Kalor Sara

Περισσότερα
10 Χρόνια 4 Μήνες πριν #120141 από zaxoss
Kalor Sara δημιουργήθηκε από zaxoss
Γεια σας και απο μενα παιδια. ειμαι κατοχος της παρακατο αεροθερμης σομπας και φετος ειναι ο δευτερος χρονος λιτουργιας της. μεχρη τωρα κανενα προβλημα. το μονο που θελω αν μπορει καποιος και ξερει να μου πει πως ρυθμιζουμε τη σομπα να δινει περισοτερο η λιγοτερο αερα στο ποτιρακι η περισοτερο-λιγοτερο πελλετ?
λεω φετος να πειραματιστω με διαφορες μαρκες πελλετ αλα πιθανον να θελει καποιες ψιλορυθμισεις και δεν ξερω καν απο που πας για να της κανεις.

εχω βαλει και δυο εικονες η μια με τη σομπα και η αλη με το τηλεκοντρολ...
Συνημμένα:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 4 Μήνες πριν #120151 από Κυριακίδης 2
Απαντήθηκε από Κυριακίδης 2 στο θέμα Kalor Sara

ειμαι κατοχος της παρακατο αεροθερμης σομπας και φετος ειναι ο δευτερος χρονος λιτουργιας της

Γεια σου . καλορίζικη και μακρόχρονη

λεω φετος να πειραματιστω με διαφορες μαρκες πελλετ αλα πιθανον να θελει καποιες ψιλορυθμισεις και δεν ξερω καν απο που πας για να της κανεις.

Αφού τα πήγες καλά για 2 χρόνια . συνέχισε να βάζεις τα προηγούμενα που έβαζες ή το καλύτερο (κατά εσένα ) από όλα όσα έβαζες .
Μόνο θα σου πω ότι επειδή και εγώ έχω τέτοιο εργαλείο (άλλη μάρκα) . εκτός τα μπουριά (καθάρισμα) δεν ξέρω για την δική σου (δεν την γνωρίζω )... καθάρισα και κάτω από το συρταρωτό που έχει για την στάχτη .. στο πάτωμα της σόμπας (εντός θαλάμου) είχε ένα καπάκι , το άνοιξα εκείνο και μέσα βρήκα επιπλέον στάχτες και τις καθάρισα και αυτές , επίσης άνοιξα μόνος ολόκληρο τον σαλίγκαρο (ανεμιστήρας εξόδου καυσαερίων εκεί που βγαίνει το μπουρί ) και εκεί είχε αρκετή στάχτη .

Όσον αφορά ρυθμίσεις επειδή και εγώ το πείραξα στο παρελθόν ... κατάλαβα ότι οι κατασκευαστές τελικά έχουν φροντίσει για το καλύτερο (ναι μεν γίνεται αυτό που ήθελες να κάνεις , αλλά θα έβλεπες ότι θα έχεις προβλήματα αλλού ) ... εγώ πάντως τα ξαναγύρισα εκεί που ήταν .

Δεν σου έδωσαν προσπέκτους με οδηγίες χρήσης? ... εμένα μου δώσανε και μεταφρασμένο στα Ελληνικά.
Μην επιχειρήσεις να κάνεις ρυθμίσεις χωρίς να έχεις το εγχειρίδιο . Γιατί π.χ. εγώ αν δεν το είχα δεν θα θυμόμουν τις προηγούμενες ρυθμίσεις που είχε , ενώ έχοντας το εγχειρίδιο μπροστά , το επανέφερα εκεί που ήταν

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.075 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ