Φθαρμενο γραναζι απο μοτερ κοχλια πελλετ

Περισσότερα
6 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #163679 από DrYannis
Τον τελευταιο καιρο το μοτερ ενω δουλευε δεν εριχνε με συνεχη ροη πελλετ. τελικα πλεον εριχνε για μερικα δευτερολεπτα και μετα για 10 μπορει να μην εριχνε. και ο θορυβος λιγο αλλαξε. ανοιξα το μοτερ και ειδα πως ενα γραναζι, το πρωτο που παιρνει κινηση , εχει φαγωθει και ειδικα καποια δοντακια του εχουν φαγωθει τοσο ωστε οταν ειναι αυτα να παρουν κινηση και βαλεις λιγο αντισταση, τα πηδαει. αρα θελει αλλαγη γραναζι. εχει κανεις σας αλλαξει γραναζι; ειναι συχνο το φαινομενο αυτο; το μοτερ εχει ανεβασει 60-70 τονους πελλετ εδω και πολλα χρονια.
Συνημμένα:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
6 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν - 6 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #163681 από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ
Λογικό μετά από 60-70 τόνους!!!!! Άλλαξε το ολο το ΜΟΤΕΡ και επειδή έχω αναφερθεί σε άλλα ποστ αν διαβάσεις εδώ μέσα για μοτερ-μειωτηρες κοχλία και επειδή έχουν πλαστικά γρανάζια και συνήθως κουρεύει τι γραναζι τις κίνησης δεν συμφέρει να το φτιάξεις και είναι δύσκολο να βρεις μηχανουργείο να το κάνει η από τεφλόν η ρεταλον η άλλο πλαστικό.το έχω ψάξει αλλά αν βρεις κάπου θα ήθελα να μου πεις έχω 6-7 μοτέρ με το ίδιο κουρεμένο γρανάζι στο ίδιο σημειο
Last edit: 6 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν by ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": DrYannis

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
6 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #163682 από DrYannis
ειναι τραγικο που πεταμε ενα μοτερ ασχετου αξιας απλα επειδη χαλασε ενα πλαστικο γραναζι αξιας λεπτων του ευρω. θα επρεπε οι εταιριες που πουλανε τα μοτερ, μαζι με το μοτερ να δινουν και 1-2 γραναζια ανταλακτικα. οταν λες οτι εχεις 5-6 μοτερ με το ιδιο προβλημα, σκεφτομαι πως ειναι συχνο φαινομενο το οποιο θα ενταθει τα επομενα χρονια καθως τα τελευταια χρονια πηγαμε σε πελλετ.
Δυστυχως η προσβαση του πελατη η ακομα και του τεχνικου, στο εργοστασιο που κατασκευαζει τα μοτερ ειναι ανεπαρκης, ακομα. ισως λογω ιντερνετ τα επομενα χρονια να ειναι ευκολοτερη. αληθεια ποσο δυσκολο θα ηταν να στλενεις ενα εμαιλ με τον κωδικο του μοτερ και να σου στελνουν οτι ανταλακτικο θελεις; προφανως αυτη τη στιγμη καποιος εργατης εχει μπροστα του τα γραναζια που θελεις για να επισκευασεις τα 5 μοτερ που εχεις , το κοστος ειναι ασημαντο, αλλα δεν εχεις προσβαση σε αυτον...
τελος παντων , μαλλον θα παρω μοτερακι κατευθειαν απο την Κινα και θα του ζητησω του κινεζου να βαλει και 2 ανταλακτικα γραναζια. εδω και πανω απο 10 χρονια αγοραζω προιοντα απο Κινα και ειμαι ευχαριστημενος για τα περισσοτερα (αλλωστε και τα μοτερ που χρησιμοποιουμε σιγουρα κινεζικα ειναι) και ειμαι πανω απο ολα ευχαριστημενος απο τα ανταλακτικα που τους ζητησα οταν χρειαστηκα εστω και μετα απο χρονια.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
6 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #163683 από DrYannis
τωρα με τους 3D εκτυπωτες, ισως βιωσουμε τα επομενα χρονια την ευκολη κατασκευη ολων αυτων των μικρων ανταλακτικων που κατα καιρους χρειαστηκαμε στο σπιτι ή την εργασια μας σε διαφορα μηχανηματα κτλ.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
6 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #163684 από DrYannis
και δεν μπορεσα να βρω τις δημοσιευσεις που λες που αναφερονται στο ιδιο προβλημα.... αν θυμασαι τον τιτλο του θεματος για να διαβασω τι εχει γραφτει θα με βοηθουσες

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
6 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #163685 από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ
Επειδη γραφω συνεχεια εδω στο φορουμ δεν μπορω να θυμαμαι σε ποιο ποστ εχω γραψει το καθε τι :blink: :silly: .ΟΛΑ ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΩΣΗΜΑ!!!!!!υπαρχουν και εδω που πουλανε αξιοπιστα μοτερ MEROLL (ΑΓΓΛΙΚΟ) KENTA(ΙΤΑΛΙΚΑ) ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ!!!!!!!!!!!!ΔΕΣ ΕΔΩ www.aerodin.gr/product_info.php?cPath=77&products_id=1426 Η ΔΕΣ ΕΔΩ www.energy-footprint.gr/main.html?catego...=20&limitstart=20.ΑΝ ΘΕΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΙΣΩΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΠΕΡΝΕΙΣ ;) ;) ;) ;) ;) ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΑΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΕΝΑ ΨΥΓΕΙΟ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: ΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΚΑΙ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΑ ΑΜΠΕΡ ΤΡΑΒΑΕΙ ΣΤΟ ΖΟΡΙ ΒΑΛΕ ΕΝΑ ΘΕΡΜΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΕΥΕΙ ΓΡΑΝΑΖΙ(ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ) :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.081 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ