Λέβητες Progetto Pellet

Περισσότερα
9 Χρόνια 5 Μήνες πριν #140656 από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ
Απαντήθηκε από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ στο θέμα Λέβητες Progetto Pellet
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ τα καλυτερα που πρεπει να μας πει ειναι:1o πως θα γινει να καιμε το μισο πελλετ που καιμε με την ιδια αποδοση που εχουμε τωρα.2ο καθε χρονο ανεβαζουν τιμη με αποτελεσμα απο του χρονου να μην συμφερει σε ορισμενους να καινε πελλετ με ολη την ταλαιπωρια που εχουμε αποκτησει.3ο εχουν βγει ενα σωρο πελλετ που τα τρωει ο κοσμος στη μαπα δηθεν με πιστοποιηση και η κουτση μαρια φτιαχνει πελλετ.4ο εφοσον φετος το πετρελαιο με την επιδοτηση φτανει τα 0,70-0.75 λεπτα γιατι συνεχιζουν και ζητανε 300αρια το τονο πελλετ.αυτα τα ολιγα :silly: :blink: :silly: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
9 Χρόνια 5 Μήνες πριν #140665 από panava
Απαντήθηκε από panava στο θέμα Λέβητες Progetto Pellet

ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ έγραψε: ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ τα καλυτερα που πρεπει να μας πει ειναι:1o πως θα γινει να καιμε το μισο πελλετ που καιμε με την ιδια αποδοση που εχουμε τωρα.2ο καθε χρονο ανεβαζουν τιμη με αποτελεσμα απο του χρονου να μην συμφερει σε ορισμενους να καινε πελλετ με ολη την ταλαιπωρια που εχουμε αποκτησει.3ο εχουν βγει ενα σωρο πελλετ που τα τρωει ο κοσμος στη μαπα δηθεν με πιστοποιηση και η κουτση μαρια φτιαχνει πελλετ.4ο εφοσον φετος το πετρελαιο με την επιδοτηση φτανει τα 0,70-0.75 λεπτα γιατι συνεχιζουν και ζητανε 300αρια το τονο πελλετ.αυτα τα ολιγα :silly: :blink: :silly: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:


Κώστα νομίζω πως είσαι λίγο σκληρός με τον συνονόματό σου. Να μας δόση συμβουλές, ναι, είναι πάντα ευπρόσδεκτες αλλά να απολογηθεί για κάθε αλεξιπτωτιστή που κοιτάει να τα οικονομήσει με μιας.
Όλοι αυτοί, που κοπανάνε τις τιμές στο τέλος θα βάλουν τα πέλλετ εκεί που σκεφτόμαστε όλοι.
Μακάρι η ALFA να έχει καλή και σταθερή ποιότητα, να αποκτήσει την εμπιστοσύνη μας και να δεις τι θα πουλάνε οι άλλοι.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
9 Χρόνια 5 Μήνες πριν #140667 από panava
Απαντήθηκε από panava στο θέμα Λέβητες Progetto Pellet

Nasikas έγραψε: Θα σε παρακαλούσα να κάνεις παλι μια δοκιμή. Πολλές φορές παιζει ρόλο η ποσοστητα που πεφτει μπροστα στην αντίσταση.
- Στα δικά μου τεστ ισχύει ακριβως το αντίθετο.
Εξ άλλου, όλες οι εργαστηριακές μετρησεις υγρασίας του αλφα ειναι χαμηλότερες. Κάθε μερα κανουμε πανω απο 20 μετρησεις στον κλίβανο και τον μικρο φουρνο- δικο μας και ανταγωνισμου.


Μέτρηση 2η με χρονόμετρο. Ανάφλεξη στα 4:40. Το μόνο που φοβάμαι είναι ό,τι σε κάποια στιγμή, ενώ δούλευε ο κοχλίας πέλλετ δεν έριχνε πέλλετ και η φλόγα έσβησε. Να υποπτευτώ το πέλλετ; Γνώμες;

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
9 Χρόνια 5 Μήνες πριν #140684 από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ
Απαντήθηκε από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ στο θέμα Λέβητες Progetto Pellet
δεν ειμαι σκληρος και μακαρι οι καλες εταιριες να μεινουν στο χωρο και να πουλανε οσο οικονομικοτερα μπορουν.δεν εχω κατι με τον συνονοματο ισα ισα που τον παρακολουθο και τον διαβαζω.αυτα για αυτα που εγραψα πιο πανω.Οσο αναφορα αυτο που σου εκανε κατα την μεταφορα πελλετ απο τον κοχλια να μπουκωσε η το πελλετ δεν αναψε η η αντισταση δεν εδωσε ισχυ αναματος η ο χρονος αναματος που ειναι ρυθμισμενος περασε και εκανε αποτυχια αναματος Η ο αισθητηρας θερμοκρασιας ΚΑΜΙΝΑΔΑΣ δεν διαβασε πανω απο 45C για να καταλαβει η πλακετα φλογα και να περασει στο επομενο βημα FLAME LIGHT(που ο χρονος αναμματος ειναι 7 λεπτα)αυτο σημαινει η ο αισθητηρας εχει πιασει μακα τον βγαζεις απο την τρυπα του μοτερ και τον καθαριζεις μονο με πανι η δεν διαβαζει σωστα(ΓΥΡΩ ΣΤΑ 7-12ευρω εχει καινουριος.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": panava

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
9 Χρόνια 5 Μήνες πριν #140685 από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ
Απαντήθηκε από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ στο θέμα Λέβητες Progetto Pellet
κυριε ΝΑΣΙΚΑ καλησπερα στην ΛΑΜΙΑ θα βρω καπου πελλετ η πρεπει να σταλει με μεταφορικη απο το εργοστασιο εδω?

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
9 Χρόνια 5 Μήνες πριν #140693 από Nasikas
Απαντήθηκε από Nasikas στο θέμα Λέβητες Progetto Pellet

ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ έγραψε: κυριε ΝΑΣΙΚΑ καλησπερα στην ΛΑΜΙΑ θα βρω καπου πελλετ η πρεπει να σταλει με μεταφορικη απο το εργοστασιο εδω?

Στην Λαμία εχει ο κ Καββαδίας

Σχετικά με τον αισθητηρα θερμοκρασίας, όντως είναι ενα πρόβλημα που πρέπει να λυθεί σε πολλά μηχανήματα της αγοράς. (όπως πχ και το θέμα της αντίστασης, που φαίνεται να οδεύει προς λύση με την κεραμεική που τεσταρουμε--- Πάντα πίστευα ότι τετοια μικρά προβλήματα δημιουργουν δυσαρεστημένους χρήστες. Με αποτελεσμα να ακους σε κάποια χωριά την φραση <<ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΠΕΛΛΕΤ>> :evil: ....πράγμα που εδω και χρόνια που παλεύω για την διάδοσή τους , μου τσακίζει τα νευρα...)

Το αλλο θέμα που αναφέρθηκε παραπάνω- για την δημιουργία κλίνκερ- ψάχνω να βρω ενα παλιό πόνημα και δεν το βρίσκω :(
Το κλίνκερ (σλάγκινγκ) ειναι ο εχθρός της βιομάζας- γενικώς.
Δημιουργείται όταν στις Α ύλες υπάρχουν ίχνη χώματος η άμμου- δημιουργείται όταν δεν υπάρχουν σωστες συνθηκες καυσης - περίσσειας αέρα και ελκυσμού - δημιουργείται ακόμα και όταν τα δένδρα μεγάλωσαν σε χώματα με βαρέα μέταλλα. { Για παραδειγμα όποιος κάνει εργοστασιο στις περιοχές σου (Παρνασσού) που το υπέδαφος περιέχει βαρεα μεταλλα, ενεχει μεγαλο κίνδυνο να έχει ανεξηγητα μεγαλα ποσοστα κλίνκερ }
- Επίσης μεγαλο ρόλο παίζει και η θερμοκρασία που δημιουργείται στην εστία κάυσης. Σε μαντεμενια τασακια είναι πιο εύκολη η δημιουργια κλίνκερ- Σε τασακια με μεγαλες και συνεχόμενες οπές, ειναι πιο δύσκολη η δημιουργία. (καναμε πειράματα με τασακια στον Μοσχάλη προς τουτο)

Πάντως βλέπω τα τελευταια 4 χρόνια, ολο και περισσότερες εταιρείες να βγάζουν στην αγορά μηχανικά αυτοκαθαριζόμενους λέβητες.

{ Μια άλλη συμβουλή - αν σας τυχει πελλετ που κανει κλίνκερ- ειναι να κανετε ανάμειξη με άλλο. }


Χαίρομαι που όλοι έγιναν ειδικοί στο πέλλετ.
Χαίρομαι που βλέπουν με δέος καθε ξενικό όνομα που κυκλοφορεί.
Επιβεβαιώνομαι.
Πάντα...
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": panava, ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.182 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ