Φιλτρο νερων λεβητοστασίου ποσο αναγκαιο?

Περισσότερα
6 Χρόνια 4 Μήνες πριν #161104 από efstathios
Μετά απο μια ηλεκτροβάνα 1" που άλλαξα προχτές στην εγκατάστασή μου διότι παρέδωσε πνεύμα μετά από 15+ χρόνια, μου μπήκε η ιδέα οτι ισως να καταπονείτε η τσιμούχα απο τις βρομιές και τα γρέζα του νερου..??? Το θέμα είναι ότι η εγκατάστασή λόγω ενοικιαζομένων δωματίων μου έχει 14 ηλεκτροβάνες και 3- 4 από αυτές έχουν ήδη αλλαχτεί μια φορά.. σκέφτομαι ότι ένα μαγνητικό φίλτρο νερού ίσως βελτιώσει καθαρότητα του νερού στο κύκλωμα και μειωθεί η βρομιά που φθείρει τις τσιμούχες της βάνας.. επίσης εχω δει οτι έχει φιλτρα τα οποία είναι ταυτοχρονα και εξαεριστηράκια ή παγιδεύει τις φυσαλίδες απο flamco ή την caleffi που προτείνουν ότι κάνει καλή δουλειά στις εγγαταστάσεις ξύλου που οι θερμοκρασίες είναι υψηλές.
αξίζει για την δουλειά που το θέλω??? αν αναλογιστεί κανείς οτι η αλλαγή κάποια στιγμή 14 ηλεκτροβάνων άλλες 1" και άλλες 1/2" ξεπερνάει κατά πολλές φορές το κόστος ενός τέτοιου φίλτρου.

Vigas 80kw Ξύλου
3x1000 ltr buffer
300 ltr ZNX
esbe VTC 511 60c
esbe vrg 131 + cra111
Grundfos Magna 3 32/80
ρυθμιστής ελκυσμού upmann Z5

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
6 Χρόνια 4 Μήνες πριν #161143 από dimlyk
ολα τα εξαρτηματα σ ενα κυκλωμα θερμανσης ειναι αναλωσιμα ...βαννες ..ηλεκτροβανες βαννες ασφαλειας αυτοματοι πληρωσης δοχεια κυκλοφορητες κλπ ,,,τα φιλτρα που αναφερεις δεν τα ξερω και δεν ταχω δει και πουθενα ομως να ξερεις πως οτιδηποτε προσθετεις στο κυκλωμα απο μια απλη βαννα μια γωνια κλπ προσθετει αντισταση με πιθανον δυσαρεστα αποτελεσματα ...μπορεις ομως αν το νερο εχει προβληματα να προσθεσεις αν δεν εχεις ηδη ενα απλο συρματινο φιλτρο πριν τον αυτοματο πληρωσης


Η δυστυχία αυτού του κόσμου είναι ότι οι ηλίθιοι είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση
Αγάπα τους εχθρούς σου - αυτό θα τους τρελάνει

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.057 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ