προβλημα με σόμπα πελλετ

Περισσότερα
2 Χρόνια 11 Μήνες πριν #173128 από mastoracos
προβλημα με σόμπα πελλετ δημιουργήθηκε από mastoracos
Καλησπέρα σας

Εχω μία σόμπα πέλλετ Tim sistem Rittium 8 και πρόσφατα σταμάτησε ο ανεμιστήρας που μεταδίδε ι την θέρμανση στο χώρο, με αποτέλεσμα να υπερθερμανθεί η σόμπα.
Εβγαλα τον ανεμιστήρα, τον καθάρισα καλά (αέρα με πίεση), τον ξανατοποθέτησα και η σόμπα λειτούργησε κανονικά. Μετά από μερικές ημέρες, πάλι σταμάτησε, χωρίς λόγο. Εσβησα τη σόμπα και την άναψα ξανά, χωρίς να κάνω κάτι άλλο. Εκτοτε, περίπου 10 ημέρες, λειτουργεί κανονικά, αλλα εχω τον φόβο μην σταματήσει πάλι και δεν το καταλάβω έγκαιρα.
Ο αντιπρόσωπος που την εισάγει δεν μπορούσε να μου δώσει κάποια εξήγηση.
Εχετε να μου δώσετε κάποια συμβουλή.
Σας ευχαριστώ
Δημήτρης Μ

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
2 Χρόνια 11 Μήνες πριν - 2 Χρόνια 11 Μήνες πριν #173129 από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ
Απαντήθηκε από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ στο θέμα προβλημα με σόμπα πελλετ
ΦΙΛΕ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟ ΞΑΝΑ ΓΕΙΑ ΣΟΥ!!!!!!! Ο ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΩΛΗΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΣ!!!!!!!!!!!!!!ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΒΡΑΖΕΙ Η ΣΟΜΠΑ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΘΕΡΜΑΝΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΨΥΧΕΙ !!!!!!!!ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΑΛΛΑΡΜ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΡΜΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΔΟΥ!!!!!!!!!!!!! 3 ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ !!! 1ο Η ΤΑ ΚΟΥΖΙΝΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ (ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΞΙΑ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ)ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΠΡΕΙ ΓΡΑΣΣΟ Η ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΚΟ ΠΑΛΙ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.2ο ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ (ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ) ΣΤΗ ΦΙΣΣΑ ΤΟΥ ΜΟΤΕΡ ΟΤΑΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑ (ΣΦΙΞΕ ΜΕ ΤΑΙΡΑΠΣ) ΚΑΙ 3ο ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΕΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΩΣΤΟ ΡΕΥΜΑ 220V ΣΤΗΝ ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΜΩΣ ΜΕ ΦΟΥΛ ΤΟ ΒΕΝΤΙΛΑΤΕΡ ΧΩΡΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΝΟΥ(ΔΙΟΤΙ Η ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ DIMMER)ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΟΝΗΡΟ Η ΟΔΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΡΑΙΑΚ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΠΑΓΜΕΝΟ Η ΜΕΤΡΑΕΙ ΣΩΣΤΑ!!!!!(ΘΕΛΕΙ ΞΕΚΟΛΗΜΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΣΗ).ΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΚ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΛΙ ΘΕΜΑ ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΨΑΞΕ ΕΔΩ www.pelewood.gr/product-category/pellets...a-gia-sompes-pellet/ ΚΑΙ ΕΔΩ www.allaboutpellet.com/product-category/...ilater-thermoy-aera/. ΟΤΙ ΒΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΡΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ WATT ΚΑΙ ΚΥΒΙΚΑ ΑΕΡΑ !!!!!!!!ΟΤΙ ΘΕΣ ΠΑΡΕ ΜΕ
Last edit: 2 Χρόνια 11 Μήνες πριν by ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
2 Χρόνια 11 Μήνες πριν #173130 από mastoracos
Απαντήθηκε από mastoracos στο θέμα προβλημα με σόμπα πελλετ
κ. Πήχα ευχαρστώ πολύ για την άμεση και κατατοπιστικότατη απάντηση. Δεν έχω ιδέα από αυτού του είδους τα πράγματα, οπότε θα ζητήσω από ένα φίλο που είναι σχετικός να μου το "μεταφρ'ασει". Θα επικοινωνήσω επίσης με τις ιστοσελίδες για τα ανταλλακτικά.
Εκμεταλλευόμενος την ευκαιρία αυτή, θέλω να κάνω αλλη μια ερώτηση: από τον φόβο της μη σωστής λειτουργίας της Rittium, προσπαθήσαμε να ενεργοποιήσουμε, εναλλακτικά, μια άλλη σόμπα που μας έδωσε ένας φίλος πριν 1- 1/12 χρόνο (Grace NB P1). Αντιλήφθηκα οτι ο ανεμιστήρας που σπρώχνει τον ζεστό αέρα στον χώρο, δεν λέιτουργεί (να το σπρώξεις με το δάκτυλο, περιστρέφεαι άνετα). Εχετε κάποια ιδέα; Χίλια ευχαριστώ και πάλι!
Να είστε καλά και Καλό Πάσχα με υγεία!

Με εκτίμηση,

Δημήτρης Μαστορ'ακος

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
2 Χρόνια 11 Μήνες πριν - 2 Χρόνια 11 Μήνες πριν #173131 από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ
Απαντήθηκε από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ στο θέμα προβλημα με σόμπα πελλετ
Κάτι παρόμοιο θα συμβαίνει και στην άλλη σόμπα.δωστε ρεύμα κατευθείαν στο μοτέρ από μια ΜΠΡΙΖΑ δουλεύει γυρνάει η φτερωτή του!!!!ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ!!!ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΣ ΕΔΩ www.facebook.com/kostas.pixas ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ
Last edit: 2 Χρόνια 11 Μήνες πριν by ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.070 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ