Λέβητες Progetto Pellet

Περισσότερα
8 Χρόνια 6 Μήνες πριν #148694 από PAPADAKIS
Απαντήθηκε από PAPADAKIS στο θέμα Λέβητες Progetto Pellet
To manual λέει:
Πριν ανάψετε τη συσκευή, βεβαιωθείτε ότι το δοχείο καύσης είναι σωστά τοποθετημένο μέσα στην υποδοχή και μετατοπισμένο προς τα πίσω ώστε να ακουμπάει στο σωληνάκι της αντίστασης.
Ελα όμως που κάθε φορά που καθάριζα το δοχείο καύσης το έβρισκα μετατοπισμένο και έξω από το σωληνάκι. Ασε που έκανε και κανένα μπλόκ έτσι.
Να μιά λύση που την δουλεύω από πέρυσι τα Χριστούγεννα.





Και φυσικά μετά από το δωρεάν τζαμάκι από την εταιρεία,και άλλα δύο που αγόρασα και έσπασαν έβαλα inox και ξεμπέρδεψα. Εάν θέλω να δω φλόγα ,ανοίγω πόρτα γιά 5-8 δευτερόλεπτα.

Συνημμένα:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
8 Χρόνια 6 Μήνες πριν #148697 από dimospsy
Απαντήθηκε από dimospsy στο θέμα Re:Λέβητες Progetto Pellet
Σωστός...

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
8 Χρόνια 6 Μήνες πριν #148751 από stjim
Απαντήθηκε από stjim στο θέμα Λέβητες Progetto Pellet
Για στην παρέα είμαι ο Δημήτρης έχω και εγώ τον vesta 40 με το αγγλικό μενού. Φοράω και εγώ την κεραμική αντίσταση και όντος είναι πολύ καλή, απλά την πρώτη φορά που έβαλα κεραμική δεν πρόλαβα να κάψω ούτε 500 κιλά πέλλετ και κάηκε, πιστεύω ότι το πρόβλημα ήταν ότι έμπαινε πέλλετ μέσα στον σωλήνα της αντίστασης και την έκαψε, στην δεύτερη αντίσταση έβαλα μέσα στο σωλήνα ένα παξιμάδι βίδας και μειώθηκε η διατομή του σωλήνα ώστε να μην περνάει πέλλετ. Τώρα την δουλεύω από πέρυσι έκαψα πάνω από 10 τόνους και πάει πολύ καλά, απλά παιδιά προσέξτε γιατί δεν είναι και φθηνή 50 ευρώ. Κώστα εσύ που την δούλεψες και έχεις τον ίδιο λέβητα δεν είχες τέτοιο πρόβλημα; Επίσης νομίζω Κώστα ότι η αντίσταση σταματάει όταν ο λέβητας πάει σε flame light δηλαδή στους 40C από το 9-6-13 και όχι όταν παρέλθει ο χρόνος που είναι ορισμένος από το 9-6-02 και μπαίνει σε λειτουργία work. Πιστεύω επίσης ότι πρέπει να μειώσουμε το χρόνο προθέρμανσης που είναι 90" αφού η αντίσταση θερμαίνεται πολύ ποιο γρήγορα, αλλά δεν μπορώ να βρω από ποιο μενού γίνετε για να το δοκιμάσω.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
8 Χρόνια 6 Μήνες πριν #148763 από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ
Απαντήθηκε από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ στο θέμα Λέβητες Progetto Pellet
φιλε stjim καλησπερα.δεν ειχα κανενα προβλημα με την κεραμικη αντισταση και κακως που εβαλες παξιμαδι μπροστα μειωνεις την θερμαντικη ικανοτητα γιατι μικραινεις τη διατομη και αν το παξιμαδι φυγει οι κεραμικες αντιστασεις ειναι πολυ ευαισθητες και με το παραμικρο χτυπημα σπανε!.γνωστο οτι κανει 50 ευρω και αξιζει πιστευω διοτι μισος χρονος εναυσης και work οπως και καταναλωση ενεργιακων=ευρω.το 9-6-13 ειναι η ελαχιστη θερμοκρασια καυσαεριων για να θεωρηθει οτι εχει αναψει το πελλετ.το 9-6-02 ειναι το μεγιστο χρονικο διαστημα στο οποιο θα πρεπει να ολοκληρωθει η αναφλεξη χωρις καποιο σφαλμα η αλλαρμ στην οθονη.δεν μπορεις να μειωσεις την προθερμανση ειναι μεσα στο μενου 9-3 BANK DATA ειναι το προγραμμα της εταιριας.μπορεις να μειωσεις το 9-6-01 απο 25' σε 20' το 9-6-02 ηταν 7' το εχω παει 4' και το 9-6-15 απο 60C το εχω 55C στειλε μου αν εχεις το μανιουαλ στα αγγλικα ολο στο εμαιλ μου g.pixas@gmail.com.ευχαριστω

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
8 Χρόνια 6 Μήνες πριν #148768 από stjim
Απαντήθηκε από stjim στο θέμα Λέβητες Progetto Pellet
Κώστα πραγματικά το παξιμάδι δεν μείωσε καθόλου την θερμαντική ικανότητα και άρα το χρόνο ανάφλεξης, αντιθέτως έχω ανάφλεξη σε λίγα δευτερόλεπτα μόλις γεμίσει το δοχείο με πέλλετ και πριν παρέλθει ο χρόνος των 100" παύσης του κοχλία (9-4-04). Το παξιμάδι δεν μπορεί να κουνηθεί γιατί μπήκε σφηνωτά άλοστε το δουλεύω έτσι ένα χρόνο τώρα και έκαψα χωρίς πρόβλημα πάνω από 10 τόνους πέλλετ. Όπως ήπες πολύ σωστά το 9-6-13 είναι η ελάχιστη θερμοκρασία καυσαερίων για να θεωρηθεί ότι έχει ανάψει το πελλετ και εδώ είναι που πάει σε flame light.Το 9-6-02 είναι αυτό που πολύ σωστά και πάλι είπες και μόλις παρέλθει ο χρόνος γυρνάει σε λειτουργιά work εγώ το έχω 12' λεπτά για να προλαβαίνει να αδειάζει το δοχείο από το γέμισμα πριν ρίξει κανονικά πέλλετ (work) και μπουκώνει ο λέβητας και καπνίζει, γιατί είμαι και μέσα σε πόλι.Το 9-6-01 και εγώ σε 20'. Κρίμα να μην μπορούμε να μειώσουμε τον χρόνο προθέρμανσης τσάμπα καθυστέρηση 1,5 λεπτό. Το manual είναι στα ελληνικά κάπου το έχω αποθηκευμένο θα το βρω και θα σου το στύλο, είναι αυτό από το ling σε κάποια από της αρχικές σελίδες αυτού του θέματος..

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
8 Χρόνια 6 Μήνες πριν #148781 από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ
Απαντήθηκε από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ στο θέμα Λέβητες Progetto Pellet
ΟΚ.αστα οπως τα εχεις.και οσο για αυτο που λες κι εγω σε ΠΟΛΗ στη ΛΑΜΙΑ ειμαι και τον δουλευω.το συμαντικοτερο ειναι ο καθαρισμος των τουμπο του χωρου καυσης και της καμιναδας (οσο καθαροτερος τοσο καλυτερη αποδοση και οικονομια)για να εχεις κατω απο 180-200C εξοδο καυσαεριων αρα δεν ζεστενεις τον ουρανο και να βαλεις το προγραμμα που ειναι για τα τετραγωνικα του σπιτιου σου.εγω για 93τμ το εχω στο woork 3(ειναι περιπου work-1=50τμ 2=100 3=150 4=200 5=250τμ) διοτι ειμαι στο 60-70% περιπου μονωμενος.και φυσικα ρολο παιζει και το πελλετ που θα καις.εχω πειραματιστει παρα πολυ με το λεβητα για αυτο και γραφω τα παντα και τα δειχνω.πιστευω οτι ο προγραμματισμος που εχει κανει η εταιρια στο κοντρολερ ειναι μετα απο πολλους πειραματισμους και αυτες ειναι οι πιο ιδανικες.τωρα εμεις που βαζουμε χερι πιθανον σε καποια να μην κερδιζουμε και κατι.το εχω στα ελληνικα απλα ηθελα να δω στα αγγλικα αν ειναι οκ στη μεταφραση.μην το στειλεις οκ.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.191 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ