Προβλημα με παραδοση τζακιου απο LEROY MERLIN

Περισσότερα
10 Χρόνια 6 Μήνες πριν #111698 από kk_kostas
Γεια σας,
πηγα την περασμενη Τριτη στο Λερου Μερλιν και αγορασα το Invicta Minos στα 300 ευρο που εχει σε προσφορα
στο ταμειο με ρωτανε αν θα το φορτωσω στο αμαξι η αν θελω μεταφορα απο αυτους,ρωταω ποσο ειναι η χρεωση
η κυρια εκει στο ταμειο μου λεει 20 ευρω μεχρι το σπιτι μου,την ξαναρωταω μεχρι το σπιτι μου η μεχρι τον οροφο πανω , μου λεει αν εχω ασανσερ μεχρι πανω στον οροφο με 20 ευρω ειναι ΟΚ, πληρωνω 320 και φευγω.
Με περνουν τηλ την Παρασκευη πρωι οτι μεταξυ 12 με 2 το μεσημερι θα ερθει το φορτηγο, τελικα στις 4 το απογευμα χτυπαει το κουδουνι και παω στην εισοδο την πολυκατοικιας οπου εχει ερθει το φορτηγο, τοτε κατεβαζουν το τζακι οι τυποι απο το Μερλιν με ρωτανε αν ειμαι ο αγοραστης και αφηνουν το τζακι εξω απο το σπιτι στο πανω πεζοδρομιο.Τους εξηγω οτι εγω ο μονος λογος που πληρωσα την μεταφορα ειναι γιατι μου ειπαν οτι θα το πανε πανω στον πρωτο οροφο με το ασανσερ, οι τυποι κανουν ενα μινι συμβουλιο και τελικα το πανε μεχρι την εισοδο της πολυκατοικιας, εκει εγω αρχιζω να τσαντιζομαι γιατι αυτο ειναι σκετη κοροιδια,πως θα ανεβασω εγω μονος μου τζακι 100 κιλα πανω στο διαμερισμα?Τελικα αφησαν το τζακι εκει και εφυγαν.
Οταν πηρα αργοτερα στο Μερλιν και ειπα τα γεγονοτα μου ειπαν απλως συγνωμη .
Πιστευω οτι αυτο το σερβις ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 6 Μήνες πριν #111702 από Fokion
Φτυνα τα προιοντα ακριβη η μεταφορά....
Κατι μου θυμιζει....

ENERGY GP 8000 (X2) εφυγαν - απολυτα ευχαριστημενος
www.energ.gr/index.php?option=com_kunena...mid=144&limitstart=0
ECOSPAR AUGIRA 23KW NEW ENTRY....
www.energ.gr/index.php?option=com_kunena...&id=59591&Itemid=384

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 6 Μήνες πριν #111721 από pontios74
Δεν έπρεπε να το παραλαβεις δηλ.να υπογραψεις το δελτιο και να το πάρεις έπρεπε να πάρεις στο λερου πριν φυγουν οι τυποι και να πεις πως δεν το παραλμβανεις αν δεν το ανεβασουν επανω και θα περασεις να σου δωσουν πισω τα λεφτα σου ...επιστροφη και ακυρωση παραγγελιας

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 6 Μήνες πριν #111722 από pontios74
Επίσης σκέπτομαι να τους τραβηξω μια μηνυση για παραπλανηση καταναλωτη μεσω του φυλλαδιου τους γιατι έχει μια σκουπα στάχτης στα 52 ευρω μαζι με ενα δοχειο και όπως το εχει εννοειτε πως 52 ευρω εχουν και τα 2 οταν πηγα μου ειπαν πως μονο η σκουπα ειναι στα 52 και το δοχειο στα 25 που ειναι για τη σταχτη.....

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 6 Μήνες πριν - 10 Χρόνια 6 Μήνες πριν #111745 από electron

pontios74 έγραψε: Δεν έπρεπε να το παραλαβεις δηλ.να υπογραψεις το δελτιο και να το πάρεις έπρεπε να πάρεις στο λερου πριν φυγουν οι τυποι και να πεις πως δεν το παραλμβανεις αν δεν το ανεβασουν επανω και θα περασεις να σου δωσουν πισω τα λεφτα σου ...επιστροφη και ακυρωση παραγγελιας


Δύσκολο να το κανει καποιος απο την στιγμη που εχει τοσο λαχταρα να παραλάβει αυτο που αγόρασε!.. Μάλλον η επιχείριση συνεργάζεται με μεταφορικές και απλα δεν εχουν συνεννοηθεί σωστα στα θεματα μεταφορας με αποτέλεσμα να την πληρώνει ο καταναλωτής!

pontios74 έγραψε: Επίσης σκέπτομαι να τους τραβηξω μια μηνυση για παραπλανηση καταναλωτη μεσω του φυλλαδιου τους γιατι έχει μια σκουπα στάχτης στα 52 ευρω μαζι με ενα δοχειο και όπως το εχει εννοειτε πως 52 ευρω εχουν και τα 2 οταν πηγα μου ειπαν πως μονο η σκουπα ειναι στα 52 και το δοχειο στα 25 που ειναι για τη σταχτη.....


Πιθανον να εχει γινει τυπογραφικό λαθος.. αν στο φυλλάδιο πισω γραφει οτι η εταιρία δεν ευθύνεται για τυχον τυπογραφικά λαθη δεν μπορεις να τους κανεις τιποτα..


"Η τεχνητή νοημοσύνη δεν μπορεί να κερδίσει τη φυσική ηλιθιότητα..."
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
"κάτοχος Mavil Primus 25"
Last edit: 10 Χρόνια 6 Μήνες πριν by electron.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": pontios74

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 6 Μήνες πριν #111758 από vag1234
Κάποια στιγμή στην ελλαδα πρέπει να καταλάβουν και να απαιτούν οι πελάτες οτι η παράδοση γίνεται στο σημείο , όροφο που ορίζει ο πελάτης . Αντίστοιχα θα θα πρέπει να υπάρχει η ανάλογη χρέωση, με επιλογή, απο τους εμπόρους π.χ παράδοση στο πεζοδρόμιο χ; Χρέωση , παράδοση στον 2ο όροφο χ; Χρέωση ..

Π.χ εγώ θέλω 1000 κιλά πελλετ στην ταράτσα που βρίσκεται πάνω απο τον 2ο όροφο .. Θα μου πει ο έμπορος : για παράδοση στην ταράτσα σας τα 1000 kg στοιχίζουν π.χ 320€ !

Ωραία , Απαντας εσύ , έκλεισε η συμφωνία και η παραγγελία , η οποία θα πρέπει να γίνεται πάντα με διπλό τύπο όπου θα αναφέρονται οι όροι και ο χώρος παράδοσης .. Αυτό είναι δείγμα επαγγελματισμού .. Το πως τωρα θα τα ανεβάσει δεν μας απασχολεί , μπορεί να είναι με τα χέρια η με παπαγάλο!!!

Ομορφάντρα μου ΔΕΝ πειράζει, που πήρες τόσο ακριβό μηχάνημα, τώρα παρακάλα μην ακριβύνει και αλλό το καυσιμό σου!!!
Θέλουμε φθηνό Ελληνικό & ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ PELLET!!!!!!!!!...[IMG][/IMG][IMG]...[/IMG]
...
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": γιαννης-δραμα

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.108 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ