Κοινωνία - Οικονομία (Η Εκκλησία του Δήμου)

Περισσότερα
11 Χρόνια 2 Μήνες πριν #90669 από stergiosbik
H Volkswagen θα δώσει στους υπαλλήλους της μπόνους 7.200 ευρώ!

Ποιος δεν θα ήθελε να είναι στο εργατικό δυναμικό της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας Volkswagen, αφού όπως έγινε γνωστό θα δώσει μπόνους ύψους 7.200 ευρώ σε καθέναν από τους περίπου 100.000 υπαλλήλους της.

Η εταιρεία κατέγραψε καθαρά κέρδη ύψους 22 δισεκατομμυρίων ευρώ το 2012, ποσό ρεκόρ και οι επικεφαλής της αποφάσισαν να χρυσώσουν τους 100.000 υπαλλήλους της.Το εντυπωσιακό όμβως είναι ότι πέρσι το πριμ είχε ανέλθει στα 7.500 ευρώ κατ' άτομο.

«Ορισμένες εταιρείες, στον κλάδο αυτό, αγωνίζονται για την επιβίωσή τους. Στη Volkswagen, αντιθέτως, παρά την πτώση των πωλήσεων στη δυτική και τη νότια Ευρώπη, δίνεται πριμ14,5», σχολίασε ο πρόεδρος του συμβουλίου της επιχείρησης Μπερντ Όστερλοχ.

Πέρσι, το μπόνους που έλαβε ο Μάρτιν Βίντερκορν, ο πρόεδρος της εταιρείας, προκάλεσε σκάνδαλο στη Γερμανία αφού άγγιξε το ποσό των 17,5 εκατομμυρίων ευρώ. Παρ' όλ' αυτά, ο Βίντερκορν θα λάβει 14,5 εκατομμύρια ευρώ ως μπόνους για το 2012.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


Euro παση θυσια κοροιδα νοτιοευρωπαιοι.
Για να εχουν οι Γερμανοι ανταγωνιστικα προιοντα κ να τους ενισχυουμε κ απο πανω αγοραζοντας τα προιοντα τους.
Κατσε μα..κα Ελληνα,Πορτογαλε,Ισπανε να πεθαινεις για να παιρνουν αυτοι που φορανε καλτσες με σανδαλια μπονους! :angry:

Δεν είναι ότι δεν είμαστε επαναστάτες. Απλά είμαστε άτυχοι που δεν είναι όπλο ο καναπές!!!


Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 2 Μήνες πριν #90750 από stergiosbik
!

Δημαρχε ρε ξερω τι μερος του λογου εισαι αλλα εδω απλως υποκλινομαι!
Εδειξες τι σημαινει αξιοπρεπεια κ αγαπη προς τον τοπο σου!
Χιλια μπραβο σου ανθρωπε μου.
Sakiss κ ολοι οι Αλεξ/τες να τον χαιρεστε κ να τον εχετε δημαρχο εφ ορου ζωης!

Δεν είναι ότι δεν είμαστε επαναστάτες. Απλά είμαστε άτυχοι που δεν είναι όπλο ο καναπές!!!


Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": aithio, daco

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 2 Μήνες πριν #90757 από stergiosbik
Η ηρωϊκή Γαλλίδα βουλευτής: Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΛΛΑ… ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ


Γράφει ο ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ!
Η ηρωΐδα Valerie Boyer, παρά τις απειλές που δέχεται η ίδια και η οικογένεια της, τόλμησε.
Νέο σοκ στην Τουρκία από την γνωστή Γαλλίδα βουλευτίνα της Μασσαλίας, Valerie Boyer, η οποία πρόσφατα είχε πρωτοστατήσει στην ποινικοποίηση από το γαλλικό κοινοβούλιο της αρμενικής γενοκτονίας. Όπως αναφέρουν τουρκικά δημοσιεύματα, η Valerie Boyer σε δηλώσεις που έκανε σχετικά με το ζήτημα της ένταξης της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, (που έχει επανέλθει στην επικαιρότητα με γερμανική πρωτοβουλία), ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η Τουρκιά δεν έχει καμία σχέση με την Ευρώπη, αλλά η Κωνσταντινούπολη και όχι η Ιστανμπούλ-και εδώ οι Τούρκοι έγιναν… Τούρκοι- ανήκει στην Ευρώπη.
Η θαρραλέα βουλευτίνα του γαλλικού κοινοβουλίου, χωρίς κανένα δισταγμό, καταδίκασε για άλλη μια φορά την Τουρκία σαν μια χώρα που παραβιάζει συστηματικά τα ανθρώπινα δικαιώματα. Εκείνο όμως που εξόργισε πραγματικά τους Τούρκους, ήταν οι δηλώσεις της ότι δεν μπορεί μια χώρα που βαρύνεται για τα εγκλήματα της αρμενικής γενοκτονίας, αλλά και της εισβολής στην Κύπρο το 1974, να διεκδικεί μια θέση στην Ευρώπη. Για όλα αυτά, όπως τόνισε η Valerie Boyer, θα συνεχίσει να αγωνίζεται κατά της εισδοχής της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ θα συνεχίσει και τις προσπάθειες της για να αναγνωριστούν τα μεγάλα εγκλήματα της Τουρκίας στις γενοκτονίες των αρχών του εικοστού αιώνα.
Η Valerie Boyer αποκάλυψε ότι για όλο αυτόν τον αγώνα της έχει δεχτεί και αυτή και η οικογένεια της απειλές κατά της ζωής της, ενώ συχνά δέχεται μηνύματα στα τουρκικά που την απειλούν με φρικτές τιμωρίες για τον αγώνα της υπέρ της αναγνώρισης της αρμενικής γενοκτονίας. Παρ’ όλα αυτά, η θαρραλέα Γαλλίδα δήλωσε πως δεν την φοβίζουν όλες αυτές οι απειλές αλλά αντίθετα την πεισμώνουν για να συνεχίσει τον αγώνα της. Σε ερώτηση δημοσιογράφου αν θέλει να πάει στην Τουρκία για να ακούσει και την άλλη άποψη, απάντησε ότι έχει πάει στο παρελθόν στην Τουρκία αλλά τώρα δεν έχει καμία τέτοια επιθυμία καθώς, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, δεν μπορεί να πάει σε μια χώρα από όπου έχουν εξαπολυθεί απειλές κατά της ζωής της και κατά της ζωής των μελών της οικογένεια της.
Η θαρραλέα αυτή γαλλίδα βουλευτής, που βάζει τα «γυαλιά» σε πολλούς Έλληνες συναδέλφους της που φοβούνται ακόμα και τη σκιά τους μην τυχόν και ενοχλήσουν την Τουρκία, έχει αρχίσει και μια νέα εκστρατεία κατά της χορήγησης της γαλλικής υπηκοότητας σε Τούρκους μετανάστες που ζουν στην Γαλλία. Όπως ανέφερε, αυτό θα είναι ένα επικίνδυνο βήμα για την αλλοίωση της σύνθεσης της γαλλικής κοινωνίας, ενώ κατηγόρησε του Τούρκους της Γαλλίας ότι συμπεριφέρονται όχι σαν να θέλουν να αφομοιωθούν στην χώρα που τώρα ζουν και δουλεύουν, αλλά σαν να θέλουν να επιβάλλουν αυτοί τα δικά τους πολιτιστικά και θρησκευτικά πρότυπα στην χώρα που τους φιλοξενεί, (τι μας θυμίζει αυτό ;) .
Ας πάρουν μερικά μαθήματα οι δικοί μας βου(ο)λευτές από την Valerie Boyer, που δεν διστάζει να αναφέρει Κωνσταντινούπολη και όχι Ιστανμπούλ, αδιαφορώντας ακόμα και για τις τουρκικές απειλές κατά της ίδιας της ζωής της.

anti-ntp.net/2013/02/%CE%B7-%CE%B7%CF%81...4%CE%B1%CE%BD%CF%84/

Ανταλλαγη τετοιων βουλευτων με τους δικους μας Τ Ω Ρ Α!!! :)

Δεν είναι ότι δεν είμαστε επαναστάτες. Απλά είμαστε άτυχοι που δεν είναι όπλο ο καναπές!!!


Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 2 Μήνες πριν #90863 από tas
Η σειρά δεν είναι τυχαία: :ohmy: :woohoo: :lol: :( :angry: :evil:



Επιχείρηση τόνωσης του ηθικού των βουλευτών από τον πρωθυπουργό - Δύσκολο το 2013, αλλά τα καλύτερα έρχονται - Κανένα περιθώριο δημοσιονομικής επανάπαυσης - Η πίεση από την Ιταλία θα οδηγήσει σε "χαλάρωση" της λιτότητας

Σε μια επιχείρηση τόνωσης του ηθικού των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, επιδίδεται ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, με φόντο τις πιέσεις που δέχονται από τους πολίτες. Σε δείπνο που είχε χθες μαζί τους, εμφανίστηκε αισιόδοξος, ενώ σχολίασε και το αποτέλεσμα των εκλογών στην Ιταλία. "Είμαστε στο κάτω μέρος της καμπύλης. Μπροστά μας υπάρχει η ανοδική και θετική πορεία, τόνισε ο πρωθυπουργός, ενώ επιχείρησε να τονώσει το ηθικό τους ενώ εκφράστηκε με ιδιαίτερα θετικά λόγια για τους κυβερνητικούς εταίρους, κ.κ. Κουβέλη και Βενιζέλο, τονίζοντας ότι ο πρώτος σηκώνει δυσανάλογα μεγάλο βάρος. "Έχουμε ήδη πετύχει πάρα πολλά, έχουν γίνει πράγματα που πριν από μερικά χρόνια φαίνονταν αδύνατα, η Ελλάδα αλλάζει και σύντομα τα αποτελέσματα θα είναι εμφανή", υπογράμμισε ο πρωθυπουργός. Ο κ. Σαμαράς υπογράμμισε ότι το 2013 θα είναι δύσκολη χρονιά αλλά βεβαίωσε ότι η συνέχεια θα είναι καλύτερη για την χώρα και για τους πολίτες. Στις παρατηρήσεις των βουλευτών του ότι βρίσκονται αντιμέτωποι με τους πολίτες οι οποίοι έχουν υποστεί μειώσεις μισθών και συντάξεων, δεν έχουν εργασία, δυσκολεύονται να πληρώσουν τα φάρμακά τους ο κ. Σαμαράς απάντησε ότι με την κατάσταση που παρέλαβε δεν υπήρχε άλλη δυνατότητα έπρεπε πρώτα να αποκατασταθεί η αξιοπιστία της χώρας να απομακρυνθεί ο κίνδυνος εξόδου από το ευρώ ώστε να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις ανάκαμψης τα οφέλη της οποίας θα διαχυθούν και στους πολίτες..
Αναφερόμενος στο πρόσφατο αποτέλεσμα των ιταλικών εκλογών, εκτίμησε ότι η πίεση προς τις Βρυξέλλες και το Βερολίνο από την περιφέρεια της ευρωζώνης θα οδηγήσει στη «χαλάρωση» της πολιτικής λιτότητας.
«Η Ελλάδα είναι εξασφαλισμένη από την συμφωνία που πέτυχε και ότι από καλύτερη θέση μπορεί να αξιοποιήσει τις όποιες θετικές εξελίξεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο», τόνισε, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι δεν υπάρχουν περιθώρια δημοσικονομικής χαλάρωσης.

www.palo.gr/cluster/articles/oikonomika-nea/22/?clid=7191314

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 2 Μήνες πριν #91260 από tas
Διόλου απίθανο...


Οι αρχαίοι Έλληνες ευφυέστεροι από τους σύγχρονους ανθρώπους, σύμφωνα με Αμερικανό επιστήμονα

Αν Αθηναίος του 1000 π.Χ. ερχόταν πίσω στη ζωή σήμερα, το πιθανότερο είναι ότι θα ήταν ευφυέστερος από όλους εμάς, υποστηρίζει ο Dr. Gerald Crabtree, κορυφαίος γενετιστής του Πανεπιστημίου Stanford των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, πρόσφατη έρευνα του οποίου αποκαλύπτει ότι ο άνθρωπος, με την πάροδο του χρόνου γίνεται όλο και λιγότερο ευφυής.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αυστραλιανού τύπου, ο Αμερικανός επιστήμονας υποστηρίζει ότι αναπόφευκτες αλλαγές στο γενετικό μας σύστημα, σε συνδυασμό με τεχνολογικές εξελίξεις, είχαν ως αποτέλεσμα να καταλήξουμε σε ένα ακρωτηριασμένο σώμα του πρώην εαυτού μας και πολύ λιγότερο ευφυείς από τους προγόνους μας.

Ο ίδιος θα πει ότι ο άνθρωπος βρισκόταν στην ακμή του όταν ήταν αναγκασμένος να παλέψει μ' όλες του τις δυνάμεις για να επιβιώσει, δεδομένου ότι τότε ήταν υποχρεωμένος να βασιστεί στο μνημονικό του, στο πρακτικό πνεύμα του και την ψυχολογική ισορροπία που του επέτρεπαν να εμπιστεύεται το ένστικτό του και να προσαρμόζεται στις περιστάσεις γρήγορα.

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής, υποστηρίζει ο διακεκριμένος επιστήμονας, έχει άλλες απαιτήσεις από το σώμα και το μυαλό μας, η τεχνολογία όμως έχει αντικαταστήσει την ανάγκη να βασιζόμαστε στις φυσικές ικανότητες και τα ένστικτά μας.

Επίσης, οι βιομηχανοποιημένες τροφές, δεν είναι ακριβώς η καλύτερη επιλογή για το σύστημά μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι Βρετανοί επιστήμονες ανακάλυψαν πρόσφατα ότι τροφές που περιέχουν υψηλά επίπεδα φρουκτόζης ενδέχεται να μειώσουν δραστικά το IQ μας.

portal.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_..._1_22/02/2013_484113

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 2 Μήνες πριν #91470 από stratis 1

Χωρις λογια
Συνημμένα:
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": GeoTa

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.321 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ