humitech - ξερετε τιποτα για αυτο???

Περισσότερα
6 Χρόνια 2 Μήνες πριν #163054 από johann
www.humitech.gr/suskeui/

Ξερετε τιποτα για την συσκευη αυτη?
Μηπως ειναι νεα μπουρδα οπως το εξοικονόμηση ρευματος που πουλουσαν?

John Lambrakis
email: lambrakisjohn at hotmail.com

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
6 Χρόνια 2 Μήνες πριν - 6 Χρόνια 2 Μήνες πριν #163144 από johann
Απαντήθηκε από johann στο θέμα humitech - ξερετε τιποτα για αυτο???
Παντως βρηκα και αυτο
Συστημα SPEEDY
www.ygrasiatelos.gr/speedy/


αλλα και αυτο
AQUAPOL www.aquapol.gr/ygrasia-stous-toixous-promo.html




John Lambrakis
email: lambrakisjohn at hotmail.com
Last edit: 6 Χρόνια 2 Μήνες πριν by johann.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
1 Ημέρα 4 Ώρες πριν #181659 από Humitech
Απαντήθηκε από Humitech στο θέμα humitech - ξερετε τιποτα για αυτο???
Καλησπέρα,

Η συσκευή Humitech παρουσιάστηκε στην Ελλάδα από την εταιρία μας το 2014. Βασιζόμενη στο φυσικό φαινόμενο της ηλεκτρόσμωσης, ήρθε σαν απάντηση στο "άλυτο" πρόβλημα της υγρασίας που ανεβαίνει από το έδαφος στους τοίχους. Παρόλο που στην Ελλάδα πωλείται τα τελευταία 10 χρόνια, στην Ευρωπαϊκή αγορά πωλείται εδώ και 27 χρόνια κάτω από άλλα ονόματα των εκάστοτε αντιπροσώπων. Μέχρι τώρα έχουμε εγκαταστήσει εκατοντάδες συσκευές, στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας, σε κατοικίες, καταστήματα, γραφεία, ξενοδοχεία κ.α., που έχουν πλέον στεγνώσει και έχουν απαλλάξει τους ιδιοκτήτες τους από το "άλυτο" αυτό πρόβλημα. Περισσότερα γι αυτό μπορείτε να δείτε στο website μας www.humitech.gr αλλά και περισσότερες εγκαταστάσεις στη σελίδα μας στο Facebook. 

Με τη χρήση της συσκευής πρακτικά, η υγρασία που βρίσκεται εσωτερικά των τοιχίων, οδηγείται πίσω στο έδαφος απ' όπου ξεκίνησε αρχικά, στεγνώνοντας έτσι το κτήριο. Η διαδικασία αυτή μπορεί να διαρκέσει μέχρι και 1 έτος από την τοποθέτηση της συσκευής και με συνεχή χρήση της. Η χαμηλή κατανάλωση ρεύματος (υπολογίζεται στα 11,2 ευρώ / έτος βάση τιμοκαταλόγου ΔΕΗ), συνηγορεί σε αυτό. Βασική και αναπόσπαστη προϋπόθεση αποτελούν οι οδηγίες που δίνονται από την εταιρία, τόσο για την ορθή τοποθέτηση της συσκευής, όσο και για την ορθή επιδιόρθωση των τοιχίων, όταν με το καλό αποφασίσετε να προχωρήσετε σε κάποια ανακαίνιση. Οι ήδη ταλαιπωρημένοι τοίχοι από την υγρασία, χρειάζονται ειδική μεταχείριση ΑΦΟΥ στεγνώσουν, προκειμένου να μην ξανά εμφανιστούν ΠΟΤΕ τα σημάδια των αλάτων στους τοίχους. 

Ως εταιρία, παραμένουμε πάντα διαθέσιμοι να βοηθήσουμε τους χιλιάδες ανθρώπους που αντιμετωπίζουν πρόβλημα ανοδικής υγρασίας στο χώρο τους, καθώς και για να λύσουμε κάθε πιθανή απορία που υπάρχει σχετικά με τη χρήση της συσκευής. 

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.056 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ