Απίστευτη δουλειά σε Monoblocco Ironker 750 piano

Περισσότερα
10 Χρόνια 3 Μήνες πριν #126428 από ΦΟΥΣΚΙΤΑΚΗΣ
μα κύριε Φιλιππακόπουλε, πως θα βάλουμε τέτοιους αεραγωγούς όταν όλα τα μοτέρ έχουν στρογγυλές εισαγωγές αέρα?

Το ίδιο και για τις περσίδες, που από πίσω έχουν κουτί πλένουμ, με διάφορα Φ. Πως θα τα κάνουμε ορθογωνικής διατομής?

Και άντε και κάναμε εξαρτήματα από Φ140 σε ορθογωνικό 20cm x 20 cm. Yπάρχουν εύκαμπτοι ορθογωνικής διατομής?

Mήπως η λύση είναι οι λείοι αγωγοί, που δεν έχουν μέσα τις ελικοειδείς "σπείρες" που έχουν οι κλασσικοί εύκαμπτοι που δημιουργούν τριβές=θόρυβο? Αλλά άντε πάλι να μοντάρεις λείο αγωγό, να κάνεις περίεργες κούρμπες.... Πιάσε το αυγό και κούρευτο........ Και πως τους συνδέεις... ? με σφικτήρες ή απλά με αλουμινοταινία ????

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 3 Μήνες πριν #126453 από ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
σε σχέση με τον εύκαμπτο ο λείος φυσικά είναι καλύτερος και υπάρχουν όλα τα εξαρτήματα !!αλλά και αυτός λόγο καμπυλότητας θα κάνει στροβιλισμό !!! όσον αφορά τα μοτέρ οτι βγαίνουν σε στρόγγυλα υπάρχει αυτό
www.darco.com.pl/oferta-produktowa/art,73,klo.html
και σε κανάλι μετά υπάρχει ότι γωνία θέλεις μέχρι και σπαστές απο 25-45 μοίρες απο 45 - 90 μοίρες !!!
www.darco.com.pl/oferta-produktowa/art,551,kln45-90.html

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 3 Μήνες πριν #126470 από ΦΟΥΣΚΙΤΑΚΗΣ
Καλησπέρα.

Έστω ότι έχουμε σπιράλ εύκαμπτο, Φ140 => διατομή 154 cm2. Αν αντί για σπιράλ, βάλουμε το εξάρτημα από στρογγυλό σε ορθoγωνικό (square2round), το 200x90 => 180 cm2, θα κάνουμε δουλειά (μείωση θορύβου)? Δοθέντος ότι μεγαλώνουμε λίγο και τη διατομή, οπότε πέφτει και η ταχύτητα ροής. Εννοείται ότι μετά το εξάρτημα, συνεχίζουμε με ορθογωνικό αγωγό.....

Αυτή η μετατροπή σχήματος διατομής, είναι καλύτερα να γίνει από τις περσίδες εισαγωγής αέρα πρός την είσοδο του μοτέρ, από τις εξόδους της εστίας προς τις περσίδες εξαγωγής ζεστού αέρα, ή και στα 2?

Μπορούμε να έχουμε κατάλογο PDF με τα εξαρτήματα (και διαστάσεις αυτών) ορθογωνικής διατομής μιας και δεν ξέρουμε πολωνικά ?

Στο site σας δείχνετε και το παρακάτω εξάρτημα (2η φωτό, kratki_eisodos). Αυτό το Φ150, τι ορθογώνιες διαστάσεις έχει ? 150x50 ή 200x90 ?

Ευχαριστώ.
Συνημμένα:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 3 Μήνες πριν #126497 από Στελιος1
Περσι εδω μεσα ελεγα οτι.. η ορθογωνια διατομη λογω στροβιλισμων (αρα χρειαζεται να ειναι μεγαλυτερη σε εμβαδο της κυκλικης) αποσβαινει σημαντικα τον θορυβο.. Το θυμαται κανεις? Το ειχα κανει σε φορητο αεροθερμο, αντι για στρογγυλους σωληνες εβαλα τετραγωνους (για πιο ωραιο στρωσιμο-εμφανιση) και ο θορυβος ηταν σαφως μειωμενος. Το ανεφερα περσι εδω 2-3 φορες σε αυτους που μεταφερουν αερα μακρυα και συζηταγανε αν πρεπει να ναι σπιραλ η λειοι ωστε να το κανουν ετσι απ ευθειας με τ γυψοσανιδα χωρις περιττα <θορυβωδη> εξοδα.
Εγω δεν το εφαρμοζω στα τζακια μου, διοτι λογω των αυλων οι ανεμιστηρες ηδη ειναι στα ορια (περνα ο αερας απο στενα) και θα μειωθει η ηδη ζορισμενη ροη. Αυτα που δειχνει ο κ Φιλιππακοπουλος της Κρακτι δεν μπαινουν οπου να ναι σε οτι διαδρομη και ανεμιστηρα ναναι, σαφως και θα ειναι υπολογισμενα η εστω δοκιμασμενα αυτα! Μπραβο παντως στην Κρακτι γιατι εταιρειες πολυ ακριβοτερων προιοντων δεεεν ασχολουνται!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 3 Μήνες πριν #126506 από Στελιος1
Σημερα ηρθε το ντεσιμπελομετρο, ειναι αττιμο πραγμα οι κινησεις ρευστων και ειδικα ο θορυβος, η ηχομονωση ειναι απο τις δυσκολλοτερες! Δεν ειχα καμια γνωση εμπειρικα περι ντε σι μπελ (πχ το εκατοστο ειναι ενας ποντος, η ωρα ειναι μια ωρα μοιρασμενη σε 10λεπτα 5 λεπτα λεπτα δευτερα κτλ, ο ενας βαθμος κελσιου ειναι ενας βαθμος.. τα ξερουμε εμπειρικα ολοι αυτα) και επαθα πλακα (κοινως..εξεπλαγην!).
Ειναι πολυ νωρις γ μενα να καταλαβω ποσο ανεκτα ειναι τα εκαστοτε ντεσιμπελ μεσα εξω απο ενα σπιτι, σε διαφορετικα σπιτια, σε διαφορετικες ωρες, γενικα ειμαι ασχετος σ αυτο.
Απλα απο σημερα εχω μια ενδειξη σαν σημειο αναφορας, σαν μετρηση.
Φτιαχνω εξ αρχης μια εστια και επικεντρωθηκα σ αυτο, στον θορυβο (εξ ου και η αγορα του οργανου). Θα σας δειξω σε βιντεο ποσο αλλαζει ο θορυβος στο αυτι προσθετοντας ηχοπαγιδες μια μια και τι δειχνει αντιστοιχα το οργανο. Παντως ειναι διαφορετικη η ενοχληση στον ανθρωπο και διαφορετικη στ μοναδες του, δεν ειναι αναλλογικη η αισθηση στο αυτι σε σχεση με τ ενδειξεις του. Προφανως λογω συχνοτητων.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 3 Μήνες πριν #126514 από stergiosbik
Στελιο να ξερεις οτι αυξηση του θορυβου κατα 3 db σημαινει ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟ της εντασης του! ;)
Επισης οι υψηλες συχνοτητες ειναι συνηθως κ πιο ενοχλητικες.

Δεν είναι ότι δεν είμαστε επαναστάτες. Απλά είμαστε άτυχοι που δεν είναι όπλο ο καναπές!!!


Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Στελιος1

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.072 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ