Romotop KV025W02-Τζάκι υδραυλικό συμβουλές

Περισσότερα
6 Χρόνια 7 Μήνες πριν #159490 από kostas_six
Καλησπέρα στο forum,
έχω προχωρήσει στην αγορά της συγκεκριμένης εστίας του τίτλου και είμαι σε φάση αναμονής για την παραλαβή. Το τζάκι θα τοποθετηθεί σε μεζονέτα τριών επιπέδων συνολικού εμβαδού 270τμ και πιο συγκεκριμένα στο ισόγειο επιφάνειας 130τμ.Καμινάδα δεν υπάρχει και θα κατασκευαστεί τώρα.Ο κατασκευαστής του τζακιού δίνει έξοδο Φ180.Η καμινάδα θα είναι εξωτερική με συνολικό ευθύ κομμάτι μήκους 8μέτρων και στην συνέχεια με δύο ανοιχτές γωνίες θα εισέρχεται εντός του χώρου της οικίας.Μια ερώτηση που έχω είναι η παρακάτω:το εξωτερικό κομμάτι της καμινάδας εννοείται ότι θα πρέπει να είναι διπλότοιχο-μονωμένο όμως στο εσωτερικό ωστόσο τμήμα σκεφτόμουν να βάλω τον εναλλάκτη της Kratki με τα περιμετρικά πτερύγια και έπειτα ένα βαρυτικό τάμπερ αντί ενός χειροκίνητου όπως είδα και σε ένα βιντεο του κ.Φιλιππακόπουλου.Υπάρχει κάτι που δεν λαμβάνω υπόψην? Θέλω όσο γίνεται να ''ξεζουμίσω'' ενεργειακά την εστία. Επίσης το βαρυτικό τάμπερ θα πρέπει να τραβάει φρέσκο αέρα εκτός της φούσκας?

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
6 Χρόνια 7 Μήνες πριν #159491 από kalyvia1980
Καλησπέρα κι από μένα. Κι εγώ έχω βάλει βαρυτικό τάμπερ σε αερόθερμο τζάκι κι το χω τοποθετήσει εξωτερικά όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες imgur.com/a/f4hnz και στο βιντεάκι
. Η οδηγίες λέγανε για μέσα στη φούσκα αλλά όπως πρότεινε κι ο κύριος Δημήτρης το έβγαλα με ένα ταυ, ακριβώς στην έξοδο του τζακιού, και μισό μέτρο ινοξ στην πλάτη του τοιχου που ακουμπάει το τζάκι. Επίσης το έκλεισα μεσα σε ενα ξύλινο κουτι φτιαγμένο απο κοντρα παλκε θαλάσσης με τον πάτο ανοιχτό για να μην επηρεάζεται από τους ανέμους.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": kostas_six

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
6 Χρόνια 7 Μήνες πριν - 6 Χρόνια 7 Μήνες πριν #159492 από kostas_six
Αν κατάλαβα καλά το έχεις έξω στο περιβάλλον..επίσης πάλι αν κατάλαβα καλά το βαρυτικό ταμπερ αντικαθιστά το χειροκίνητο κλαπετο που βαζουν συνηθως για να μειωσουν το τραβηγμα της καμινάδας και εξασφαλίζει ότι πάντα θα έχουμε 12Kpa στην καμινάδα....Και εγω κατι παρόμοιο με εσενα σκεφτομαι να κανω με τη διαφορά να βγαλω το ταμπερ 5 εκατοστα πιο μεσα απο την εξωτερικη τοιχοποιια και να βαλω περσιδα
Last edit: 6 Χρόνια 7 Μήνες πριν by kostas_six.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
6 Χρόνια 7 Μήνες πριν #159493 από kalyvia1980
Καλα το καταλαβες, το χω στο εξωτερικο περιβαλλον. Για τα υπολοιπα ειναι πιο ειδικοι αλλοι. Το μονο που δεν ξερω το κατα πόσο θα επηρεαζεται το ταμπερ απο τους εξωτερικους ανεμους και κυριως απο αυτους που χτυπανε απευθειας τον τοιχο. Γι αυτο και το εβαλα μεσα σε κουτι αρκετα μεγαλο με τον πατο ελευθερο.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.055 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ