Επιλογή τζακιού

Περισσότερα
10 Χρόνια 6 Μήνες πριν #114380 από ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
καλημέρα !!
προς τον θεματοθέτη !αντιπρόσωποι στην περιοχή σας της kratki.gr υπάρχουν 2 καλέστε μας να σας ενημερώσουμε .το σπίτι σας όντως μπορεί να μην χρειαστεί διανομή και αν παρόλα αυτά την θέλετε πρέπει να γίνει ακριβώς όπως την έχετε σχεδιάσει και ενδιάμεσο μοτέρ .
κύριε house είπατε 2 φορές οτι το μοτέρ αναρρόφησης που είχατε και οτι μάλιστα ήταν της darco οτι σας έκανε θόρυβο !!αρχικά να πω οτι darco.pl μοτέρ δε σας έχουμε πουλήσει απο όσο γνωρίζω άρα μήπως το μπερδεύετε με κάποιας άλλης εταιρίας .όσο αφορά της darco.pl τα μοτέρ προσκαλώ όλους τους χρήστες του φόρουμ και μαζί και εσάς να περάσετε απο την έκθεση μας και να δείτε σε πραγματικές συνθήκες οχι ενα 400 αρι αλλά ενα 800 άρι τι θόρυβο κάνει !!!!
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": sotos_gr

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 6 Μήνες πριν #114381 από dimlyk
Απαντήθηκε από dimlyk στο θέμα Επιλογή τζακιού
σας διαβαζω κι εχω μπερδευτει ενω τα πραγματα ειναι σχετικα απλα

ενας ανεμιστηρας αρκει ,αρκει να προσεξουμε καποια πραγματακια
ειτε ενα καναλι ειτε 43 ολα θα πρεπει να εχουν τη ιδια διατομη αν θελουμε καποια στιγμη να στειλουμε μονο σε ενα .
να εχουμε υποψη μας οτι ο ανεμιστηρας των 400 μ3 αναλογα την αποσταση και την διατομη του καναλιου μπορει να βγαλει απο 400 εως και κατω απο 200 (η ευκολη λυση για να τ αποφυγουν ειναι να τοποθετουν ενα ιδιο ανεμιστηρα καπου ενδιαμεσα στο κεντρικο παντα καναλι)


Η δυστυχία αυτού του κόσμου είναι ότι οι ηλίθιοι είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση
Αγάπα τους εχθρούς σου - αυτό θα τους τρελάνει

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 6 Μήνες πριν #114390 από house
Απαντήθηκε από house στο θέμα Επιλογή τζακιού
Δεν νομιζω κ.Φιλιππακοπουλε να λεω πουθενα οτι το μοτερ που ειχα ειναι τις δαρκο ! Αντιθετος αν δεις τα ποστ μου θα δεις οτι το πειρα απ τον μακρι σαλλονικη ! Μαλιστα δεν μαρεσε καθολου και γιαυτο δεν τον αναφερα πουθενα , αλλα διαφημιζω την δαρκο ! Την οποια μαλιστα την εχω ποσταρει εδω πριν ερθεις και συ ! Δηλαδη ειχαμε βρει την σελιδα και την δειχναμε στον κοσμο για διανομη , χωρις να γνωριζουμε οτι εισαι ο αντιπροσωπος ! Αυτο απο τον φεβρουαριο του 12 !
400 κυβικα αερα κανουν θορυβο οταν πας για υπνο ! Στον εκθεσιακό χωρο , και σε εκθεσεις δεν μπορεις να καταλαβεις αν κανει θορυβο , ο μονος τροπος ειναι να δεις το θορυβο στον υπνο !
Πχ το pc δεν ακουγεται στα γραφεια γενικα η' μεσα στον θορυβο της μερας , αλλα μεσα στο σπιτι σου οταν ειναι για υπνο ειναι εκνευριστικο !!!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 6 Μήνες πριν #114410 από Stavrax
Απαντήθηκε από Stavrax στο θέμα Επιλογή τζακιού
Άρα, μοτερ δαρκο δεν έχουμε, όμως ότι κάνει θόρυβο το γνωρίζουμε. Για την ακρίβεια το υποθέτουμε. Βασιζόμενοι δε στην υπόθεση βγάζουμε και συμπέρασμα ότι είναι ακατάλληλο και αντιπροτείνουμε εγκατάσταση με τέσσερα μοτέρ ως καλύτερα. Σε κριτική στην πρόταση μας απαντούμε με πρόκληση επειδή είμαστε παλιοί στον χώρο και άρα υπεράνω κριτικής.
Υπερασπιζόμενοι την θέση μας αναφέρουμε ότι παλαιότερα είχαμε προτείνει σε κάποιον άλλο δαρκο ως τεχνολογία η οποία δυστυχώς δεν εισαγόταν στην χώρα μας.
Μέσα σε όλα προσθέτουμε και μια τελείως ασχετη δόση βεντέτας με τον "οχτρό" του φόρουμ ως γνήσιοι απόγονοι του Ντ'αρτανιάν.
Εγώ σηκώνω τα χέρια μου ψηλά...
Έχεις δίκιο, ημαρτον....


Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": liakjim, STAF

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 5 Μήνες πριν #114418 από ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

house έγραψε: Για τον αεραγωγο , τον 12μετρο , 2 λυσεις !
πρωτη λυση , αλλα με πολυ φορηβο , δεν προκειται να κοιμηθεις , darco.pl ! εδω μπορεις να καταργησεις το μοτερ απο κατω , αν και δεν ξερω επειδη το τζακι ειναι μονομπλοκ τις κακιας ωρας , πως θα συμπεριφερθει ! μπορει να τραβαει και καπνο , μιας και η κοφτρα απο πανω για να γυριζει , εχει τρυπες μεσα στο τζακι ! (εδω ενας θερμοστατης ισως κανει δουλεια . παραπανω δεν περνει )
δευτερη λυση , αφηνεις το μοτερ οπως εχει ! και στο τελος καθε αεραγωγου , βαζεις απο ενα μικρο !
Λεφτα στα ιδια , αλλα καθε μοτερ στο καθε δωματιο μπορει να συνδεθει με θερμοστατη !

Αυτα , καλη επιτυχια !!!


Δηλαδή κύριε house χωρίς να έχετε δει πως λειτουργούν τα darco και ποιες τεχνικές προτείνουμε για την εγκατάσταση της διανομής σε ενα σπίτι προεξοφλείται οτι θα κάνει θόρυβο !!!μάλιστα!!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 5 Μήνες πριν #114492 από pontios74
Απαντήθηκε από pontios74 στο θέμα Επιλογή τζακιού
στην εκθεση που εγινε προσφατα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ είδα το μηχανημα που έχει η κρατκι σας πληροφορω πως πιο πολυ θυορυβο κανει ο αποροφητηρας της κουζινας απο αυτον επισης αν μπει μεσα σε γυψοσανιδα και βάλεις γυρω γυρω την καταληλη ηχομονοτικη μονωση (αυτες που βαζουν στα studio)o θορυβος ειναι μηδενικος.
Επίσης για τον φίλο μας πιστεύω πως ένα καναλι μέχρι το τελαιυταιο δωματιο θα ειναι αρκετο για να ζεστανει ολο το σπιτι αντε και μια εξοδο στον διαδρομο για να μηγαινει στο μπανιο.
Επισης καλυτερα θα ηταν το τζακι να εμπαινε στην κατω δεξια γωνια όπως είδα το σχεδιο και οι περσιδες θα στελνουν αερα κατευθειαν στο διαδρομο.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.089 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ