Ξυλολέβητας με ανοικτό ή κλειστό κύκλωμα;

Περισσότερα
11 Χρόνια 4 Μήνες πριν #41791 από AndreasX
Μερικές προτάσεις και από μένα. Για το θέμα των αλάτων που περιέχει το νερό, μπορείτε στην παροχή του νερού, πριν το μειωτή, να βάλετε έναν αποσκληρυντή. Ένας 8λιτρος έχει ικανότητα παραγωγής περ. 5 τόνων μαλακού νερού και στοιχίζει 80 ευρώ. Είναι αυτός που βάζουν στις εσπρεσσομηχανές.
Για το πάγωμα της γραμμής του ανοιχτού δοχείου μπορείτε να βάλετε αντίσταση-καλώδιο τυλιγμένη γύρω από το ΧΑΛΚΟσωλήνα με μόνωση απ´έξω και αντίσταση στο δοχείο. Αυτές ενεργοποιούνται με μηχανικό θερμοστάτη χώρου στους 4 β. περίπου, ή χειροκίνητα.
Ο βρασμός που ξεκινάει στο νερό από τους 85 β. περίπου οφείλεται στα διαλυμένα αέρια που υπάρχουν μέσα σ´αυτό και τα οποία δεν έχουν σχέση με ατμό. Είναι όμως αέρια και θα ανεβάσουν την πίεση στο κύκλωμα.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Sp4wN

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 4 Μήνες πριν #41887 από Nasikas

AndreasX έγραψε: Μερικές προτάσεις και από μένα. Για το θέμα των αλάτων που περιέχει το νερό, μπορείτε στην παροχή του νερού, πριν το μειωτή, να βάλετε έναν αποσκληρυντή. Ένας 8λιτρος έχει ικανότητα παραγωγής περ. 5 τόνων μαλακού νερού και στοιχίζει 80 ευρώ. Είναι αυτός που βάζουν στις εσπρεσσομηχανές.
Για το πάγωμα της γραμμής του ανοιχτού δοχείου μπορείτε να βάλετε αντίσταση-καλώδιο τυλιγμένη γύρω από το ΧΑΛΚΟσωλήνα με μόνωση απ´έξω και αντίσταση στο δοχείο. Αυτές ενεργοποιούνται με μηχανικό θερμοστάτη χώρου στους 4 β. περίπου, ή χειροκίνητα.
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ- καμια φωτογραφλια- κανενα λινκ ?????


Ο βρασμός που ξεκινάει στο νερό από τους 85 β. περίπου οφείλεται στα διαλυμένα αέρια που υπάρχουν μέσα σ´αυτό και τα οποία δεν έχουν σχέση με ατμό. Είναι όμως αέρια και θα ανεβάσουν την πίεση στο κύκλωμα.

μην γραφεις ότι το νερό ατμοποιείται στους 85 βαθμους
Το εγραψα και με αποπήραν.....
:P :P :P


Χαίρομαι που όλοι έγιναν ειδικοί στο πέλλετ.
Χαίρομαι που βλέπουν με δέος καθε ξενικό όνομα που κυκλοφορεί.
Επιβεβαιώνομαι.
Πάντα...

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 4 Μήνες πριν #42299 από AndreasX
Καλημέρα. Φωτό κ λινκ δεν προλαβαίνω να βρω τώρα. Τα υλικά που ανέφερα τα βρίσκεις σε οποιοδήποτε κατάστημα ανταλ/κών επαγγελματικού εξοπλισμού. Οι αντιστάσεις καλώδια είναι αυτές που χρησιμοποιούμε στις αποχετεύσεις των θαλάμων κατάψυξης για να μην παγώνουν κ βουλώνουν. Για το δοχείο βάζεις μια αντίσταση με δυο βιδωτά άκρα, από μπεν μαρί (η βιτρίνα στα εστιατόρια που έχει τα ταψιά με τα φαγητά και από κάτω έχει νερό ζεστό για να μην κρυώνουν).
Για το νερό δεν έγραψα ότι ατμοποιείται, αλλά ότι βράζει (κάνει μπουρμπουλήθρες). ;)

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.068 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ