Fuzzy Logic 25 kW

Περισσότερα
11 Χρόνια 1 Μήνας πριν #86404 από sakis441
Απαντήθηκε από sakis441 στο θέμα Fuzzy Logic 25 kW
ευχαριστώ φιλέ!! :) ι ετερια θα μου πι ότι κεει τα πάντα γιατί μονό να να πουλισουνε θέλουν αυτή. αν τον έχει δοκιμαση καπιοσ με ξύλο και καλαμπόκι ασ μας πι της εντύπωσης του, γιατί η θεωρία με την πράξη έχουν τεραστία δίαφορα!!!! ;)

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 1 Μήνας πριν #129990 από antkriti
Απαντήθηκε από antkriti στο θέμα Fuzzy Logic 25 kW
Καταρχήν θα ήθελα να Χαιρετήσω όλους τους φίλους που ασχολούνται με το θέμα αυτό που λέγετε Fuzzy Logic 25Kw είμαι και γω εγώ καινούργιος αγοραστής του συγκεκριμένου λέβητα .Έχοντας εμπειρία μόνο 10 ημερών και ατελείωτες ώρες στο λεβητοστάσιο προσπαθώντας να τον ρυθμίσω στην αρχή με πελετ το οποίο και το παράτησα αφού είδα ότι δεν συνέφερε το γύρισα σε πυρήνα είμαι σε καλό δρόμο πιστεύω σε ότι αφορά της ρυθμίσεις κατανάλωση δεν μπορώ να πω με σιγουριά ακόμα γιατί ακόμα πειραματίζομε έχω ρυθμίσει την τροφοδοσία στο 5.8 τα κλαπε και τα δυο στην θέση 2 το antiploc sto 8 έχω Βάλη και την στεφάνη πάνω από το πιατάκι που είναι για πελετ σημειωτέο ότι της ρυθμίσεις της έκανα απομονώσμου ο αντιπρόσωπος που μου τον πούλησε δεν είχε και τόση ηδέα σχετικά μια και δεν είναι δουλεία του αυτός είναι έμπορος πιστεύω ότι το ίδιο πρόβλημα θα εχουν και άλλοι σαν και έμενα γιαυτο παιδιά ας βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον αργότερα θα βάλω βιντεακι με της ρυθμίσεις και την φλόγα θα ήθελα να που πει κάποιος της δικαιστου ρυθμίσεις στην πυρήνα ώστε να συγκρίνουμε της τιμές από ότι είδα φίλε (KAKOS) εσύ έχεις κάψει και πυρήνα μπορείς να μας πεις τη δικιασου σου ρύθμιση στο payer test . ευχαριστώ .

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 1 Μήνας πριν - 10 Χρόνια 1 Μήνας πριν #129994 από kakos
Απαντήθηκε από kakos στο θέμα Fuzzy Logic 25 kW
Φίλε antkr;iti καλώς ήλθες στην παρέα του energ. Προσωπικά δεν θα ξαναέκαιγα πυρήνα εκτός και αν τον προμηθευόμουν σε μορφή πέλλετ. Σύντομα θα καταλάβεις γιατί αν και έχω γράψει σχετικά με το θέμα. Προσωπικά πιστεύω ότι ο πυρήνας είναι μόνο για λέβητες 100% φτιαγμένους για βιομάζα και όχι σαν τους δικούς μας. Ωστόσο αφού επέλεξες να κάψεις το συγκεκριμένο βάλε ποιο ψηλά το antiblock 20 για αρχή και παρακολούθησα την στάθμη κατά τις περιόδους παύσης, την τροφοδοσία την βλέπω πολλή μεγάλη 5,8..... δεν ξεχειλίζει το πιάτο; εγώ δεν το είχα ποτέ πάνω απο 4,5 - 5 αν θυμάμαι καλά. Βάλε επίσης τιμή minimum απόδοση το 40% δηλαδή να μην κατεβάζει πολλές στροφές ο αέρας και το τάϊσμα γενικά ο πυρήνας θέλει αέρα-υλικό πολύ. Καθάριζε συχνότερα τον αισθητήρα Λ καθώς και όλο τον λέβητα διότι θα έχεις πολύ στάχτη γενικότερα σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο υλικό. Τα βεντιλατέρ άστα στο 2 καλό ακούγετε κοίτα τι θερμοκρασία καυσαερίων να μην ξεπερνά τα 120-130 μαχ αλλιώς θα έχεις διαφυγών ενέργεια και γενικότερα θέλει να παίξεις. Πάντως μου κάνει εντύπωση που δεν ήρθε ο τοπικός αντ/πος να τον ανάψει και τουλάχιστον να στον ρυθμίσει αν όχι αυτός κάποιος συνεργάτης του. Καλή επιτυχία με το Πυρήνα και στο τέλος της σαιζόν έχε το νού σου στο σιλό διότι λόγο της υψηλής περιεκτικότητας στο ασβέστιο θα σου εμφανίσει σκουριά. Αλήθεια πόσο τον αγοράζεις τον τόνο;

ΚΑΒΑΛΑ - ΚΩΣΤΑΣ
Last edit: 10 Χρόνια 1 Μήνας πριν by kakos.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 1 Μήνας πριν #130389 από antkriti
Απαντήθηκε από antkriti στο θέμα Fuzzy Logic 25 kW
Φιλέ ΚΑΚΟΣ από ότι είδα είχες δίκιο το τάισμα ήταν πολύ το κατέβασα στο 5 σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος με την φλόγα και την θερμοκρασία καυσαερίων αν και ακόμα πειραματίζομε και δεν έχω καταλήξει σε ασφαλή συμπεράσματα ώστε να τα δημοσιεύσω θέλω να είμαι 100% σίγουρος ώστε να μην μπερδεύουμε τους φίλους που ψάχνονται και αυτή πώς να τον ρυθμίσουν. Όσο αφορά τον αντιπρόσωπο ο άνθρωπος ήρθε αλλά δεν κατάφερε και πολλά λόγο ότι δεν είναι και δουλεία του όπως είπα παρόλα αυτά είχε όλοι την καλή διάθεση δεν έχω παράπονο. Εγώ έχω και την τύχη να έχω αδελφό που είναι καυστηρατζεις σε πετρέλαια πιο πολύ ειδικευμένος με όλα τα σχετικά μηχανήματα για ρύθμισης όπως αναλυτή καυσαερίων στην βιομάζα είναι κάτι καινούργιο και για αυτών οπότε είμαστε στο ψάξιμο και οι δυο .Αυτή τη στιγμή καίω πυρηνοξυλο που βγάζουν οι Μύλοι Κρήτης από κουκούτσι ελιάς μόνο,και είμαι πολύ ευχαριστημένος.Ειναι βέβαια ακριβό λίγο,220 ευρώ ο τόνος.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 1 Μήνας πριν #130479 από kakos
Απαντήθηκε από kakos στο θέμα Fuzzy Logic 25 kW

antkriti έγραψε: ................. .Αυτή τη στιγμή καίω πυρηνοξυλο που βγάζουν οι Μύλοι Κρήτης από κουκούτσι ελιάς μόνο,και είμαι πολύ ευχαριστημένος.Ειναι βέβαια ακριβό λίγο,220 ευρώ ο τόνος.


Δεν βρίσκω τον λόγο να μπαίνεις σε περιπέτειες με καθαρίσματα και βρωμιά διότι ότι και να' ναι ο πυρήνας έχει περισσότερα κατάλοιπα άλλα και μυρωδιά από το πελετάκι ειδικά όταν το αγοράζεις σε αυτή την τιμή. Ξανασκέψου το.

ΚΑΒΑΛΑ - ΚΩΣΤΑΣ

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.064 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ