Προσθηκη κασετας σε μαντεμενια εστια

Περισσότερα
9 Χρόνια 4 Μήνες πριν #141799 από ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Fokion μόνο άσχετος δεν έχεις αποδείξει οτι είσαι !!θα τοποθετηθώ στο θέμα αλλά θα ήθελα να δω τι θα πούνε οι ειδήμονες (με την καλή έννοια αν και δεν πιστεύω οτι υπάρχει κακή ).

Open book 01.svg Ουσιαστικό[]
ειδήμων και ειδήμονας αρσενικό ή θηλυκό

που έχει εξειδικευτεί σε έναν τομέα και έχει άριστη γνώση του αντικειμένου του

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
9 Χρόνια 4 Μήνες πριν #141961 από ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
link67 επειδή βλέπω οτι τελικά μόνο οι "ερασιτέχνες" (εραστές της τέχνης ) σου έδωσαν πειστικές απαντήσεις και όχι οι επαγγελματίες............πες μου σε παρακαλώ αν ξέρεις την διάμετρο της καμινάδας σου όχι αυτή πάνω στο μαντέμι που έδειξες αλλά απο εκεί και πάνω η χτιστή σου δηλαδή .

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
9 Χρόνια 4 Μήνες πριν - 9 Χρόνια 4 Μήνες πριν #141968 από anisos
Κύριε ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΠΟΥΛΕ εσυ που το παιζεις μαστορας βρεστου μια λυση τον ανθρωπο χωρις να χαλασει την καμιναδα του..
και χωρις να βγαλει τα μαντεμια...
Last edit: 9 Χρόνια 4 Μήνες πριν by anisos.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
9 Χρόνια 4 Μήνες πριν #141989 από ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
κύριε Φώτη έχετε πει μέχρι τώρα
O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ....
αυτο σκεφτηκα μολις ειδα τα ποσταρισματα σας..
μην κρινετε χωρις να ξερετε και χωρις εχετε δει..
αυτη η κασετα απευθυνεται σε τζακια κυριος μαντεμενια αλλα ομως και σε πυροτουβλο.
δεν κανω διαφημιση,
εχω κανει σεμιναρια στην συγκεκριμενη κασετα και μπορώ να πω δουλεύει εξαιρετικα..
αν εχουμε μια καλη καμιναδα και ενα μαντεμι το οπιο για καποιο λογο δεν θελουμε να το βγαλουμε, και βαλουμε την κασετα και την σφραγισουμε γιρο γιρο απο το μαντεμι πειτε μου εσεις που κανετε τους ειδικους γιατι θα καπνησι???


οχι στα πανεπιστημιακά σεμινάρια μας ειπαν αυτο που λες εσύ να κοψω το μαντεμι απο μεσα.. ποσο ασχετος εισαι ρε φιλε???
εάν είναι να μπει ο ανθρωπος σε τετοιο κοπο ας χαλασει μονο το μαντεμι ολα τα μαντεμια βγαινουν χωρίς να χαλάσεις την επενδυση και να περασεις οτι εστια και καμιναδα θεs..
και εάν θες να σφραγισεις την εστία σε πληροφορώ ειναι ευκολο αλλα και παλι δεν χρειαζεται σφραγισμα.
και παλι λεω πρότεινα κάτι το οποίο δεν χριαζετε να γκρεμίσει τιποτα. το τι είναι το πιο σωστο και πιο αποδοτικο το ξερω δεν χρειαζομαι μαθηματα απο ερασιτεχνες δεκτες ολες οι γνωμες και η συμβουλες απο ολους αλλα οταν μιλανε η ασχετη με τόση απάθεια και τοσο κακιασμενα τοτε τι να πω. δειτε απο κοντα το καθε προιον και μετα μπορειτε να συγκρινετε


τους έχετε πεο όλα τα παραπάνω σε ανθρώπους που εδώ μέσα έχουν προσφέρει τα μέγιστα με τις γνώσεις τους και τις εμπειρίες τους και μάλιστα οι περισσότεροι από αυτούς έχουν και κάποιο χαρτί σαν μηχανολόγοι !!έθεσαν συγκεκριμένα ερωτήματα και αντί να τους απαντήσετε σύμφωνα με τα σεμινάρια που έχετε κάνει και την ειδικότητα σας που απο ότι λέτε είστε τζακάς αρχίσατε να τους βρίζετε και να τους λέτε άσχετους !!
επίσης σας έχω βάλει με έντονη γραφή κάποιες αντιφάσεις στις οποίες παίσατε όσο αφορά την τοποθέτηση ή δεν καταλάβατε καλά στα σεμινάρια που σας έκαναν !!
Δε θα σχολιάσω την κασέτα και θα πάρω ως δεδομένα τα στοιχεία που δίνει .
Δεν ξέρω τι σας μάθανε στα σεμινάρια αλλά θα σας πω τι κάνω εγω στα δικά μου που θεωρώ οτι μάλλον θα σας τα είπαν αλλά ίσως δεν τα προσέξατε .
1)αρχικά κοιτάμε τον ελκυσμό για να δούμε αν έχουμε θέμα στο να βάλουμε μια τέτοια εστία -πατέντα .άρα έπρεπε να ρωτήσετε τα μέτρα που έχει η καμινάδα του !με την απάντηση του ανθρώπου οτι είναι 10 μέτρα έπρεπε απλά να του απαντήσετε ότι οκ μπορείτε να βάλετε μια κασέτα αλλά αντί για 68% λόγο οτι θα έχετε πάνω απο 40 Pa(ίσως λέω και λίγα ) πίεση η απόδοση δε θα ξεπεράσει το 40% .
2)η κασέτα που δείξατε δεν είναι για μαντεμένια τζάκια αλλά για τα χτιστά με το ορθογώνιο κλαπέτο και ναι είτε το θέλετε είτε όχι όπως είπε ο Σταύρος αρχικά θα καπνίζει .

μου λέτε να δώσω λύση στον άνθρωπο που ζητάει τα φώτα μας .
όπως είδατε δεν του απάντησα εξαρχής γιατί δε θεωρώ οτι μπορεί να κάνει κάτι με αυτό το τζάκι πέρα απο το να το γκρεμίσει ειδικά με τα 10 μέτρα καμινάδα .προσωπικά προτιμώ να μην αναλάβω τέτοια τοποθέτηση ακόμα και τζάμπα να την έκανα .....θα το θεωρούσα ντροπή να πληρώσει έστω και ενα ευρώ για μια τέτοια λύση .
και μιας και αναφερθήκατε προσωπικά σε εμένα να σας κάνω και εγώ μια ερώτηση

διαβάστε όλα τα παραπάνω που είπατε και απαντήστε μου ειλικρινά πιστεύεται οτι οι παραπάνω απαντήσεις θα έπρεπε να δοθούν απο εναν επαγγελματία τζακά σαν συμβουλή σε εναν άνθρωπο που προσπαθεί να μάθει τι είναι το σωστό για το τζάκι του ?? (εδώ βέβαια να πω οτι κάποια στιγμή το είπατε οτι το ποιο σωστό είναι να το γκρεμίσει αλλά ποιο πολύ υπερ αμυνθήκατε της κασέτας παρά αυτής της άποψης )

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
9 Χρόνια 4 Μήνες πριν #142009 από anisos
αυτο το ποστ το εκανε ο ανθρωπος να τον βοηθησουμε και εμεις τσακωνομαστε σαν τα κοκορια, ειναι συχνο φαινομενο στα ελληνικα φορουμ.
για αυτο και λιγα επιβιωνουν, παντα εχουν το τιμονι 2-3 ατομα και δεν αφηνουν τους άλλους να μιλησουν.
ειπα την γνωμη μου για κατι που ξερω οτι δουλευει και βγηκαν διαφορι χωρις να γνωριζουν απο κοντα το προιον να το κρινουν.
σας παρακαλω ας σταματησει εδω δεν ωφελει σε κατι να τσακωνομαστε και δεν θελω να συνεχισω να τσακωνομαι γιατί είναι ένα forum που πρεπει να κρατησουμε καθαρο και οχι να βλεπουν οτι εχει 2-3 ατομα που τσακωνονται ειναι ασχημο.
οποιος εχει να προτεινει τον ανθρωπο κατι χωρις να χαλασει αυτα που λεει ας το πει από εκεί και πέρα να μιλούν όσοι εχουν ασχοληθει με το συγκεκριμενο προιον, οσοι το δουλεψαν και δεν ειχαν αποτελεσματα να το πουν, οσοι ειναι στα λογια να μην μιλήσουν.. δεν μπορω να κρινω εγω μια εστια που δεν την εχω δουλεψει ποτε.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
9 Χρόνια 3 Μήνες πριν - 9 Χρόνια 3 Μήνες πριν #142020 από Stavrax
Εγώ προσωπικά τις μομφές δεν τις δέχομαι. Δεν προσέβαλλα κανέναν και απλά είδα την εστία και έθεσα συγκεκριμένες ερωτήσεις για την τοποθέτηση και λειτουργία της και απάντηση δεν πήρα, πέρα από ένα ξερό "την είδα σε σεμινάριο και δουλεύει", "σφραγίζει εύκολα" κλπ. Δεν είμαι τζακάς αλλά στοιχειώδεις γνώσεις φυσικής έχω. Και αυτές λένε ότι υλικά διαφορετικού συντελεστή διαστολής όταν θερμαίνονται διαστέλλονται σε διαφορετικά μήκη. Από την άλλη τα υλικά που μπορώ να χρησιμοποιήσω είναι σιλικόνη 1200° η οποία σπάει εύκολα και σιλικόνη 300° η οποία ναι μεν είναι ελαστική αλλά είναι και στα όρια της θερμοκρασίας που μπορεί να φτάσει η εστία. Με αυτά τα στοιχεία προσωπικά δεν με πείθει το "την είδα και δουλεύει".
Επίσης δεν είδα απαντήσεις για την καμινάδα και τον καθαρισμό της.
Ως καταναλωτής μπορώ να έχω και τις αμφιβολίες μου μόνο και μόνο βλέποντας ένα προϊόν και χωρίς να χρειάζεται να το αγοράσω για να το δοκιμασω. Το φόρουμ ακριβώς αυτόν τον σκοπό εξυπηρετεί.


Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Last edit: 9 Χρόνια 3 Μήνες πριν by Stavrax.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": dimlyk

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.072 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ