Ιδιοκατασκευή καυστήρα pellet για μετατροπη σε ξυλολέβητα

Περισσότερα
9 Χρόνια 3 Μήνες πριν #143963 από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε ολους με υγεια.ολα αυτα που μου λετε για το θεμα αντιστασης τα γνωριζω απλα ειμαστε συην αρχη ακομα.εχω σκεφτει οτι στην εναυση να ειναι 1 ποντο πιο μεσα η αντισταση απο το σωληνακι και απο το πισω μερος μετα τη μουφα προς κουπακι να τρυπησω και με ψιλο σωλινακι να το κολλησω στο ενα ακρο απο τους σωληνες φ48 για να μεταφερει την θερμοκρασια και να ψυχει μετα την εναυση το βεντιλατερ.το βεντιλατερ κατα την αρχη εναυσης να φυσα χαμηλα σε στροφες.οταν δει φλογα το φωτοκυτταρο η θερμοστατης να μπει και να κοψει την αντισταση να δουλευει και να φυσιξει για καποια δευτερολεπτα φουλ για να αναψει καλα και μετα να φυσαει σε καποια σταθερη ροη μεχρι να σβησει.θελω στο ξεκινημα πριν αναψει η αντισταση για καποια δευτερολεπτα να φυσαει φουλ για καθαρισμο στο κουπακι.ολα αυτα βεβαια θελουν κοντρολερ για να γινουν.σιγα σιγα με υπομονη!!!!!!!!!!!!!ευχαριστω για τα σχολια σας και συνεχιζουμε ;) ;) ;) ;) νικολα απο οτι βλεπω στην φωτο σου εχεις κοντρολερ ΤΙΕΜΜΕ.τι λεει?αυτα που ζηταω πρεπει να τα κανει!εχει ελληνικα και τι τιμη παιζει?

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
9 Χρόνια 3 Μήνες πριν - 9 Χρόνια 3 Μήνες πριν #143965 από nikolas
Κώστα δεν είναι ΤΙΕΜΕ απλός ο καθένας κάνει παραγγελία να γράφει την φίρμα του, ο κατασκευαστης είναι fumis στα σύνορα Ιταλιας Σλοβενίας. Ίσος ο καλύτερος στον κόσμο, Αρκετές ελληνικές εταιρίες τον δουλεύουν όμως θέλει διάβασμα δουλειά και χρόνο για να μάθεις της τόσες λεπτομέρειες που έχει το software.
Απο τιμές εδω στην Αθηνα www.knishop.gr
Last edit: 9 Χρόνια 3 Μήνες πριν by nikolas.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
9 Χρόνια 3 Μήνες πριν - 9 Χρόνια 3 Μήνες πριν #144180 από Grecu_
Καλησπέρα Νικόλα και χρόνια πόλλα.
Εχω κι εγώ στα χέρια μου έναν Fumis Αlpha και με ενδιαφέρει η παραμετροποίηση του. Μπορείς να δώσεις κάποιες παραπάνω πληροφορίες για το τι χρειάζεται?
Last edit: 9 Χρόνια 3 Μήνες πριν by Grecu_.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
7 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #158966 από Men1979
Καλησπέρα φιλε Κωστα...διαβασα οτι σκεφτοσουν να παρεις το κοντρολ της naturella. ..τελικα το πηρες?ψηνομαι να παρω κι εγω ενα και θα ηθελα την συμβουλη σου...βέβαια εγω εχω μετατρεψει το ξυλολεβητα σε καυση πυρηνα με ρηψη απο πανω-πλαι...σ ευχαριστώ

ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ έγραψε: ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΑΘΗ κοντογειτονα!!!!!!!!!! :P :P το ενχειρημα ξεκινησε δειλα δειλα σαν 1η εναυση με πελλετ ξυλου και με απλα πραματα ενα μοτερ φυσιτηρα 63w ενα κουπακι μια διατριτη λαμαρινα ολα 5 χιλιοστα παχος και ενα ρυθμιστη στροφων 200watt πηγε καλα.στη 2η εναυση με πυρινοπελλετ και πελλετ μεγαλη φλογα και πιο μεγαλη θερμογονο δυναμη λογο του πυρινοπελλετ.οι δοκιμες συνεχιζονται και οι βελτιωσεις διοτι πολλες οι τρυπες στη διατριτη(θελουν οι μισες τουλαχιστον κλεισιμο).θα ελεγα να μην βαλεις ringel για κοντρολερ καλυτερα να παρεις ενα κοντρολερ NATURELA NPBC-V3M-1 κανει τα παντα απο μετρηση καταναλωσης 24ωρο μεχρι χειρισμο παραμετρων απο απομακρυσμενο σημειο μεσω υπολογιστη.επεισης 2 βασικα στοιχιζει γυρω στα 130 ευρω κομπλε οθονη μακετα πλακετα καλωδια και ειναι ολο παραμετροποιησιμο μεσω software και ξεκλειδωτο.το μειον ειναι στα αγγλικα.μαλλον κατι τετοιο θα παρω αν παει καλα η κατασκευη διοτι εχω σχεδιο να φτιαξω αλλα βγαινει πολυ παραπανω και δεν εχω ολες τις λειτουργιες που θελω και πολλα τα χρονικα!!!!!!!!!!!!!!.παντως για οτι νεοτερο και οποιες προτασεις ειμαι ολος αυτια!!!!!!!!!!!!!καλη χρονια με υγεια!!!!!!!!!!! ;) ;) ;) ;) ;) :P ;) :cheer: :cheer: :P ;)

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
7 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #158973 από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ
Την εχω αφησει στην ακρη την προσπαθεια λογο χρονου και τρεχουν αλλες υποχρεωσεις,δεν το πηρα το κοντρολερ.παντως εχει καλα χαρακτηριστικα και οικονομικο και παραμετροποιησιμο.αν βρεθει ο χρονος και η ΟΡΕΞΗ θα ξαναασχοληθω!!!! ;) ;)
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Men1979

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
7 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #158987 από Men1979
Τελικα το παραγγείλα και βλεπουμε...138 ευρω μαζι με τα μεταφορικά...με το εγχρωμο κοντρολ και αισθητηρα καυσαεριων...θα ηθελα να σε ρωτησω για το φωτοκυταρο θα εχει προβλημα αν το βαλω στη πορτα του λεβητα με τις θερμοκρασιες η πρεπει να φτιαξω καμια πατεντα...σ ευχαριστώ φιλε...
Συνημμένα:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.071 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ