Edilcamin milla h15up

Περισσότερα
1 Χρόνος 2 Εβδομάδες πριν #180279 από Pit
Edilcamin milla h15up δημιουργήθηκε από Pit
Καλησπέρα, δουλεύω εδώ και μισό χρόνο μια σομπα πελλετ νερου edilcamin milla h15up. Εδώ και περίπου δύο μήνες μου βγάζει επίμονα ένδειξη σφάλματος Α01, που αντιστοιχεί σε βουλωμενη έξοδο καυσαερίων. Επίσης στις πρώτες 2 ώρες μαυρίζει το τζάμι. Η καμινάδα είναι κάθετη περί τα 4 μέτρα. Έχω φέρει άνθρωπο, την έλυσε και την καθαρίσει επιμελώς, καθώς και την καμινάδα. Δεν βρίσκω λύση πουθενά. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει κάπως?   
Συνημμένα:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
1 Χρόνος 2 Εβδομάδες πριν #180280 από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ
Απαντήθηκε από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ στο θέμα Edilcamin milla h15up
ΕΦΕΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΒΡΗΚΕ ΛΥΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΙΛΗΣΕΣ???ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΥΕΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΣΕ ΦΟΡΟΥΜ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ YOU TUBE!!!!!!!!!!!!!!!!ΟΙ ΣΟΜΠΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΕΣ ΚΑΙ ΦΙΡΜΑΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ¨ΚΟΝΤΡΟΛ ΤΟΥΣ ΣΤΑ  ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΜΗ ΤΟΥ ΚΟΝΤΡΟΛΕΡ!!!!!ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ¨¨ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ¨¨!!!!!!!!!!!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
1 Χρόνος 2 Εβδομάδες πριν - 1 Χρόνος 2 Εβδομάδες πριν #180281 από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ
Απαντήθηκε από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ στο θέμα Edilcamin milla h15up
ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ .ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΤΑΦ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΣ ΑΝ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ,ΕΠΕΙΣΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΣΤΙΚΑΚΙ Η ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ,ΔΕΣ ΕΧΕΙ ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ ΜΕ ΣΩΛΗΝΑΚΙΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ Η ΒΟΥΛΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΑ,ΕΠΕΙΣΗΣ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΒΟΥΛΩΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ 80% ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ 100% ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΚ(ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΟΛΠΑ ΠΛΕΟΝ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ).ΕΠΕΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑ!!!!!!!!!!!!ΚΑΛΗ ΕΥΚΟΛΙΑ
 
Last edit: 1 Χρόνος 2 Εβδομάδες πριν by ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.062 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ