιβή του και θα σου έχουν μείνει μόνο τα τρεχάματα.
Ου μπλέξεις.

Τα Μηχανήματα Τα Πήραμε!
Άντε Να Δούμε Τώρα Αν Θα Τα Κάνουμε Απόσβεση.
Απόσβεση Δεν Εγιναν Και Ούτε Είναι Σε Θέση Να Γίνουν. :(
Τώρα Πια Μένει Να Δούμε Τι Θα Κάνουμε Με Δαύτα. :unsure:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 8 Μήνες πριν #20149 από jnet

nivosgr έγραψε: Θα ηθελα την άποψη σας και ιδιως των επαγγελματιων. Εχω ενα τζακι (LORCA της Ισπανικής BRONPI) το οποιο παει για τον τεταρτο Χειμωνα. Εχει πεντε χρονια εγγυηση. Στην ουσια δεν απεδωσε ποτε, ερχονται καθε χρονο το σκαλιζουν και φευγουν. Εννοειται οτι δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος. Το τζακι δεν αποδιδει και αρκει να σας πω οτι για να βγαλει λιγη στεγη πρεπει να ανοιξεις την πορτα.
Φετος το παραμυθι παραεγινε καθως ανακαλυψαν μετα απο τρια χρονια οτι η ζεστη -ποια ζεστη;- φευγει απο την εσωτερικη σκαλα ή απο την καμιναδα η οποια προυπηρχε για να φτιαχτει συμβατικο τζακι,

Η ερωτηση: Τι μπορω να κανω και με ποιον τροπο μπορω να αντιδρασω - νομικες ενεργειες και καταγγελιες- πριν ληξει η εγγυηση και μεινω στον άσσο. Γιατι και δυο χιλιαρικάκια δεν τα βρισκεις πια στον δρομο.
Το ονομα της εταιρειας, η οποια ειναι πασιγνωστη και με 30 χρονια πειρα, θα το δημοσιοποιησω οταν αποτυχει και αυτη η αποπειρα επισκευης...


Το πιο οικονομικό από ολα ανοίγεις ενα καινούριο θέμα στο οποίο αναφέρεις ολη σου την ιστορία με οτι λεπτομέρεια μπορείς στην συνέχεια τους στελνεις το link και τους λές οτι η επισκεψοτητα του forum που ηταν κατα μεσο ορο 2000 ατομα την ημέρα περσι και από τον Σεπτέμβρη θα φτάσει ισως και τα 5000. Σου κάνουν οτι χρειάζεται για να δικαιωθείς και μετά τους ευχαριστείς εδω μεσα οπότε παίρνουν και αυτοί τους πόντους τους.

Κοστίζει τόσο να είσαι ειλικρινής όταν είσαι ευφυής! Είναι σαν να είσαι τίμιος όταν είσαι φιλόδοξος.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 8 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 8 Μήνες πριν #20706 από nivosgr
Η συνέχεια στην ιστορία μετά από τρία χρόνια και με εγγύηση εν ισχύ είναι ότι δεν έχουν τίποτα να κάνουν γιατί έκανα λάθος επιλογή και έπρεπε να πάρω μεγαλύτερο τζάκι...
Ξέχασαν βέβαια ότι αυτοί το τοποθέτησαν και ότι έρχονται κάθε χρόνο.
Στην αρχή έλεγαν ότι δεν θα έρθουν καν, τελικά αφού εξήγησα ότι επιφυλάσσομαι να ασκήσω τα δικαιώματα μου, είπαν ότι θα με ειδοποιήσουν. Αναμένω την επίσκεψη και επιφυλάσσομαι για την ενημέρωση σας. Άγριος καυγάς σήμερα...

Κατά τα λοιπά τα κοινότυπα, ότι η ζέστη- ποια ζέστη- φεύγει από την εσωτερική σκάλα και οτι θα ημουν ενταξει αν αντι για 12 kw αγοραζα ενα 14 kw.

Τα δυο kw κανουν τη διαφορα απο το απολυτο κρυο στη ζεστη. Ελεος!!!!

Αναμενω παρακαλω τα σχόλια σας
Last edit: 11 Χρόνια 8 Μήνες πριν by nivosgr.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 8 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 8 Μήνες πριν #20707 από jnet

Βιομαζιστής έγραψε: Και μιας και το έφερε η κουβέντα...
Τον χειμώνα που μας πέρασε αγόρασα ένα θρυμματιστή κλαδιών με βενζινοκινητήρα 13HP. Αυτός ο κλαδοτεμαχιστής λοιπόν μόλις δούλεψε 4 - 5 ώρες, παρέδωσε το πνεύμα. Τον είχα μια εβδομάδα περίπου.
Μόλις ο κινητήρας σταμάτησε, πήγα στο κατάστημα που τον αγόρασα και παραπονέθηκα.
"Μην σε νοιάζει" μου απάντησε ο καταστηματάρχης, "θα τον στείλουμε στην αντιπροσωπεία και ή θα μας τον φτιάξουν ή θα μας τον αλλάξουν".
Αμ δε!
Τον στείλαμε αλλά ο αντιπρόσωπος (από Θεσσαλονίκη μεριά, όχι όμως ο Θεοχαρίδης ή ο GMI, άλλος) μας πούλαγε τρέλα ότι είχαμε αφήσει τον κινητήρα (τετράχρονος) δίχως λάδια και είχαν διαλυθεί μέσα τα πάντα!!! Μιλάμε για κινητήρα μιας εβδομάδας και σημειωτέον πως αυτοί οι κινητήρες έχουν φλοτέρ λαδιού μέσα τους που κόβουν κατευθείαν το ρεύμα ανάφλεξης ακόμη και αν πέσει έστω και λίγο η στάθμη κάτω του επιτρεπτού. Η τρέλα όμως τρέλα.
Ευτυχώς όμως ήταν πραγματικός έμπορος ο λιανοπωλητής της περιοχής μου που μου είχε πουλήσει το μηχάνημα και αναγνωρίζοντας το δίκιο που είχα και για να προστατέψει επίσης το εμπορικό του όνομα στην περιοχή, χρεώθηκε καινούργιο κινητήρα (άλλης μάρκας) και μου αντικατέστησε τον παλιό με ζημιά της τσέπης του.
Για όποιον ενδιαφέρεται, ο θρυμματιστής κλαδιών ήταν ανοιχτού πράσινου χρώματος και ο κινητήρας του πορτοκαλί που ενώ ανέγραφε πάνω του την ιπποδύναμη του (13ΗΡ) δεν ανέγραφε καμία απολύτως μάρκα!!!
Προσοχή! Μακριά από αυτόν. Είναι για τα σκουπίδια.


Παραθέτω το παρόν μια και τα πιο πάνω θα τα χρησιμοποιήσω για να ανοίξω ένα νέο θέμα με τίτλο
Υπάρχουν και οι επαγγελματίες που ξεχωρίζουν για το ήθος τους.

Κοστίζει τόσο να είσαι ειλικρινής όταν είσαι ευφυής! Είναι σαν να είσαι τίμιος όταν είσαι φιλόδοξος.
Last edit: 11 Χρόνια 8 Μήνες πριν by jnet.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 8 Μήνες πριν #20716 από Nasikas
Μία καλή κίνηση θα ήταν να επικοινωνήσεις με το εργοστάσιο Νίκο.
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ο Κ. έχει αποκλειστικότητα--- και όσοι έχουν αποκλειστικότητα, ...φοβούνται λίγο μην την χάσουν.

Εν τω μεταξύ, το εργοστάσιο βρίσκεται στον δρόμο Κόρντομπα - Μάλαγα.
Να στείλουμε λες μερικά βάζελα χουλιγκάνια αύριο απο εκεί ; :angry: :woohoo: καλή ιδέα.


(θα σου τηλεφωνήσω το πρωί. Σημερα ειχα χοντρό δρομολόγιο Δ.Ελλαδα. Σόρυ)


Χαίρομαι που όλοι έγιναν ειδικοί στο πέλλετ.
Χαίρομαι που βλέπουν με δέος καθε ξενικό όνομα που κυκλοφορεί.
Επιβεβαιώνομαι.
Πάντα...

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 7 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 7 Μήνες πριν #25989 από nivosgr
Τελικά από ότι φαίνεται το τζάκι είναι ΟΚ.
Αφού με ταλαιπώρησε επί τρία χρόνια ο κ. αντιπρόσωπος και με θητεία 30 χρονών στο χώρο και αφού του είπα ότι επιφυλάσσομαι για κάθε δικαίωμα μου- από επιστολή στην ΒRONPI μέχρι και καταγγελίες- ήρθε ο ίδιος σπίτι μου. Μέτρησε με κάτι όργανα και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το τζάκι είναι μια χαρά και ότι απλά έκανα το λάθος και πήρα μικρό. Θα μπορούσα είπε αντί για το 12αρι να πάρω 14αρι και δεν θα είχα κανένα πρόβλημα.
Τα δυο kw του είπα κάνουν τη διαφορά;

Με κοίταζε και άρχισε κάτι παλαβά να το δουλεύω με ανοιχτό κλαπε συνέχεια και "εγώ δεν εκβιάζομαι' και "εγώ διδάσκω για θέματα θέρμανσης" και αφού μας άκουσε όλη η γειτονιά σηκώθηκε και έφυγε...Ακόμη δεν μπορώ να καταλάβω πως δεν αντέδρασα όπως θα έπρεπε που τόλμησε να με πει εκβιαστή μέσα στο σπίτι μου.
Έφυγε λοιπόν και ακόμη και τον μοχλό του κλαπε που είχαν χαλάσει οι στροφές της βίδας, όπως τους τον είχα πάει μια εβδομάδα πριν έτσι μου τον έφεραν και τον ξαναπήραν πίσω.

Παρόλα αυτά σκέφθηκα να κάνω αυτό που δεν είχα κάνει τρία χρόνια. Πήρα τηλέφωνο ένα παλικάρι που μου είχαν συστήσει ως πολύ καλό τζακα. Ήρθε το παιδί είδε το τζάκι και έφτασε και στην ταράτσα. Με το που είδε την κατάληξη της καμινάδας με το κεραμιδακι είπε ότι από εκεί είναι οι απώλειες. Έφερε μια περσίδα την φόρεσε και μετά από τρία χρόνια έγινε το θαύμα. Τώρα πλέον δεν μπορείς να σταθείς κοντά από τη ζεστή. Το τζάκι φυσικά δεν μπορείς να το πλησιάσεις με γυμνά χεριά και η θερμοκρασία στην άκρη του σαλονιού δίπλα στην εξώπορτα -δηλαδή στο άλλο άκρο από το τζάκι- στις δόκιμες που κάνω ανεβαίνει από τους 22-23 στους 27-28 μέσα σε μια ώρα. Α σε αντίθεση με τον αντιπρόσωπο αυτός μου είπε φυσικά ότι πρέπει να κλείνω το κλαπε μετά από λίγη ώρα καύσης όπως και εγώ ήξερα.

Η καμινάδα εσωτερικά τελικά ήταν 25αρα. Απλά ήταν χτισμένη και γι αυτο εξωτερικά έφτανε 45 επι 45. Έχει αλλάξει η συμπεριφορά του τζακιού. Ακόμη και ένα ξύλο να έχει μέσα καίει με φλογες μέχρι να καεί τελείως χωρίς να σβήσει. Το μόνο επειδή αγόρασα μπριγκέτες και δεν τις είχα κάψει ξανά και δεν ήξερα, την πρώτη φορά μου μύρισε το τζάκι γιατί είχα βάλει πολλές. Τώρα δεν βάζω ποτέ πάνω από δυο μαζί και απλώς χρειάζεται κανα δεκάλεπτο παραπάνω το τζάκι για να ανεβάσει θερμοκρασία.

Ξέρω βέβαια ότι το τζάκι θα δοκιμαστεί στα κρύα, απλά τώρα είμαι αισιόδοξος.
Θα ήθελα παρακαλώ από τον ASTERIS να μου πει πως τα ακούει αυτά και αν αυτοί οι πέντε- έξι βαθμοί από 22-23 στους 28 (δίπλα στην πόρτα γιατί κοντά στο τζάκι δεν στέκεσαι) του φαίνονται ΟΚ.

Αυτά και αν ο αντιπρόσωπος της BRONPI θέλει να μάθει ποιος μετά από τρία χρόνια έδωσε λύση, μπορεί να μάθει. Το βέβαιο είναι ότι δεν έδωσε αυτός ....
Last edit: 11 Χρόνια 7 Μήνες πριν by KERBEROS.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.070 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ