Λέβητας Pelletech 25kW

Περισσότερα
11 Χρόνια 5 Μήνες πριν #53914 από DOOM_NX
Απαντήθηκε από DOOM_NX στο θέμα Λέβητας Pelletech 25kW
Και σε περίπτωση που το προϊόν δεν υπακούει στις νόμιμες προδιαγραφές;

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 5 Μήνες πριν #53920 από Asteris
Απαντήθηκε από Asteris στο θέμα Λέβητας Pelletech 25kW
Το ένα και το αυτό.

www.tovima.gr/society/article/?aid=368941

Αν δεν έχουν εξειδικευμένο προσωπικό να κάνουν την δουλειά τους, είναι δικό τους πρόβλημα. Πάρε στην γενική γραμματεία καταναλωτή και ρώτα τι μπορείς να κάνεις.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": DOOM_NX

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 5 Μήνες πριν #53940 από Elixir
Απαντήθηκε από Elixir στο θέμα Λέβητας Pelletech 25kW

DOOM_NX έγραψε:

Elixir έγραψε: οχι max εχει 5 επιπεδα πελλετ καιω το alfa wood θεωρειτε απο τα καλυτερα

Το κακό με το Alfa Wood είναι ότι δεν μπορείς να είσαι σίγουρος γιατί είναι μη πιστοποιημένο. Την περασμένη σεζόν, μέλος με λέβητα σαν τον δικό μου έκαιγε Alfa Wood και του μπούκωνε συνέχεια ο λέβητας, έβγαζε error κλπ. Άλλαξε πέλλετ καθάρισε. Επίσης, διάφορα μέλη αναφέρουν μη συνοχή της ποιότητας στις παρτίδες. Μια παρτίδα ήταν ΟΚ, η άλλη όλο στάχτη και κλίνκερ κλπ.

Πριν σπάσεις τα νεύρα σου, δοκίμασε πιστοποιημένο ENplus A1 πέλλετ.

Σχετικά με τα επίπεδα, δεν αναφέρομαι στη θερμοκρασία νερού του λέβητα, αλλά στην ισχύ του καυστήρα που έχει να κάνει με την ποσότητα του καυσίμου και του αέρα φυσικά. Λογικά το manual σου εξηγεί ποιες ρυθμίσεις αντιστοιχούν σε ποια KW. Αν δεν τις έχεις σετάρει σωστά, μπορεί να ευθύνονται κι αυτές.

Ο λεβητας εχεις 5 βαθμιδες για την ισχυ εγω το εχω τωρα στο επιπεδο 4 με την θερμοκρασια νερου στους 65 βαθμους οταν πιασει τους 65 βαθμους τιθεται σε αναμονη μεχρι να σβησει εντελως ανεβαινει η θερμοκρασια πανω απο τους 84 βαθμους με αποτελεσμα να τεθει σε λειτουργια η ασφαλεια του λεβητα και να μπλοκαρει.Στα επιπεδα 2 και 3 δεν μπορει να ζεστανει το σπιτι και στο επιπεδο 4 μπλοκαρει....

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 5 Μήνες πριν #53947 από mtsag
Απαντήθηκε από mtsag στο θέμα Λέβητας Pelletech 25kW

Elixir έγραψε: Μετα την τηλεφωνική μου συνομιλία με τον τεχνικό μου είπε να τον βάλω σε ισχύ 4 με 65 βαθμούς στον θερμοστατη.Το έκανα από τις 11 το πρωί για να ανέβει η θερμοκρασία από τους 15 στους 19 έκανε 4 ώρες στις 6 το απόγευμα είδα ότι η θερμοκρασία άρχισε πάλι να πέφτει ανέβηκα πάλι πάνω και όπως ήταν φυσικό είχε ξαναμπλοκαρει.
Συμπέρασμα δεν μπορώ να βγάλω η ο λέβητας έχει πρόβλημα η ο τεχνικός δεν ξέρει πώς να το ρυθμίσει το θέμα είναι ότι εγώ δεν έχω την ζεστή που είχα με το πετρέλαιο και πλήρωσα και ένα σωρό λεφτά για να το αποκτήσω .
Τα συμπεράσματα δικά σας


Επειδή έχω κι εγώ λέβητα της caminodesign, αν καταλαβαίνω καλα όταν λες ότι μπλοκάρει εννοείς ότι η θερμοκρασία του νερού ανεβαίνει σε επικίνδυνα επίπεδα κατά τη διαδικασία συντήρησης; Υπάρχουν λύσεις γι αυτό που αφορούν τον προγραμματισμό των φάσεων modulation και maintenance του λέβητα. Αν έχεις πρόσβαση στο κρυφό μενού μπορώ να σε βοηθήσω με τις παραμέτρους. Τώρα, σε ότι αφορά το γεγονός ότι έκανε 4 ώρες να ανεβάσει θερμοκρασία στο σπίτι - το οποίο τελικά είναι αυτό που σε ενδιαφέρει- το troubleshooting δεν αφορά μόνον το λέβητα. Βήμα - βήμα δες τα ακόλουθα:

1) Σε τι θερμοκρασία ανοίγει ο κυκλοφορητής; Για πόση ώρα δουλέυει, σε τι θερμοκρασία φτάνουν να νερά αφότου ανοίξει, και σε ποια θερμοκρασία θα πέσουν όταν επιστρέψουν τα κρύα από τα σώματα;
2) Πόση ώρα κάνει για να τα ξαναζεστάσει στο σημείο που χρειάζεται για να ξανανοίξει ο κυκλοφορητής;
3) Όταν ο κυκλοφορητής στείλει νερά, τα σώματα πως είναι στην αφή; Ζεματάνε όλα, μισα-μισά, είναι χλιαρά, τι;

Αυτά για αρχη. Είναι και άλλα, αλλά ας αρχίσουμε από πιο βασικά.

Μιχάλης

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 5 Μήνες πριν #53949 από tzistsam
Απαντήθηκε από tzistsam στο θέμα Λέβητας Pelletech 25kW

Elixir έγραψε: ο απλος ειναι


Μάλιστα... Και εγώ τον απλό παρήγγειλα, για να βάλω όποιον κυκλοφορητή θέλω και δοχείο διαστολής και να μου βγει οικονομικότερα. Μακάρι να μην έχω τα δικά σου προβλήματα.

πετρέλαιο? μακρυά και αγαπημένοι.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 5 Μήνες πριν #53961 από makis terzis
Απαντήθηκε από makis terzis στο θέμα Λέβητας Pelletech 25kW
εχω τον ιδιο λεβητα 20 μερες 120 τετραγωνικα μονοκατοικια και ειμαι πολυ ευχαριστημενος .εχω ισχυ 5 πελλετ στο 2 και θερμοκρασια νερου 65.εβαλα τον κωδικο που γραφουν οι οδηγιες του και σβηνει και αναβει με το θερμοστατη χωρου.ποτε δεν ξεπερασε τους 65 γιατι πιανει θερμοκρασια το σπιτι που ζηταω περιπου 21 και σβηνει.τον εχω κανει και δοκιμες να δουλευει μερες στην αρχη και δεν ειχα κανενα προβλημα.δυνατο εργαλειο με τεραστιες δυνατοτητες και σηκωνει πολυ πειραγμα.χρονο θελει

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.114 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ