Τοποθέτηση Invicta Grande Vision 700 στη Χαλκίδα

Περισσότερα
10 Χρόνια 4 Μήνες πριν #116816 από ΠΑΝΟΣ Π
Καλησπερα. Το πρωτο χερι στο βαψιμο εγινε. Εχουν να γινουν ακομη καποιες μικρες δουλιτσες μεχρι να τελειωσει. Τωρα οσο για την αποδοση ειμαι πολύ ευχαριστημενος αν και ακομη δεν εχουν πιασει τα καλα κρυα.
Συνημμένα:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 4 Μήνες πριν #116881 από Gdevil
Καλησπέρα και από εμένα.
Καταρχήν συγχαρητήρια για την επιλογή.
και invicta και δευτερογενής καύση ;)
(μόλις την καταφέρεις ΠΡΕΠΕΙ να ανεβάσεις βιντεάκι... :lol: )

Μερικά πραγματάκια θα ήθελα να ρωτήσω
1) Το μοτέρ του εναλλάκτη τι κυβικά, πως σου φαίνεται από θόρυβο, από που το πήρες και αν μπορείς το pdf με τις απώλειες λόγω πιέσεων
2) Ο εναλλάκτης γιατί δεν μπήκε του ενός μέτρου?
3) Για την μεταφορά του αέρα τι αγωγοί χρησιμοποιήθηκαν? Διάβασα φ120 αλλά εύκαμπτος ή κομμάτια από λείο? Από θόρυβο τι λένε? Τόσο στην διαδρομή και ειδικά στις στροφές όσο και στην τελική έξοδο αλλά και από εκεί που ρουφάνε?

Thx εκ των προτέρων και πάλι συγχαρητήρια και καλές ζέστες


Ειδικός δεν είμαι. Οτι γράφω είναι προσωπικές σκέψεις. Όποιος τις διαβάζει ας τις κρίνει πριν τις αποδεχτεί ή πριν τις απορρίψει.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 3 Μήνες πριν #124621 από ΠΑΝΟΣ Π
Καλησπερα και Χρονια Πολλα. Δεν σου απαντησα τοσο καιρο γιατι ειχα θεμα με τον υπολογιστη. Για το 1 και το 2 δεν μπορω να σου απαντησω γιατι δεν το γνωριζω. Ισως σου απαντηση ο τεχνιτης που το τοποθετησε. Για την ερωτηση 3 τοποθετηθηκαν λειες σωληνες. Από θορυβο δεν μπορω να πω ότι ειναι ενοχλητικός το μοτερ το δουλευω στο αυτοματο οποτε οσο αυξανετε η θερμοκρασια αυξανετε και η ταχυτητητα. Το μονο προβλημα που εχω με το τζακι είναι ότι βγαζει από την καμιναδα πολύ μουτζουρα (σαν καμενη εφημεριδα) και εχω προβλημα με το γείτονα. Καιω ελια και λιγο πευκο. Κατά τα αλλα ειμαι ευχαριστημενος. Θα το ανεβασω και στο φορουν το προβλημα μηπως βρεθει η αιτια.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.075 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ