Τι μαγαζι να ανοιξω;;;
- ippomas
- Αποσυνδεμένος
- Elite Member
- Δημοσιεύσεις: 190
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 40
Όσοι ανοίγουν μαγαζιά κατά 90% η καφέ ανοίγουν η σαντουιτσαδικα, ότι και να κάνεις πάντως θέλει πολλές ώρες να χάσεις για να μπόρεσης να βγάλεις ένα μεροκάματο δεν ξέρω μην σε πάρουμε στον λαιμό μας οι καιροί με αυτούς που έχουμε μπλέξει είναι δύσκολοι και θέλει πολύ προσοχή.
Το να ρωτας δεν ειναι κακο.
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- PRIMUS 45
- Αποσυνδεμένος
- Moderator
- ΝΙΚΟΣ
- Δημοσιεύσεις: 986
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 181
Σ Ω Σ Τ ΑΑΑΑΑΑippomas έγραψε: Παλικάρι μου είμαι 29 χρόνια σαν επαγγελματίας με δυο καταστήματα, το ότι έχεις ένα μαγαζί είναι κάτι σίγουρα αλλά υπάρχει και ένα ρητό που λέει ότι άμα ξέρεις μια δουλειά καντην αν δεν την γνωρίζεις μην την κάνεις καθόλου. Εσύ τι γνώσεις έχεις,? Το μαγαζί πόσα τετραγωνικά είναι? Δεν είναι εύκολο να ξεκινήσεις όπως σου είπαν ένα μαγαζί. Πρέπει να έχεις κεφάλαιο και κουράγιο μπορεί να χρειαστεί και δυο χρόνια να το ταΐζεις αντέχεις η θες από την πρώτη εβδομάδα να βάζεις στην άκρα. Δύσκολοι οι καιροί ακόμη ποιο δύσκολα τα χρόνια και δεν ξέρουμε και τι πιάνουν και τα χέρια σου, πόσες είναι οι αντοχές σου έχεις άλλα άτομα να σε βοηθήσουν αφιλοκερδώς? Όλα αυτά είναι σύνθετα γι αυτό και δεν μπορούμε να σου δώσουμε κάποια κατεύθυνση.
Όσοι ανοίγουν μαγαζιά κατά 90% η καφέ ανοίγουν η σαντουιτσάδικα, ότι και να κάνεις πάντως θέλει πολλές ώρες να χάσεις για να μπόρεσης να βγάλεις ένα μεροκάματο δεν ξέρω μην σε πάρουμε στον λαιμό μας οι καιροί με αυτούς που έχουμε μπλέξει είναι δύσκολοι και θέλει πολύ προσοχή.
Σ Ω Σ Τ Ω ΣΣΣΣΣΣ
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- mastoras
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Member
- Δημοσιεύσεις: 3810
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 568
Κότες κατεψυγμένες η κότες τηγανισμένες [πανέ]
Προσοχή όμως.....τίποτα άλλο μέσα στο μαγαζί. Μόνο κότα.
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- stratis 1
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Member
Νοστιμο,φτηνο και μερακλιδικο?
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- mastoras
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Member
- Δημοσιεύσεις: 3810
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 568
Κάνενας βέβαια εκτροφέας δεν μπήκε στην διαδικασία αλλαγής του πτηνοτροφείου του.
Ομως για τα κοτόπουλα πάχυνσης που προορίζονται για σφαγή, έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες αλλαγών [να βγούνε απο τα κλουβιά] έτσι το κοτόπουλο θα κινήται ελευθερο στο εδαφος σε κλειστό χώρο, και θα τρέφεται με φυσιλογικές συνθήκες. Εχουμε ελπίδα έτσι να τρώμε καθαρό και νόστιμο κοτόπουλο, και όχι τα άνοστα που τρώμε μέχρι σήμερα.
Οσο για τα βιολογικά κοτόπουλα, αυτά είναι ακόμα ακριβό προιόν οπότε υπάρχει και μικρό αγοραστικό ενδιαφέρον. Ασε που δεν τα βρίσκεις και εύκολα.
Εαν όμως αποφασίσει ο Μιχάλης να κάνει δουλειά με κότα, ελευθέρας βοσκής και πεντανότιμη, τότε θα μιλήσουμε για δουλειές κάνοντας τον μια καλή τιμή για να βγάλει ένα καλό και σίγουρο μερακάματο.
masotras ο σόμπας πέλλετ ο κοτοπουλάς...όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- panoss
- Αποσυνδεμένος
- Senior Member
- Δημοσιεύσεις: 40
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.