Προβλημα με σομπα pellet edilkamin bora 12kw

Περισσότερα
9 Χρόνια 3 Μήνες πριν #143943 από xionanthropos13
Είμαι στην Πάρνηθα κοντά στο τελεφερίκ...σήμερα ουτε στο p3 δεν λειτουργεί πανω απο 20 λεπτο....απελπισία... Την βγάζω με τζάκι.το κανει συχνα το τελευταίο δίμηνο άλλα σήμερα έχει κλείσει πανω απο δέκα φορες.το μαγαζί που την πήρα είναι κηφησια e.g.2300 ευρω πεταμενα.ευχαριστώ για τις απαντήσεις θα καθαρίζω την καμινάδα της πλάκας που μου εβαλαν απλή χωρίς μόνωση κ τρια μετρα υψος οι άχρηστοι.τώρα τα υπολοιπα δεν ξέρω πως γίνονται.αν ξέρετε κανεναν να ερθει να την δει....

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
9 Χρόνια 3 Μήνες πριν #143945 από xionanthropos13
Κάτι άλλο...σήμερα φυσάει απίστευτα εδώ πανω.εν τω μεταξύ η καμινάδα δεν έχει καπέλο απλα βγαίνει κάθετα τρια μετρα κ έχουν βάλλει μια κλίση μονο.μήπως είναι θέμα απο καμινάδα?είχε ερθει ένας τεχνικός μια φορά περισυ επειδή δεν ζεστενε πείραξε κάτι ρυθμίσεις άλλα μου είχε πει χρειαζεται αλλη καμινάδα απλα λόγω κοστους 600 ευρώ δεν την εβαλλα.ο τεχνικός ήρθε απο άλλο μαγαζί ξανθακο κ προς τιμήν τους έκατσε πανω απο ωρα κ λεφτά δεν πήρε ο άνθρωπος.Παρολο που δεν την πήρα απο αυτους την σόμπα....τι να πω έχω απογοητευτεί κ έχω κ την γκρίνια της γυναίκας...

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
9 Χρόνια 3 Μήνες πριν #143947 από Nasikas
Απαντήθηκε από Nasikas στο θέμα Προβλημα με σομπα pellet edilkamin bora 12kw
(Ειχα γραψει την απορία μου και ρωτησα αρχικά αν δουλευει στην 3η σκαλα επι ώρες)

Εχω μεγαλη εμπειρία σε εντιλκαμιν, αλλά δυστυχώς αυτο το μοντέλο δεν το έχω ανοίξει ποτέ.

Εγραψα πριν να καθαρίσεις το σιλό και τον κοχλία. Do it, χρειάζεται. Υπάρχει μικρή πιθανοτητα να η αιτία.

Αλλη ενέργεια που έτσι κι αλλοιώς ειναι απαραιτητη (εκτος αν την εχεις κανει) - Ειναι καναλιζάτη θυμάμαι. Αν ειναι της ίδια σειράς με cherry, funny κλπ. , τοτε έχει στο κάτω μέρος μια σειρά απο τάπες καουτσουκ.
Αν ΝΑΙ, ανοιγεις με αλεν στο κάτω εμπρος μέρος, ανοιγεις τις τάπες και καθαρίζεις.

- Βεβαια η κάθετη διαδρομή και η καθαρη καμιναδα ειναι πάντα απαραίτητη. Εστω και να μην ειναι η αιτία της ταλαιπωρίας σου. Αν είναι μπουκωμένη εχουμε κακή καύση.
Δες ενα βίντεο μου να καταλαβεις.


Ευχομαι να λυθεί το πρόβλημα άμεσα. Αν δεν λυθει, στην Αθηνα θα είμαι αρχές Φλεβάρη - και να είσαι σίγουρος ότι θα λυθεί - με καθε τρόπο. (χωρίς καμμία χρέωση, όπως εκανε περυσι ο σωστός επαγγελματίας, φίλος μου κ. Ξανθακος.)


Χαίρομαι που όλοι έγιναν ειδικοί στο πέλλετ.
Χαίρομαι που βλέπουν με δέος καθε ξενικό όνομα που κυκλοφορεί.
Επιβεβαιώνομαι.
Πάντα...

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
9 Χρόνια 3 Μήνες πριν #143954 από dimitris11
Απαντήθηκε από dimitris11 στο θέμα Προβλημα με σομπα pellet edilkamin bora 12kw

xionanthropos13 έγραψε: Καλησπέρα σε ολους κ καλη χρονια.έχω την σόμπα ενα χρονο.το πρόβλημα είναι εδώ κ δυο μηνες οτι η σόμπα λειτουργεί κανονικά στην τελευτάια σκάλα P3.οτάν την κατεβαζω στην σκάλα 2 η στην σκάλα 1 βγάζει βλάβη A LC κ κλείνει.έχω βάλει σταθεροποιητή τάσης παλι τα ιδία...κοντευω να τρελαθω μου στοίχισε 2300!!!το μαγαζί που την πήρα είναι απαραδεκτοι κ ασχετοι κ δεν θέλω επαφες μαζί τους.στην edilkamin περνώ τηλ δεν το σηκωνουν.ξέρεις κανεις κάποιον τεχνικό μια λύση???


Ενα χρονο λειτουργιας,την εχεις καθαρισει ποτε εσωτερικα;
Δυο μηνες δυσλειτουργιας,μαλλον θελει καθαρισμα εσωτερικα κανε αυτο που σου λεει ο "Nasikas".

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
9 Χρόνια 3 Μήνες πριν #143964 από nikolas
Απαντήθηκε από nikolas στο θέμα Προβλημα με σομπα pellet edilkamin bora 12kw

xionanthropos13 έγραψε: Είμαι στην Πάρνηθα κοντά στο τελεφερίκ...σήμερα ουτε στο p3 δεν λειτουργεί πανω απο 20 λεπτο....απελπισία... Την βγάζω με τζάκι.το κανει συχνα το τελευταίο δίμηνο άλλα σήμερα έχει κλείσει πανω απο δέκα φορες.το μαγαζί που την πήρα είναι κηφησια e.g.2300 ευρω πεταμενα.ευχαριστώ για τις απαντήσεις θα καθαρίζω την καμινάδα της πλάκας που μου εβαλαν απλή χωρίς μόνωση κ τρια μετρα υψος οι άχρηστοι.τώρα τα υπολοιπα δεν ξέρω πως γίνονται.αν ξέρετε κανεναν να ερθει να την δει....


Αναρωτιέμαι πως εάν έχει πρόβλημα κάποιος τεχνικό και δεν μπορεί να το λύση την ίδια μέρα που είναι στην Αθήνα και αγόρασε το προϊόν από δίπλα του στην Κηφισιά και την αντιπροσωπία κοντά του, τότε αυτός στο νησί η στο Καρπενήσι τι κάνει?
Αγαπητέ κραξτους και πες μας ανοιχτά ποιοι είναι οι άσχετοι που θέλουν να έχουν μαγαζί στη Κηφισιά για να προσέχουν κάποιοι επόμενοι από σένα.
γιαυτό παπούτσι από τον τόπο σου ας είναι και μπαλωμένο.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
9 Χρόνια 3 Μήνες πριν #143967 από xionanthropos13
Γεια σας κ καλη χρονια.ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας...καθάρισμα την καμινάδα αδειασα το σιλό την έβαλα να δουλέψει μετα απο λίγο έκλεισε λόγω του οτι δεν είχε πελλετ μέσα.έβαλα πελλετ στη σκάλα 3 μετα απο 40 λεπτα παλι A LC.κοντευω να τρελαθω.το πρωι δούλεψε κανά δυωρο στο p3 μολίς το κατέβασα στο 2 παλι έκλεισε.δεν ξέρω τι να κάνω....θα πάρω την εταιρεία αύριο κ αν υπαρχει κανεις εκεί να το σηκώσει καλώς..ελπίζω να βρω κάποιον τεχνικό αύριο μήπως δώσει λύση δεν αντεχω άλλο...

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.066 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ