Δουλεύει λιγα λεπτά και σταματά hermes

Περισσότερα
1 Χρόνος 3 Μήνες πριν - 1 Χρόνος 3 Μήνες πριν #178997 από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ
ΦΙΛΕ ΒΡΕΣ ΜΕ ΑΝ ΘΕΣ (ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΡΥΘΜΙΣΕΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΕΧΩ ΤΙΣ ΙΔΙΑΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ )ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΝΙΟΥΑΛ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ Ο ΦΙΛΟΣ !!!!!!!ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΙ ΛΕΤΕ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΑΙ ΜΑΝΙΟΥΑΛ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ <<<ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ>>> ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΨΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ <<ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΜΕΤΑ(ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)>>!!!ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Last edit: 1 Χρόνος 3 Μήνες πριν by ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
1 Χρόνος 3 Μήνες πριν #179025 από DOOM_NX

ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΙ ΛΕΤΕ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΑΙ ΜΑΝΙΟΥΑΛ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ <<<ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ>>> ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΨΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ <<ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΜΕΤΑ(ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)>>!!!ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πρώτον και κυριότερο, δεν έχει κανένας ευθύνη σε ένα forum. Κάθε χρήστης έχει κρίση και δοκιμάζει πράγματα κατά βούληση και με πλήρη ατομική ευθύνη. Αλλιώς θα πλήρωνε επαγγελματία, δε θα ζητούσε συμβουλές από αγνώστους. Ως εκ τούτου κανείς δε θα έρθει να μας κατηγορήσει και κανείς δε θα κάνει το μαλάκα.
Το μαλάκα κάνουμε όταν ανεχόμαστε επαγγελματίες να τριγυρίζουν εδώ μέσα ψαρεύοντας εύκολα πελατάκια και έχοντας μηδενική συνεισφορά στο forum. Εφόσον ξέρεις το λέβητα και μπορείς να βοηθήσεις, θα μπορούσες να αναφέρεις ποιες ρυθμίσεις πρέπει να αλλάξει για να βοηθηθεί όχι μόνο ο OP αλλά και όποιος στο μέλλον αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα με το συγκεκριμένο λέβητα.

Για την ιστορία, το manual το είχε προτείνει ο panava πριν από 9 χρόνια:
www.energ.gr/index.php?option=com_kunena...imitstart=190#118751

Και κανείς δε θα βάλει φωτιά στο σπίτι του αλλάζοντας τη θερμοκρασία νερών του λέβητα, έλεος, σταμάτα να τρομοκρατείς τον κόσμο.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
1 Χρόνος 3 Μήνες πριν #179041 από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ
**ΠΡΩΤΑ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ***ΚΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΕΧΩ **ΒΟΗΘΗΣΕΙ ** ΕΔΩ ΜΕΣΑ !!!ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΜΟΥ ΑΝΑΤΡΕΧΕ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΓΑΛΕ!!!ΑΣΕ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΙΑ ΣΕ ΜΕΝΑ!!ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.078 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ