Kostrzewa Mini Bio 20kW

Περισσότερα
11 Χρόνια 4 Μήνες πριν #58034 από stergiosbik
Απαντήθηκε από stergiosbik στο θέμα Kostrzewa Mini Bio 20kW
20KW ειναι 17200kcal.
Mηπως δεν θα αρκει για το σπιτι σου?

Δεν είναι ότι δεν είμαστε επαναστάτες. Απλά είμαστε άτυχοι που δεν είναι όπλο ο καναπές!!!


Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 4 Μήνες πριν #58066 από Diplomatis
Απαντήθηκε από Diplomatis στο θέμα Kostrzewa Mini Bio 20kW
Το σπίτι είναι μαιζονέτα περίπου 110μ2 και τα σώματα που έχω στο 1ο όροφο είναι μεγαλύτερα κατά ένα νούμερο από αυτά που έπρεπε να βάλω. Το ένα σώμα που βρίσκεται στο ισόγειο θα ακυρωθεί γιατί δε χρειάζεται και ένας φίλος (ειδικός στο θέμα) που ξέρει το σπίτι και είναι αυτός που μέτρησε και τα καλοριφέρ μου είπε ότι μου αρκούν τα 20kw. Πιστεύω ότι θα με καλύψει

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 4 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 4 Μήνες πριν #58091 από kakos
Απαντήθηκε από kakos στο θέμα Kostrzewa Mini Bio 20kW

Diplomatis έγραψε:

kakos έγραψε:

Diplomatis έγραψε: Τι έγινε ρε παιδιά, κανένας δεν έχει γνώμη για το λέβητα ή μήπως δε κυκλοφορεί εδώ γιατί νομίζω πως αυτόν που είδα τον έχουν φέρει από εξωτερικό.


Δύσκολο να βρεις κάποιον που να έχει τον συγκεκριμένο λέβητα αφού οι περισσότεροι έχουν πάει σε λύσεις άλλων εταιριών ή στον Fuzzy Logic της ίδιας εταιρίας. Πάντως η τιμή του λέβητα είναι αυτή
www.ecosmartenergy.gr/index.php?dispatch...iew&product_id=29795
και δεν υπάρχει λόγος να τον πάρεις απο εξωτερικό αν η τιμή που περιέγραψε ποιο επάνω είναι αυτή που τον αγόρασε. Παρεμπιπτόντως δεν είναι 25KW αλλά 20. Δεν αναφέρεται σε αισθητήρα Λ έχει όμως χαρακτηριστικά του μεγάλου του αδελφού. Η δε τιμή του δεν είναι και απαγορευτική αν σκεφτείς ότι μια σόμπα-λέβητας κοστίζει τουλάχιστον 2 χιλιάρικα και σίγουρα δεν έχει τα φοβερά πλεονεκτήματα - οικονομία του συγκεκριμένου μηχανήματος. Εγώ θα σου έλεγα να τον αγοράσεις χωρίς κανένα δισταγμό αν κρίνουμε απο την εμπορεία μας στον Fuzzy logic είναι πολύ καλά μηχανήματα (Value for money). Όσο για το δοχείο ανανδρίας εγώ θα σου έλεγα σε πρώτη φάση να μην το βάλεις. Κάνε ένα πείραμα (ειδικά τώρα που έχει και πολλά κρύα) και αν δεν σε ζεσταίνει το μόνο εύκολο είναι να το προσθέσεις μετά.
Ελπίζω να βοήθησα. :)

Φίλε και κοντοχωριανέ, ευχαριστώ για την απάντηση. Κατ' αρχήν να σου πω ότι όποια αγορά κάνω θα τη κάνω την Άνοιξη. Το χειμώνα θα τη παλέψω με το ενεργειακό τζάκι που ήδη έχω και λίγο πετρέλαιο από πέρυσι. Απλά θέλω ένα λέβητα πέλλετ που να χωράει στο μικρό λεβητοστάσιο που έχω. Οι θερμίδες του σπιτιού είναι μετρημένες 19000 και με το πετρέλαιο ζεσταινόμουν πολύ καλά. Οπότε και ο 20αρης λέβητας νομίζω θα με καλύψει. Τα ξέρω τα μηχανήματα όπως το δικό σου και ξέρω και τον τοπικό αντιπρόσωπο που έβαλε και σε σένα το λέβητα. Από αυτόν θα τον πάρω (αν τον πάρω) κι όχι από έξω. Όσο για το δοχείο δε θα το βάλω από την αρχή κυρίως λόγω έλλειψης χώρου. Απλά ψάχνομαι κι εγώ ώστε να πάρω ένα όσο το δυνατόν πιο αξιόπιστο μηχάνημα στην όσο δυνατόν καλύτερη τιμή. Και πάλι σ' ευχαριστώ.


Απο ποιά πόλη είσαι αν επιτρέπεται; ααα Ελευθερούπολη το είδα ΟΚ

ΚΑΒΑΛΑ - ΚΩΣΤΑΣ
Last edit: 11 Χρόνια 4 Μήνες πριν by kakos.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.060 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ