Τιμές pellet

Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #18310 από andros
Απαντήθηκε από andros στο θέμα Τιμές pellet
Αγαπητη Malia,

πρωτον δεν ειμαι παραγωγος ειμαι νεος καταναλωτης πελλετ και συγκεκριμενα στο νομο Αττικης. Προσεχω πολυ καιρο τα ποστ που κανεις και μου εχει κανει ιδιαιτερη εντυπωση ο τροπος που αρχικα ρωτας να μαθεις, αλλα μετα οταν ακους την τιμη αρχιζεις να πετας κατι απιστευτες εξυπναδες τυπου ειναι πευκο και οχι ελατο, και μου ειπε ο εμπορας εκεινο και ο αλλος το αλλο κλπ. Γνωριζεις ποσα πελλετ με 100% πευκο ειναι ENPLUS ή ONORM ή DINPLUS (Ευρωπαικα μεχρι και εκτος Ευρωπης)? Επισης επειδη η Ελληνικη γλωσσα ειναι πλουσιοτατη, παρολο που την εχουμε κατακρεουργησει, μπερδευει πολυς κοσμος το γεγονος οτι πολλοι κατασκευαστες λενε οτι εχει μια απο τις ανωτερω πιστοποιησεις αλλα στην ουσια ειναι κατασκευασμενα βαση προδιαγραφων, στελνουν δηλαδη ενα τσουβαλακι αλλα δεν παιρνουν certification. Θα στο αποδειξω αργοτερα.
Λες οτι παρηγγειλες 300€ τα 1050 κιλα. Αν θεωρησω με πολυ καλες προοπτικες τα μεταφορικα απο ρουμανια για Αργολιδα γυρω στα 1800€ (θα μου πεις που το ξερεις και εισαι καταναλωτης, θα σου πω το εψαξα να φερω μονος μου Αθηνα και μου ειπαν 1500€ την 24τονοι νταλικα) αυτο σημαινει οτι εχει στην καλυτερη 75€ τον τονο μεταφορικα συν κανα 2 με 3 € για τοπικη διανομη. Αρα αν το αναγαγεις στον τονο και οχι στα 1050, βγαινει γυρω στα 212,5€. Τρομερη τιμη για ENPLUS και για 2012, μας τιναξες την μπανκα στον αερα. Ειναι ομως ENPLUS. Λοιπον και εγω μπορω να βγαλω 10 και οχι 5 εργοστασια στη Ρουμανια, πηγαινοντας πολυ απλα στο pelletatlas.info ή το www.pelletbase.com/open_country.php?tid=174. Αυτο δεν σημαινει οτι ειναι ENPLUS επειδη μου το ειπε ο μπαρμπας μου, που του το ειπε ο ξαδερφος της κουνιαδας του κλπ. Εγω το πιο απλο που θα εκανα ειναι να πηγαινα στα παρακατω sites πχ, βαση της συμβουλης σου σε προηγουμενο ποστ ("ειδικα din plus ολα εχουν ψακτο καλα κ θα δεις"):
www.enplus-pellets.eu/production/certified-producers/
www.pelletcouncil.eu/en/pellet-quality-e...ed-pellet-producers/
Οπως θα δεις στην Ρουμανια υπαρχουν μονο 3 εργοστασια με ENPLUS cerification (Ameco, Schweighofer, Egger). Στο site της Phoenix company δεν γραφει πουθενα για ENPLUS. Site για τις SC Csillag SRL, Marcotex και ABC Trend Service Pellets δεν βρηκα. Οπως ομως εχω ξαναπει θελει πολυ ψαξιμο το πραγμα, προς οφελος μας και οχι για να δικαιολογησουμε τις παπαρολογιες καποιον που πουλανε γαυρο για κουτσομουρα. Τουτεστιν αυτος που στο πουλησε για ENPLUS σου πουλησε φυκια για μεταξωτες κορδελες, εκτος αν ειναι της egger ή της schweighofer, οποτε το πηρες σε τρομερη τιμη. Μπορει ομως να αποδειχτει αψογο για τα κριτηρια σου, οπως πολλα αλλα που δεν ειναι ENPLUS. Ομως μην την λες στους εμπορους που τουλαχιστον κανουν καλη δουλεια στο φορουμ.
Και ερχεσαι εσυ κε Andros να υπερασπιστεις τους εμπορους? Στην συγκεκριμενη περιπτωση "ναι".
Πρωτον λες οτι αγορασες το συγκεκριμενο πελλετ, την λες σε καποιους εμπορους και μη εμπορους που αμφισβητουν τα στοιχεια, αλλα δεν λες στο φορουμ την μαρκα του. Τι πιο ντρομπρο να το πεις. Δεν σου ζητησε κανεις να διαφημισεις στον εμπορο. Ουτως ή αλλως υπαρχει και θεμα με βαθμολογιες στα πελλετ που εχουν καει ως τωρα. Δεν θα ευλαπτε αντι να το παιζουμε ειδημονες να βοηθησουμε στη τελικη και τους υπολοιπους Αργιτες ή συμφοριτες να αγορασουν ενα αριστο προιον.
Δευτερον αφου εχει τοσο καλο πιστοποιημενο πελλετς ο εμπορος που το αγορασες, κανε του μια νηξη για φορουμ οτι μπορει να πουλησει μερικες εκατονταδες τονους. Τι λες δεν θα ενδιαφερεται? Γιατι επειδη παρακολουθω και το group buy pellet καποιοι εμποροι τολμησαν και εχουν αψογοι συμπεριφορα ως τωρα προς τα μελη του φορουμ.
Ολα αυτα στα λεω γιατι αυτο το φορουμ στηθηκε για να μοιραζομαστε την γνωση και να βοηθαμε ο ενας τον αλλον με τον τροπο του, τις ικανοτητες και τις γνωσεις του ο καθενας. Και οχι για εξυπναδες τυπου ψαχτε καλυτερα για ελατα και οχι πευκα και ποιο ειναι το καλυτερο. Μας βλεπει ο jnet που χαλαει τον ελευθερο του χρονο για να γραφουμε εμεις εδω και θα γελαει μαζι μας.
Τα λεμε
Sorry αλλα τωρα ειδα και τα υπολοιπα ποστ. Δεν γραφει στο σακουλι αλλα ειναι απο το CSI Maiami. Τι να σου πω ρε Malia. Καθομαστε και χαλαμε τις ωρες μας μαζι σου με ανοησιες. Αν σου δωσω να πιεις κατι χωρις να ξερεις τι ειναι, θα το πιεις? Ελεος, τι να πω ρε παιδια αυτο ξεπερναει τις δυνατοτητες μου.
Last edit: 11 Χρόνια 9 Μήνες πριν by andros.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #18312 από kapa
Απαντήθηκε από kapa στο θέμα Τιμές pellet
hellenic.....ΠΟΛΛΥ επιθετικος εισαι

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #18313 από kapa
Απαντήθηκε από kapa στο θέμα Τιμές pellet

kapa έγραψε: hellenic.....ΠΟΛΛΥ επιθετικος εισαι

πελατης σου ειμαι

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #18314 από giogud
Απαντήθηκε από giogud στο θέμα Τιμές pellet

kapa έγραψε:

kapa έγραψε: hellenic.....ΠΟΛΛΥ επιθετικος εισαι

πελατης σου ειμαι


Μπορεί να είσαι πελάτης μου, αλλά αυτό δεν με επηρεάζει στο να κατακρίνω κάτι όταν το βλέπω. η τιμή που λες, πολύ απλά δεν υπάρχει. 178€ δηλαδή + ΦΠΑ. Δεν υπάρχει τρόπος να γίνει αυτό. Δεν υπάρχουν αυτές οι τιμές. Όπως σου είπα, σε αυτή την τιμή θα αγόραζα τώρα αρκετές 100αδες τόνους. Ευκαιρία λοιπόν να βγάλεις καλοκαιρινό μπαξίσι. Το mail μου είναι στις προσφορές. Αν θέλεις μου λες σε mail ποιος είσαι.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #18315 από malia
Απαντήθηκε από malia στο θέμα Τιμές pellet
Offered:ProductPelletsCategorySoftwoodFormPelletsQualityEN 14961-2 (ENPlus)Listed2007-09-25 05:13:57CommentABT 300 ton / month of 6-8mm of wood pellets, low ash containt, DIN+ stamdard

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #18318 από jps
Απαντήθηκε από jps στο θέμα Τιμές pellet

malia έγραψε: Offered:ProductPelletsCategorySoftwoodFormPelletsQualityEN 14961-2 (ENPlus)Listed2007-09-25 05:13:57CommentABT 300 ton / month of 6-8mm of wood pellets, low ash containt, DIN+ stamdard


Αυτό το κείμενο που παρέθεσες,το οποίο μεταξύ άλλων περιέχει και ορθογραφικά λάθη,σε καμμία περίπτωση δεν αποτελεί πιστοποίηση πέλλετ...
Ελπίζω να κάνεις χιούμορ,γιατί αν πραγματικά πιστεύεις ότι αγοράζοντας 330 ευρώ την παλλέτα πέρισυ και 300 ευρώ την παλλέτα τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο,για σάκους πέλλετ στους οποίους δεν αναγράφεται τίποτα πάνω,ούτε όνομα εταιρίας πέλλετ,ούτε άλλα στοιχεία (που η κοινή λογική υπαγορεύει ότι αποκλείεται ένα τέτοιο προ'ι'όν να έχει οποιαδήποτε πιστοποίηση),επειδή ο έμπορος σου έδειξε το παραπάνω κείμενο και σου είπε ότι είναι πιστοποιημένο,αξίζει να διαφημίζεις αυτή σου την επιλογή,τότε το σταματάω εδώ...
Και πάλι,θέλω να πιστεύω ότι κάνεις χιούμορ...
Last edit: 11 Χρόνια 9 Μήνες πριν by jps.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.356 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ