Εναλλάκτης αερα για ενεργειακα η' απλα τζακια !

Περισσότερα
10 Χρόνια 4 Μήνες πριν - 10 Χρόνια 4 Μήνες πριν #117696 από house
Επειδή κατά καιρούς έχουμε δει πολλών ειδών εναλλάκτες , θα ποσταρουμε μερικές κατασκευές-υλικά για τους νέους αγοραστές !
1.
Απλός ,χωρίς την χρίση μοτέρ-βεντιλατερ , Γιαυτους που δεν θέλουν να παίζουν με ρεύματα και μεταφορά του αέρα σε άλλους χωρους .
2.
Επίσης τα ίδια , ποιο φτηνός απο τον αποπανω , αλλα μικρότερη απαγωγη !
3.
Απλος , σχεδόν κάνει μόνο για σομπα !
4.
Εδώ έχουμε έναν , ο οποιος χρειάζεται χρήση μοτερ ! Για να λειτουργήσει καλό είναι να μπαίνει μεσα σε λαμαρίνα , για να κινητέ ο αέρας ποιο κοντά στις τρύπες του !
Εδω μπορείτε να δείτε μερικές κατασκευές που έχουν κάνει διάφοροι κατασκευαστες τζακιών !
Εδω μπορείτε να δείτε και ενα βιντεο !
5.
Εδώ έχουμε τον τιμημένο εναλλάκτη που χρησιμοποιουμε σχεδόν οι περισσότεροι ! Είναι το πρώτο κομμάτι τις καμινάδας , στην οποια συνδέεται το τζάκι , τυλιγμένη με ακόμα μια λαμαρίνα ! Χρειάζεται μοτερ για να λειτουργήσει , και σχεδόν κάνει θαυματα ! Όσοι τον έχουν λένε μόνο καλά λόγια ! Μπορείτε να τον αγορασετε απο μεγαλο πολυκαταστημα (πχ λερου) ! Βέβαια , σε αυτά τα καταστήματα , πουλάνε έναν πολύ απλό , ο οποιος μέσα δεν έχει ένα σπείρωμα , ώστε ο αέρας που διέρχεται να κάνει περιστροφική κίνηση . Μπορείτε να πατε στον λαμαρινα τις γειτονιάς σας λοιπόν , η' σε αυτούς που πουλάνε καμινάδες και να το ζητήσετε ! Ζητηστε του λοιπόν εκτός απ την εξω λαμαρινα , να σας κολλήσει ενα σπείρωμα απ την μέσα μεριά , ωστε ο αέρας να κανει περιστροφική κίνηση !Σαν αποτέλεσμα της κίνησης αυτής θα είναι να απαγάγει μεγαλύτερη θερμοκρασία απ την καμινάδα !
εδω βλεπετε πχ , τον δικο μου !
Συνημμένα:
Last edit: 10 Χρόνια 4 Μήνες πριν by house.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.061 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ