Κοινωνία - Οικονομία (Η Εκκλησία του Δήμου)

Περισσότερα
11 Χρόνια 2 Μήνες πριν #88921 από stergiosbik
Όταν οι Έλληνες αντιστέκονταν περήφανα στις κατοχικές κυβερνήσεις...

Με την είσοδο του 1943, οι Έλληνες, εκτός από την πείνα και την καταπίεση, αντιμετώπιζαν και τον κίνδυνο της πολιτικής επιστράτευσης, παρά τις διαψεύσεις από τις γερμανικές αρχές κατοχής. Το μέτρο δεν αφορούσε τους έλληνες εβραίους, οι οποίοι σταδιακά άρχισαν να στέλνονται στην Πολωνία «για να εργασθούν».

Στις 23 Φεβρουαρίου δημοσιεύεται τελικά στην εφημερίδα «Γερμανικά Νέα» η διαταγή του στρατηγού Σπάιντελ για την πολιτική επιστράτευση των Ελλήνων. Οι κατοχικές δυνάμεις σκόπευαν να στείλουν κόσμο στη Γερμανία και ανά τη Μεσόγειο για να δουλέψει σε καταναγκαστικά έργα. Το ίδιο βράδυ ο κατοχικός πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Λογοθετόπουλος (από τους πρωτοπόρους της γυναικολογίας - μαιευτικής στην Ελλάδα) και ο υπουργός Εργασίας Νικόλαος Καλύβας (παλιός συνδικαλιστής και σοσιαλιστής, που εκτελέστηκε στις αρχές του 1944 από την ΟΠΛΑ), έσπευσαν να δημοσιεύσουν στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως σχετικό διάταγμα με τίτλο «Περί υποχρεωτικής εργασίας του αστικού πληθυσμού της Ελλάδος».

Η αντίδραση των δοκιμαζόμενων Ελλήνων υπήρξε ακαριαία. Την επόμενη μέρα (24 Φεβρουαρίου) χιλιάδες άνθρωποι ξεχύνονται στους δρόμους της Αθήνας για να βροντοφωνάξουν «Κάτω η επιστράτευση» και να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο. Μία ομάδα διασπά τον αστυνομικό κλοιό και καταστρέφει το γραφείο του κατοχικού πρωθυπουργού Λογοθετόπουλου στη Βουλή. Μία άλλη, αφού υπερφαλαγγίζει τους ιταλούς καραμπινιέρους, πυρπολεί το Υπουργείο Εργασίας (Μπουμπουλίνας και Τοσίτσα γωνία), όπου είχε γίνει ο προπαρασκευαστικός σχεδιασμός για την επιστράτευση. Κατά τις συγκρούσεις, τρεις διαδηλωτές σκοτώνονται και τριάντα τραυματίζονται σοβαρά.

Τις επόμενες μέρες το αυθόρμητο δίνει τη θέση του στο οργανωμένο. Τηλεφωνητές, δημόσιοι υπάλληλοι και μαθητές κατεβαίνουν στους δρόμους. Η αντίδραση κατά της επιστράτευσης φουντώνει. Η κηδεία του εθνικού ποιητή Κωστή Παλαμά στις 28 Φεβρουαρίου μετατρέπεται σε αντικατοχική διαδήλωση.

Στις 5 Μαρτίου συγκροτείται μεγάλη διαδήλωση κατά της πολιτικής επιστράτευσης. Από την παράνομη εφημερίδα «Το Ελληνικόν Αίμα» (φ. 15/3/1943) διαβάζουμε:

«…Την πρωΐαν της ημέρας εκείνης (5/3/1947) εσημειώθησαν μεγάλαι συγκεντρώσεις εις τα κεντρικώτερα σημεία της πόλεως. Αι συγκεντρώσεις μετετρέποντο εις διαδηλώσεις, αίτινες διά της συνεχούς ενώσεως των διαφόρων ομάδων απετέλουν έναν αφαντάστως ορμητικόν χείμαρρον, έτοιμον ­εν κυριολεξία να παρασύρη κάθε ίχνος των βαρβάρων… Μία των μεγαλυτέρων διαδηλώσεων διήλθε προ του Δημαρχειακού Μεγάρου, όπου ο παριστάνων τον δήμαρχον κύναιδος ετόλμησε να εξέλθη εις τον εξώστην διά να... καθησυχάση τα πλήθη. Από τα στόματα των χιλιάδων διαδηλωτών ­ διατηρούντων όλον το αθηναϊκόν χιούμορ των ηκούσθη η σύστασις: ­Μέσα αδελφή! Και η Αγγέλα έσπευσεν να εισέλθη...».

Σημειώνεται ότι διορισμένος Δήμαρχος εκείνη την περίοδο ήταν ο συνδικαλιστής βιοτέχνης Άγγελος Γεωργάτος.

Προ της ογκούμενης λαϊκής αντίδρασης, οι κατακτητές αναγκάζονται να ακυρώσουν την πολιτική επιστράτευση στις 10 Μαρτίου 1943. Πρόκειται για μεγαλειώδη στιγμή της Εθνικής Αντίστασης, ένα ανεπανάληπτο γεγονός σε πανευρωπαϊκή κλίμακα. Η ματαίωση της πολιτικής επιστράτευσης ήταν και η τελευταία πολιτική πράξη της δεύτερης κατοχικής κυβέρνησης. Ο Κωνσταντίνος Λογοθετόπουλος αντικαταστάθηκε ως ανεπαρκής από τους Γερμανούς με τον Ιωάννη Ράλλη τον Απρίλιο του 1943.

[Πηγή sansimera.gr]


Eχουμε αραγε καμμια σχεση με αυτους;
Οι παππουδες κ οι πατεραδες μας ηταν αλλα εμεις ειμαστε ανικανοι να φανουμε ανταξιοι τους!
Ανικανοι να φωναξουμε,ανικανοι να διαμαρτυρηθουμε,ανικανοι να βγουμε στους δρομους κ να φωναξουμε
Φ Τ Α Ν Ε Ι Π Ι Α .Α Ν Τ Ε Σ Τ Ο Δ Ι Α Ο Λ Ο Λ Α Μ Ο Γ Ι Α!

Δεν είναι ότι δεν είμαστε επαναστάτες. Απλά είμαστε άτυχοι που δεν είναι όπλο ο καναπές!!!


Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 2 Μήνες πριν #89081 από KERBEROS
Ελλάδα, οι νεόπτωχοι!


Προδότης δεν είναι μόνον αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς,αλλά είναι και εκείνος που, ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώσει του δεν...
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": μανολης

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 2 Μήνες πριν #89170 από stergiosbik
Δημόσιο: Διορισμοί με πλαστά πτυχία, ανθρώπων που δεν τελείωσαν το σχολείο

Πλαστά στοιχεία που έχουν κατατεθεί για τον διορισμό ή την κατάληψη θέσεων προϊσταμένων, εκατοντάδες υπάλληλοι που έχουν εξαφανιστεί από τις υπηρεσίες τους λόγω ψυχολογικών προβλημάτων, εργαζόμενοι του Δημοσίου που έχουν καταδικαστεί από τα ποινικά δικαστήρια και δεν είχαν απασχοληθεί τα πειθαρχικά συμβούλια της υπηρεσίας τους και ξενόγλωσσοι που δεν γνωρίζουν αγγλικά, είναι ορισμένα από τα ευρήματα των ελέγχων, που έχουν πραγματοποιηθεί από τις υπηρεσίες του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Η επιχείρηση εξεύρεσης ΄ υπαλλήλων με «πλαστά προσόντα» στο Δημόσιο έχει ήδη ξεκινήσει, καθώς το Σώμα Επιθεωρητών Ελέγχων Δημόσιας Διοίκησης πραγματοποιεί ελέγχους σε υπηρεσίες για τον εντοπισμό των "κοπανατζήδων".

Σύμφωνα με το "Έθνος της Κυριακής", τα μέχρι στιγμής ευρήματα είναι αποκαλυπτικά και δείχνουν ότι από το Δημόσιο μπορεί να απομακρυνθούν έως και 7.000 υπάλληλοι.

Με αυτόν τον τρόπο, η κυβέρνηση θα επιδιώξει να προσεγγίσει και τον στόχο της απομάκρυνσης 25.000 δημοσίων υπαλλήλων, δέσμευση που έχει αναλάβει, εντός του 2013.

Διορίστηκαν με πλαστά έγγραφα

Διευθυντής Δημοτικής Αστυνομίας δήμου της Βόρειας Ελλάδας μετατάχθηκε από την κατηγορία υποχρεωτικής εκπαίδευσης στην ανώτερη βαθμίδα των αποφοίτων λυκείου, με πλαστό όπως αποδείχθηκε, πτυχίο από ιδιωτική τεχνική σχολή της Θεσσαλονίκης.

Στη Στερεά Ελλάδα, διευθύντρια σχολείου είχε καταθέσει πλαστό πτυχίο από το Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και πλαστό μεταπτυχιακό, με το οποίο κατέλαβε τη θέση της προϊσταμένης στο σχολικό συγκρότημα, όπου εργαζόταν.

Ακόμη, υπάλληλος εξωτερικής φρούρησης σε φυλακές είχε καταθέσει για πρόσληψή του πλαστό απολυτήριο λυκείου, όπου εμφανιζόταν να έχει αποφοιτήσει με βαθμό 18, ενώ στην πραγματικότητα είχε λάβει βαθμό τελικό 13.

Αυτή η διαφορά των 5 βαθμών του έδωσε τα κατάλληλα μόρια, για να διοριστεί. Σημειώνεται δε, πως ο εν λόγω φύλακας δεν είχε τελειώσει καν το σχολείο, ενώ το πτυχίο που είχε πλαστογραφήσει ανήκε σε άλλο πρόσωπο.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν είναι ότι δεν είμαστε επαναστάτες. Απλά είμαστε άτυχοι που δεν είναι όπλο ο καναπές!!!


Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 2 Μήνες πριν #89174 από tas
Εάν αληθεύουν όσα αναφέρει το άρθρο, τότε είναι θέμα χρόνου να ξεσηκωθούν και οι πέτρες. Γιατί, ο Ελληνας πολλά μπορεί να καταπιεί (όπως αποδείχθηκε τα δυο τελευταία χρόνια), αλλά αν του πειράξεις το σπίτι...




Ελληνική κρίση part-2, η φούσκα των ακινήτων έρχεται…

Η πρώτη κρίση της Ελλάδας προκλήθηκε από την σχέση δημοσίου χρέους και ισοζυγίου τρεχουσών συναλλαγών…
Κάναμε τα πάντα, ακροβατικά θα έλεγα και τώρα αναμένουμε την ανακεφαλαιοποίηση που θα αντικαταστήσει τα χαμένα κεφάλαια των τραπεζών από τα κουρέματα των ομολόγων και από την φυγή των καταθέσεων…
Και ενώ αμέριμνοι περιμένουμε να γίνει η ανακεφαλαιοποίηση και να έρθει η ανάπτυξη, με τρόμο διαβάζω εδώ πως οι τράπεζες μας με την παρότρυνση της Τρόικας έχουν βγάλει στο σφυρί να πουλήσουν τα δάνεια των πολιτών που είναι στο «κόκκινο», σε Distress Funds, μαζικά…
Με μεγίστη τιμή το 15% της αξίας των απαιτήσεων!!!! …
Θα μου πείτε "και τι περιμένεις να κάνουν οι τράπεζες?"
Σε καπιταλισμό ζούμε… όποιος δεν πληρώνει του παίρνουν το σπίτι....
Θα ήταν έτσι απλό αν η τιμή πώλησης των δανείων ήταν στο 90% ή άντε στο 75%...
Αλλά στο 15% είναι τρέλα!!
Γιατί τα «κόκκινα» δάνεια ανέρχονται στο ποσό των 55,6δις !
Ή το 25% του συνόλου των στεγαστικών δανείων!!!
Δείτε εδώ…
Με απλά μαθηματικά αν οι τράπεζες μεταβιβάσουν προς 15% αυτά τα 55δις θα αποκτήσουν αμέσως ζημιές 47,2δις !!!
Όση ήταν η ανακεφαλαιοποίηση, ολόκληρη…!!!
Αλλά δεν τελειώνει εδώ ο εφιάλτης… αν βγουν στο σφυρί τόσα σπίτια θα πέσουν κάθετα, περί τα 60%, οι εμπορικές αξίες όλων των ακινήτων!!!
Αυτό θα συμπαρασύρει την αξία των assets των τραπεζών μας που χρησιμοποιούνται με την μέθοδο Risk-Weighted Assets (RWA) για να υπολογίζεται το Capital Adequacy Ratio (CAR) από όπου προκύπτει και το φημισμένο Core Tier1 που χρειαστήκαν 45δις ανακεφαλαιοποίηση για να το φέρουμε στο +10% ... !!
Αν αυτό συμβεί, τα assets των τραπεζών μας θα γίνουν devalueted (θα χάσουν την αξία τους) και με απλά μαθηματικά, αν από σύνολο δανείων 227δις πουλήσουν τα 55δις θα μείνουν, εγγράφοντας ζημιές 47δις, με 227-55=172δις, αν αυτά τα ακίνητα χάσουν αξία 60% τότε τα assets των τραπεζών μας θα πέσουν κατά 102δις!!!!
Άρα ζημιές 45δις από την πώληση των δανείων συν 102 δις πτώση αξιών των ακινήτων… μιλάμε δεν θα μείνει τίποτα…
Θα ψάχνουμε ανακεφαλαιοποίηση 150δις ξανά!!!
Ποια ανάπτυξη? Αρμαγεδδών μας περιμένει…
Κρίση νούμερο 2, αλά Ισπανία και Ιρλανδία…
Έτσι εξηγείτε η σπουδή του ΔΝΤ να ζητήσει κούρεμα 30% σε όλα τα δάνεια μαζί με ευνοϊκούς όρους αποπληρωμής… γιατί αν συμβεί αυτό, τετέλεσται …
Αλλά για να δούμε τα νούμερα σε αυτή την περίπτωση:
Ας υποθέσουμε πως αντί να πουλήσουμε τα δάνεια, κάνουμε κούρεμα 15% σε όλα και ταυτόχρονα μειώνουμε σε όλους τα επιτόκια για δυο χρόνια στο 1,5%.
Έτσι για κάποιον που έχει ένα δάνειο 100.000€ με επιτόκιο 5% σήμερα και πληρώνει περίπου 700€ τον μήνα, με το κούρεμα και την μείωση του επιτοκίου για δυο χρόνια θα πληρώνει 434€ δόση. Η μείωση θα αντιστοιχεί σε περίπου 37% ελάφρυνση του οικογενειακού προϋπολογισμού.
Αυτό θα είχε ένα κόστος σαν κούρεμα 34δις και σαν κόστος επιτοκίων περίπου στα 5δις ανά έτος άρα ένα συνολικό κόστος της τάξης των 44δις περίπου.
Μα αυτό είναι το ίδιο κόστος με την πώληση των κόκκινων δανείων στα Distress Funds!!!
Αυτή όμως η επιλογή δεν επιφέρει την μαζική εκποίηση ακινήτων οπότε δεν θα προκαλέσει μια δεύτερη κρίση τύπου «φούσκας ακινήτων», Ισπανίας ή Ιρλανδίας…!!
Και επιπλέων θα είναι και κάτι εξαιρετικά τίμιο και για τις τράπεζες αλλά και για τους πολίτες…
Όσοι διαβάζεται αυτό το ποστ και ειδικά οι θεσμικοί σκεφτείτε τι πάτε να κάνετε…
Θα καταστραφούμε μόνοι μας!
Ξυπνήστε!


antagonistikotita.blogspot.gr/2013/02/part-2.html
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": χρηστος8, alex_nous

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 2 Μήνες πριν #89791 από stergiosbik
"Ξέρουμε ότι έχετε φυσικό αέριο και στην Θεσσαλονίκη - Έρευνες στον Θερμαϊκό"

Οι Ισραηλινοί ενδιαφέρονται για κοιτάσματα φυσικού αερίου, όχι μόνο νοτίως της Κρήτης αλλά και στον Θερμαϊκό κόλπο ανοιχτά της Θεσσαλονίκης, κάτι που δείχνει ότι η γεωπολιτική θέση της χώρας ως μέγεθος ξεπερνάει πλέον κάθε προσδοκία.

Μην ξεχνάμε ότι οι δηλώσεις ανεκδιήγητου πρώην πρωθυπουργού ότι η Ελλάδα δεν έχει πετρέλαιο, και φυσικό αέριο, απέχουν μόλις λίγα χρόνια από την σημερινή εποχή. Και τώρα αποκαλύπτεται ότι η Ελλάδα "κάθεται" κυριολεκτικά σε ένα ενεργειακό "Ελντοράντο" κάτι που αποδεικνύεται από τον αριθμό, και το μέγεθος των παικτών που θέλουν να λάβουν μέρος στη διαχείρισή του.

Την αποκάλυψη έκανε χθες από το βήμα του Athens Energy Forum, ο πρέσβης του Ισραήλ στην Ελλάδα κ. Άριε Μέκελ. Σύμφωνα με τον κ. Μέκελ υπάρχουν ισραηλινοί επιστήμονες οι οποίοι πιστεύουν ότι η Ελλάδα έχει φυσικό αέριο και είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν έρευνες στη χώρα μας. Πιο συγκεκριμένα ο ισραηλινός πρέσβης είπε πως υπάρχει ενδιαφέρον από την εταιρεία που ανακάλυψε το κοίτασμα του Λεβιάθαν στα ανοιχτά του Ισραήλ, μια ανακάλυψη που έφερε σαρωτικές ανακατατάξεις συνολικά στην Ανατολική Μεσόγειο καθώς λειτούργησε ως καταλύτης και για την Κύπρο, να δραστηριοποιηθεί και στην Ελλάδα.

Ο κ. Μέκελ διευκρίνισε ότι το ισραηλινό ενδιαφέρον δεν περιορίζεται μόνο στα νότια της Κρήτης –θυμίζουμε ότι πέρυσι το καλοκαίρι κατατέθηκε επίσημη πρόταση από την ισραηλινή Delek να κάνει έρευνες στην επίμαχη περιοχή, ωστόσο επελέγη τελικώς από την κυβέρνηση η μέθοδος των σεισμικών ερευνών που βρίσκονται σε εξέλιξη από την PGS –αλλά όπως διευκρίνισε και στο βορρά.

Η εταιρεία στην οποία αναφέρθηκε ο ισραηλινός πρέσβης είναι η περίφημη Ratio Oil, με επικεφαλής τον κ. Eitan Eisenberg, δηλαδή τον άνθρωπο που πρώτος ερεύνησε και εντόπισε τα τεράστια κοιτάσματα αερίου στο Ισραήλ. Η Ratio Oil ξεκίνησε ως μια μικρή πετρελαϊκή εταιρεία η οποία ωστόσο γιγαντώθηκε μετά την ανακάλυψη του Λεβιάθαν, στο οποίο και κατέχει μερίδιο 15%. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ratio Oil, η οποία συνεργάζεται με την ελληνικών συμφερόντων Energean Oil & Gas, έχουν από κοινού προσεγγίσει την ελληνική κυβέρνηση καταθέτοντας από τον περασμένο Οκτώβριο επίσημη πρόταση για να ξεκινήσουν έρευνες για τον εντοπισμό φυσικού αερίου στο Θερμαϊκό κόλπο στα ανοιχτά της Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα ο ισραηλινός γεωλόγος έχει υπογραμμίσει στις επαφές που είχε με τις ελληνικές αρχές ότι είναι αισιόδοξος για τη συγκεκριμένη περιοχή: «Εάν υπάρχει αέριο να είστε σίγουροι ότι θα το βγάλουμε» φέρεται να έχει διαμηνύσει σε συνάντηση που είχε με την ηγεσία του ΥΠΕΚΑ.

Παρά το γεγονός ότι η πρόταση έχει γίνει από τον περασμένο Οκτώβριο, οι ελληνικές αρχές δεν έχουν δώσει ακόμη –θετική ή αρνητική– απάντηση στην ισραηλινή εταιρεία. Ο κ. Μέκελ ανέφερε ότι η πρόταση για έρευνες φυσικού αερίου στο βορρά, έχει ήδη παρουσιαστεί στις αρμόδιες αρχές. Πρόσφατα το ισραηλινό ενδιαφέρον για δραστηριοποίηση στη Β. Ελλάδα κοινοποιήθηκε στην ελληνική κυβέρνηση σε ανώτατο επίπεδο, με την ισραηλινή πλευρά να λαμβάνει θετικά μηνύματα ανταπόκρισης.

Όπως γίνεται κατανοητό το ενεργειακό "παιχνίδι" στην χώρα μας καθίσταται πλέον περίπλοκο με πολλά γεωστρατηγικά "βουβάλια" να έχουν έμπλακεί σε αυτό (όπως ΗΠΑ,Ρωσία,Γαλλία, Γερμανία, και Ισραήλ), και το πολιτικό προσωπικό της χώρας θα πρέπει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων για να προκύψουν τα μέγιστα οφέλη για τον Ελληνισμό, κάτι για το οποίο δεν μας έχουν δώσει ενθαρυντικά δείγματα στο παρελθόν.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr



Eιναι πολλα τα λεφτα Αρη!
Κι εμεις δυστυχως πολυ μικροι. ;)

Δεν είναι ότι δεν είμαστε επαναστάτες. Απλά είμαστε άτυχοι που δεν είναι όπλο ο καναπές!!!


Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 2 Μήνες πριν #90232 από stergiosbik
Εθνική γενοκτονία: 350.000 εκτρώσεις κάθε χρόνο από ένα Έθνος που αργοσβήνει

Ένα εθνικό έγκλημα ή μάλλον περίπου 1000 εθνικά εγκλήματα συντελούνται κάθε ημέρα στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα 70 διακοπές κύησης ανά 1.000 Ελληνίδες πραγματοποιούνται στην Ελλάδα τον χρόνο, που σημαίνει ένα ιλιγγιώδες νούμερο: 350.000 εκτρώσεις τον χρόνο! Μια πραγματική έκρηξη στις εκτρώσεις η οποία ξεκίνησε να συντελείται από το 2009 ως απόρροια της οικονομικής κρίσης.

Mέσα σε αυτό να περιλάβουμε και μια "παράπλευρη ζημιά", σαφώς ηπιότερη από την γενοκτονία που συντελείται κάθε χρόνο, αλλά υπαρκτή: Το 90% των κυήσεων που διακόπτονται είναι αφορολόγητο χρήμα που εισπράττεται από τις κλινικές και τους μαιευτήρες. Με ένα κόστος 1500-2000 ευρώ, περίπου 700 εκατ. ευρώ αφορολόγητα καταβάλλεται κατ'έτος για τις 350.000 εκτρώσεις.

Την περίοδο 2007-2009 γεννιούνταν στην Ελλάδα 100.000 με 110.000 παιδιά το χρόνο. Ωστόσο, από το 2010 και μετά οι γεννήσεις πέφτουν και οι εκτιμήσεις γίνονται δυσοίωνες, καθώς εκφράζονται φόβοι ότι μετά βίας θα αγγίζουν πλέον τις 80.000. Δηλαδή καθαρή μείωση 30% στις γεννήσεις κατ'έτος.

Που σημαίνει ότι ένας από τους λόγους της σφαγής των εμβρύων, αν κρίνουμε ότι η μείωση των γεννήσεων είναι κρίσιμη, αλλά δεν φτάνει τον αριθμό των εκτρώσεων, είναι ότι δεν λαμβάνονται μέτρα προφύλαξης. Πρακτικά έχουμε αφρικανικές συνήθειες ω προς την ερωτική σχέση και βορειοευρωπαϊκές ως προς το αποτέλεσμα: Ερωτικές σχέσεις χωρίς προφύλαξη και μετά ... νυστέρι!

Σε όλη την Ελλάδα από το 2009 έχουν μειωθεί οι τοκετοί κατά 20%. Μόνο στην Θεσσαλονίκη από 12-14.000 προ κρίσης έχουν μειωθεί στις 7.500 ετησίως κατά μέσο όρο από το 2009! Που σημαίνει μείωση μέχρι και 55%.

Πτώση παρουσιάζει και ο αριθμός των προσπαθειών για εξωσωματική γονιμοποίηση στα κέντρα γονιμότητας. Οι ειδικοί εκτιμούν ότι καταγράφεται μείωση της τάξης του 20%-25%.

Δηλαδή μια ολόκληρη μεγάλη πόλη σκοτώνεται κάθε χρόνο, πριν καν δουν το φως του ήλιου οι ψυχές αυτές. Ένα έθνος που αυτοκτονεί, κυριολεκτικά. Να πούμε ότι οι εκτρώσεις στην Ελλάδα από την δεκαετία του '80 και μετά ακολουθούσαν ανοδική τροχιά με μια σταθερή "σφαγή" νηπίων της τάξεως των 400-500.000 κατ'έτος.

Αύξηση των γεννήσεων παρουσιάζουν μόνο οι μειονοτικοί πληθυσμοί της Θράκης σε ποσοστό 5%, περίπου κατ'έτος, αν και εκεί η αύξηση είναι μειωμένη (παλαιότερα είχαν ρυθμούς αύξησης των γεννήσεων κατ'έτος που έφταναν το 10%), αφού έχουν κτυπηθεί και αυτοί από την οικονομική κρίση.

Και όλα αυτά τη στιγμή που μόνο το 2012 μπήκαν παράνομα στη χώρα 76.794 ξένοι τουλάχιστον αυτές είναι οι διαπιστωμένες συλλήψεις. Προφανώς ο συνολικός αριθμός είναι μεγαλύτερος από αυτούς που κατάφεραν να εισέλθουν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

Εάν σε αυτό τον αριθμό προσθέσουμε και τις άλλες 70.000 που θα μπουν το 2013 και τις εκατοντάδες χιλιάδες των προηγούμενων ετών όλοι πια αντιλαμβάνονται την εθνική καταστροφή στην οποία βαδίζει ο ελληνισμός.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν είναι ότι δεν είμαστε επαναστάτες. Απλά είμαστε άτυχοι που δεν είναι όπλο ο καναπές!!!


Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.281 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ