Παράγοντες που καθορίζουν την απόδοση σε KW

Περισσότερα
10 Χρόνια 3 Μήνες πριν #128224 από γιαννης-δραμα

Κυριακίδης 2 έγραψε:

kosmidis80 έγραψε: Βασικα το θεμα που θιγεται ηταν μια απο τις πρωτες μου απορειες οταν αντικρυσα σομπα απο κοντα και την επαιξα μαζι της. Οταν δε εμαθα οτι η 6kw σε σχεση με την 8αρα κτλ εχουν τα ιδια μοτερ και τον ιδιο κοχλια - φυσικα μεγαλωνει ο εναλλακτης - τοτε μπηκε η ιδεα του πουσαρισματος μιας 6αρας να φτασει την μεγαλυτερη.
και οπως αντιλαμβανονται οι πιο εμπειροι αυτο ειναι εφικτο αλλαζοντας ρυθμισεις τροφοδοσιας και αερα και παραλληλα κατι ακομα (που για ευνοητους λογους δεν το λεω - μην καταστρεψει κανεις την σομπα και μας κραξει!)
Απο τα λεγομενα του Γιαννη πιστευω καταλαβαινει τι εννοω! ;)


Ααααααα το λεγα το λεγα! .... :woohoo: που είσαι ρε Kosmidis80 χάθηκες ! να σε κεράσω τίποτα τσίπουρα από κοντά (αν και δεν σε γνωρίζω χα χα :silly: ) :whistle:
Άρα εν μέρη συμφωνείς ότι και χωρίς ρυθμίσεις (όσον αφορά στην κοντινότερη μετατροπή δηλ από 6Kw σε 8Kw αυτό θα μπορούσε να γίνει με μια επιπλέον σειρά εναλλάκτη .

Για την 12Kw δεν το συζητώ γιατί εννοείται πάμε σε διπλάσια απόδοση (που λέει ο Γιάννης) και εννοείται μεγαλύτερη σωλήνα εισαγωγής αέρα. και όλα τα άλλα αυτονόητα.

Χωρις ρυθμισεις(περισοτερες στροφες στον κοχλια,χωρις περισοτερο αερα στο χωρο καυσης και καποια αλλα πραγματακια δεν μπορεις να να παρεις περισοτερα kw!
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": kosmidis80, vag1234

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.052 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ