Αυτόνομη εγκατάσταση ΦΑ

Περισσότερα
7 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #158815 από χρηστος8
Απαντήθηκε από χρηστος8 στο θέμα Αυτόνομη εγκατάσταση ΦΑ

moutsos
Επίσης παρατηρώ ότι με κρύα εγκατάσταση και σβηστό λέβητα έχω πίεση 1,2 bar στο δίκτυο και μετά από 1+ ώρα λειτουργίας ανεβαίνει στα 2-2,2 bar η πίεση. Είναι αυτό φυσιολογικό? Υπάρχει περίπτωση να εισέρχεται αέρας από τα αυτόματα εξαεριστικά όταν κρυώνει το δίκτυο και πέφτει η πίεση?



Το οτι ανεβαινει η πιεση καθε φορα που ανεβαινει η θερμοκρασια νερων σημαινει 2 πραγματα.
1. Το δοχειο διαστολης ειναι μικρο σε μεγεθος και δεν επαρκει ωστε να παραλαβει τις διαστολες του νερου.
2. Το δοχειο διαστολης θελει ρυθμιση στην ποσοτητα αερα που εχει μεσα. Εχε υποψην πως εργοστασιακα τα δοχεια εχουν 1,5 μπαρ μεσα. Επομενως εσυ αν με κρυα νερα εχεις 1,2 μπαρ τοτε πρεπει να βγαλεις αερα απο το δοχειο διαστολης και να το πας στο 0,9 αντε 1 μπαρ.
Τωρα στο αλλο ερωτημα σαφως ναι... μπορει να εισερχεται αερας απο τα αυτοματα εξαεριστικα και συνηθως απο αυτα της επιστροφης.
Αφου εξαερωσεις το κυκλωμα καλα... δοκιμασε να κλεισεις τα ταπακια των εξαεριστικων της επιστροφης με το χερι και μας λες τα αποτελεσματα.

ΥΓ. Λυπαμαι που τοσο απλα προβληματα δεν τα λυνουν συναδελφοι και αναγκαζεσαι να ψαχνεις δεξια κι αριστερα.
Οσο και να προσπαθει να βοηθησει ενας αγνωστος σαν κι εμενα... αν δεν δει τεχνικος με τα ματια του τις θεσεις των εξαεριστικων δεν μπορει να βοηθησει, γιατι μπορει να ειναι λαθος απλα οι θεσεις των εξαεριστικων.



Κύριε Ιησού Χριστέ Υιέ Θεού ελέησον με τον αμαρτωλό

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.058 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ