Kiturami KRP-50 by thomakiss

Περισσότερα
10 Χρόνια 5 Μήνες πριν #113567 από Stavros1979
Απαντήθηκε από Stavros1979 στο θέμα Kiturami KRP-50 by thomakiss
Τι μπλεξιμο ρε Θωμα....τουλαχιστον θα αντικατασταθει. Ελπιζω τωρα που γραφω να ειναι ολα καλα!
Εμενα πριν λιγο μου βγαλε error 02 και μαλλον θελει να ερθει να το δει αλλη μια φορα ο μαστορας του Δημητρη, αστεια πραγματα σε σχεση με αυτα που τραβας. Τελικα δεν ξερω αν θα συνιστουσα σε καποιον να παρει κατι αντιστοιχο!
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": thomakiss

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 4 Μήνες πριν #113841 από thomakiss
Απαντήθηκε από thomakiss στο θέμα Kiturami KRP-50 by thomakiss
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου φίλε Σταύρο !
Να ενημερώσω λοιπόν ότι εδώ και δύο εβδομάδες έχει αντικατασταθεί ο λέβητας με τον ακόμη πιο καινούργιο KRP-50. Μας πήρε ένα εξάωρο περίπου για να ανεβάσουμε τον παλιό και να κατεβάσουμε τον καινούργιο κάτω στο υπόγειο. Όπως είχα γράψει και παλιότερα η διαδικασία ολοκληρώθηκε με τη χρήση ενός παλάγκο και με τη βοήθεια τεσσάρων εργατών που έστειλε ο τοπικός αντιπρόσωπος.
Χρειάστηκε να κόψουμε τα κάγκελα της σκάλας προς το υπόγειο και φυσικά την επόμενη μέρα να τα ξανακολλήσουμε και να τα βάψουμε , όπως φυσικά ξαναβάψαμε και όλο τον τοίχο της σκάλας αφού έγινε χάλια από τα χέρια μας.
Αυτός ο λέβητας σε σχέση με τον περυσινό έχει κάποιες διαφορές : Αυτός έχει έξοδο καμινάδας Φ125 αντί Φ150 του παλιού οπότε χρειάστηκε κάποια προσαρμογή. Επίσης το δεύτερο πορτάκι καθαρισμού για τον χώρο μετά τους φλογοαυλούς βρίσκεται στο πίσω μέρος του λέβητα σε αντίθεση με τον παλιό που το είχε στο πλάι.Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πρέπει να τοποθετήσουμε τον λέβητα περίπου 30εκ. πιο μπροστά σε σχέση με τον παλιό ,οπότε χρειάστηκε επίσης μια προσαρμογή στις σωληνώσεις εισαγωγής και εξαγωγής.
Γενικά , μπορεί η αντικατάσταση να ήταν δωρεάν , όμως λίγο τα μερεμέτια , λίγο κάποια υλικά , λίγο η δουλειά του υδραυλικού , το πιάσαμε το 400άρι...
Μόλις βρω χρόνο θα ανεβάσω και κάποιες φωτογραφίες.
Πάντως από τον λίγο καιρό που ο λέβητας έχει λειτουργήσει , έχω την εντύπωση ότι είναι βελτιωμένος σε σχέση με τον περυσινό , ως προς τη λειτουργία του.Αυτό όμως με επιφύλαξη , αφού είναι ακόμα πολύ νωρίς για συμπεράσματα.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Stavros1979

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 1 Μήνας πριν #131117 από Giorgos 198
Απαντήθηκε από Giorgos 198 στο θέμα Kiturami KRP-50 by thomakiss
Γεια σε όλους...Έκανα το λάθος και ανοιξα νεο topic..Αλλα τελικα σας βρηκα...Ειμαι στην αναζήτηση λέβητα για νεα κατοικια..Συγκεκριμενα 2 κατοικιες απο 120 m2 το ενα κάτω απο το αλλο...Ειναι ο αδερφος μ απο πανω που θα αργησει να μπει περιπου μια 6ετια αλλα ειπαμε να βάλουμε εναν λεβητα κοινο...Στην εκθεση ειδα τον Kiturami KRP 50...ελαχιστα απο εκει και περα δν γνωριζω τιποτα...ειπα οτι θα εχω μια συναντησει να ενημερωθω παραπάνω..θα ηθελα την βοηθεια σας για να παω λιγο διαβασμένος...Υπάρχουν ακομα προβληματα...Ξερεται αν εχει βγει βελτιωμένη έκδοση,εαν υπαρχει συστημα αυτονομιας που να λειτουργει σωστα,θα χρειαστω και boiler η απλως με συνδεση με το δικτυο θα εχω ζεστο νερο...

Φίλε μου Θωμα ευχομαι να ειναι όλα καλα μετα απο 3 μηνες και να μας πεις τις εντυπώσεις σου..

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 1 Μήνας πριν #131138 από thomakiss
Απαντήθηκε από thomakiss στο θέμα Kiturami KRP-50 by thomakiss
Καλημέρα & καλή εβδομάδα σε όλους !
Με αφορμή το post του Γιώργου να σας μεταφέρω την μέχρι τώρα εμπειρία μου.
Ο λέβητας λοιπόν προς το παρόν λειτουργεί εξαιρετικά , χωρίς να έχει παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα.
Η κατανάλωσή του δείχνει να είναι η ίδια και ίσως και λίγο μειωμένη.Δεν έχει κάψει ποτέ πάνω από 4 τσουβαλάκια την ημέρα με θερμοκρασία μέσα στο δικό μου διαμέρισμα 22-23 βαθμούς.Βέβαια φέτος έχω προσθέσει και ένα ενεργειακό τζάκι οπότε οποιαδήποτε σύγκριση είναι άκυρη αλλά η αίσθηση που έχω είναι ότι είναι λίγο οικονομικότερος.Επίσης πρέπει να υπάρχει και αλλαγή στο λογισμικό του ελεγκτή.Η διαδικασία σβησίματος είναι διαφορετική και δε ξέρω αν υπάρχουν και άλλες βελτιώσεις στη καύση.
Το μόνο μειονέκτημα που έχω εντοπίσει μέχρι τώρα είναι ότι το καθάρισμα είναι δυσκολότερο.Έχει μικραίνει τόσο ο θάλαμος της καύσης όσο και η πόρτα , με αποτέλεσμα η πρόσβαση να είναι δύσκολη.Δεν υπάρχει περίπτωση να καθαρίσεις το πιατάκι του καυστήρα , χωρίς να ακουμπήσεις κάπου στα τοιχώματα.
Όσο για τον πίνακα αυτονομίας (φίλε Γιώργο) δε γνωρίζω κάτι , αλλά μπορείς να ρωτήσεις στην αντιπροσωπεία.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.068 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ