Ενεργοποίηση νέου μέλους

Επειδη υπάρχει πρόβλημα στην αποστολή email ενεργοποίησης νέου μέλους στείλτε Viber μήνυμα στο 6945100102 με το όνομα χρήστη που θέλετε ενεργοποίηση. Προσοχή!!! το τηλεφωνο δεν δίνεται για τηλεφωνικές κλήσεις παρά μόνο για μηνύματα στο viber.

Που λέτε να βρώ ευκαμπτο για ρίψη πελλετ ή πατεντα

Περισσότερα
5 Χρόνια 3 Μήνες πριν #170375 από jnet
Καλησπέρα,

Επειδη μου χαλασε ο ευκαμπτος και μερες που είναι μαγζι δεν βρίσκεις σκεφτεστε καμμια πατέντα? Η λετε να λειτουργούν eshop Πχ. Εργαλειογατος να ψάξω?

Κοστίζει τόσο να είσαι ειλικρινής όταν είσαι ευφυής! Είναι σαν να είσαι τίμιος όταν είσαι φιλόδοξος.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
5 Χρόνια 3 Μήνες πριν #170376 από rofos
Ταινία συσκευασίας διάφανη θα βοηθούσε; ακόμα και οποιαδήποτε ταινία όπως η αλουμινοταινία που βάζουμε στις ινοξ καμινάδες. Αλλιώς κάνε αναζήτηση στο ιντερνετ για εύκαμπτο σωλήνα PVC ή πολυουρεθάνης. Θα βρεις σε μαγαζιά για υδραυλικά μέχρι και σε μαγαζιά για εξαρτήματα ξύλου με σωλήνες αναρρόφησης για πριονίδι. Δύσκολες μέρες όμως αυτή την εποχή.

Στάλθηκε από το SM-J600FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Περισσότερα
5 Χρόνια 3 Μήνες πριν #170377 από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ
Καλημερα μπορεις να βρεις και σε αυτους που εχουν μαρκουτσια υδραυλικης πιεσης η σε αυτους που εχουν ειδη αδρευσης για χωραφια κηπους.ΔΕΣ και εδω www.allaboutpellet.com/product-category/antallaktika/

Περισσότερα
5 Χρόνια 3 Μήνες πριν #170378 από PAPADAKIS

jnet έγραψε: Καλησπέρα,

Επειδη μου χαλασε ο ευκαμπτος και μερες που είναι μαγζι δεν βρίσκεις σκεφτεστε καμμια πατέντα? Η λετε να λειτουργούν eshop Πχ. Εργαλειογατος να ψάξω?

Καλημέρα.
Τα μαγαζιά δουλεύουνε ακόμα και τα e-shop το ίδιο (εδώ στην Αθήνα).
Προλαβαίνεις....

Περισσότερα
5 Χρόνια 3 Μήνες πριν #170380 από Johnpropoman

jnet έγραψε: Καλησπέρα,

Καλημέρα! :)
"jnet" εγώ από εδώ αγόρασα(e-shop) :
www.e-unicut.com/site/product/%CE%A3%CF%...prdId=08-06&extLang=
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "_QQ_"Σε Ευχαριστώ"_QQ_": jnet

Περισσότερα
5 Χρόνια 3 Μήνες πριν #170389 από jnet
Ευχαριστω για τις απαντησεις! βοηθησαν πολύ!

Κοστίζει τόσο να είσαι ειλικρινής όταν είσαι ευφυής! Είναι σαν να είσαι τίμιος όταν είσαι φιλόδοξος.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.289 δευτερόλεπτα