Είμαι Συγκλονισμένος !!!

Περισσότερα
11 Χρόνια 2 Μήνες πριν #90997 από ΕΥΘΥΜΙΟΥΓΙΑΝΝΗΣ
από πότε είναι εφικτό να καταλογίζεται ευθύνη σε κάποιον που πλήρωσε με θάνατο το δικαίωμα στη ζωή?
Από πότε θα καταλογισθεί ευθύνη της αυτοκτονίας στους αυτόχειρες? Από πότε θα απαιτήσουμε να έχουν όλοι τη δύναμη του χαρακτήρα που θεωρούμε πως έχοντας εμείς δε θα το κάναμε?
Από πότε συνάνθρωποι μας που επαθαν καρδιά, καρκίνο, οτιδήποτε σοβαρό, από το άγχος να βλέπουν τη ζωή τους τη δουλειά τους, τη ζωή τους να κατεδαφίζεται, είναι συνυπέυθυνοι?
Από πότε είναι φυσική επιλογή όλα αυτά? Από πότε το δικαίωμα που χαρίστηκε να ζήσει ενας και μόνο άνθρωπος μετριέται με αριθμούς οικονομικής ανάπτυξης, ΑΕΠ και λοιπές μαθηματικές βλακείες?
Από που έχει βγει το δικαίωμα να μιλάμε πάνω από τέτοια γεγονότα έτσι?
Αυτο είναι το νόημα της ζωής?.. τότε όλοι ένα τέτοιο δικαίωμα σε αυτήν έχουμε.. και κάποιος σε οτιδήποτε μας συμβεί θα μπορέι απλά να πει ΠΩΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ΦΥΣΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": ΘΕΟΔΟΣΗΣ, GeoTa, stergiosbik, alex_nous, Stavrax, daco, Fokion, tas
Το θέμα είναι κλειδωμένο.
Περισσότερα
11 Χρόνια 2 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 2 Μήνες πριν #90998 από DOOM_NX
Απαντήθηκε από DOOM_NX στο θέμα Είμαι Συγκλονισμένος !!!
@tas: Συμφωνώ απολύτως. Αντί να δουν το γεγονός γιαυτό που πραγματικά είναι, προσπαθούν να το εκμεταλλευτούν με κάθε δυνατό τρόπο.

Ορισμένοι θα νομίζετε ότι δε με νοιάζει ή ότι χαίρομαι για το συμβάν. Κάνετε λάθος. Στεναχωριέμαι και εξοργίζομαι ταυτόχρονα. Είναι κρίμα και άδικο να χάνει κάποιος συνομήλικος τη ζωή του από τέτοια αιτία. Αυτό δείχνει τα ελλιπέστατα εφόδια που του δίνει η οικογένεια και το σχολείο για να ξεκινήσει το δικό του ταξίδι στη ζωή. Αν ήταν όντως αυτό το αίτιο.

Στεναχωριέμαι και εξοργίζομαι επίσης με τα παιδιά που χάνονται κάθε μέρα από υπερβολική δόση ναρκωτικών, αλλά είναι πολύ συνηθισμένο φαινόμενο για να προβληθούν στα κανάλια.

Στεναχωριέμαι και εξοργίζομαι με τα παιδιά που υποφέρουν από κατάθλιψη και δεν τους παίρνει κανείς στα σοβαρά. Παιδιά που αποσύρονται από την κοινωνία και καταλήγουν σε αυτοκτονία. Αλλά μόνο μετά το μοιραίο θυμούνται όλοι τη φράση "ψυχολογικά προβλήματα".

Στεναχωριέμαι και εξοργίζομαι κάθε φορά που μεταφέρω παιδιά από το κλαμπ στο σπίτι ή στο νοσοκομείο επειδή πίνουν δίχως έλεος. Κι όμως ο κόσμος μόνο για την Έμι Γουάινχαουζ έκλαψε όταν πέθανε από υπερβολική πρόσληψη αλκοόλ. Παρ'όλα αυτά πωλείται νόμιμα και πολλοί καμαρώνουν για τη συλλογή μπουκαλιών που έχουν αδειάσει.

Πριν την πέσετε σε κάποιον αγανακτησμένο νέο σκεφτείτε λίγο σε τι κόσμο φέρατε τα παιδιά σας, αν τους δώσατε τα απαραίτητα εφόδια, αν αποτελέσατε παράδειγμα προς μίμηση και αν αυτή τη στιγμή σας νιώθουν κοντά τους. Μετά ελάτε να μιλήσουμε για το αν πρόκειται για φυσική επιλογή σε άθλιες συνθήκες και αν η φυσική επιλογή τείνει να μετονομαστεί σε φονικό.

Όχι, δε φταίνε πάντα οι άλλοι.
Last edit: 11 Χρόνια 2 Μήνες πριν by DOOM_NX.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": ΘΕΟΔΟΣΗΣ, ΕΥΘΥΜΙΟΥΓΙΑΝΝΗΣ, Stavrax
Το θέμα είναι κλειδωμένο.
Περισσότερα
11 Χρόνια 2 Μήνες πριν #90999 από azio1967
Απαντήθηκε από azio1967 στο θέμα Είμαι Συγκλονισμένος !!!
Λεβέντη μου τα 23 σου χρόνια με υποχρεώνουν να σταματήσω εδώ τη συζήτηση μαζί σου.Είναι τόσο ανώριμος ο λόγος σου όση ανωριμότητα επιδείχθηκε κι από τους συνομιλήκους σου που τώρα πια τους κλαίνε οι γονείς τους.Η διαφορά σας ίσως βρίσκεται στο κατά πόσο γνωρίσατε το ίδιο την ανέχεια.
Το θέμα είναι κλειδωμένο.
Περισσότερα
11 Χρόνια 2 Μήνες πριν #91002 από DOOM_NX
Απαντήθηκε από DOOM_NX στο θέμα Είμαι Συγκλονισμένος !!!

azio1967 έγραψε: Λεβέντη μου τα 23 σου χρόνια με υποχρεώνουν να σταματήσω εδώ τη συζήτηση μαζί σου.Είναι τόσο ανώριμος ο λόγος σου όση ανωριμότητα επιδείχθηκε κι από τους συνομιλήκους σου που τώρα πια τους κλαίνε οι γονείς τους.Η διαφορά σας ίσως βρίσκεται στο κατά πόσο γνωρίσατε το ίδιο την ανέχεια.

Δεν πειράζει. Να πας στο καλό. Δυστυχώς ή ευτυχώς έτσι αντιδράω στην ανθρώπινη βλακεία. Που πάνε όλοι τώρα να μας πείσουν ότι φταίει το σπίρτο που έβαλε φωτιά στην ψησταριά.
Το θέμα είναι κλειδωμένο.
Περισσότερα
11 Χρόνια 2 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 2 Μήνες πριν #91003 από stergiosbik
Απαντήθηκε από stergiosbik στο θέμα Είμαι Συγκλονισμένος !!!
Πορεία διαμαρτυρίας στη Λάρισα για το θάνατο των δύο φοιτητών

Την απόφαση να αναλάβει τα έξοδα μεταφοράς των σορών των δύο άτυχων φοιτητών του ΤΕΙ που έχασαν την ζωή τους από αναθυμιάσεις που προήλθαν από αυτοσχέδιο μαγκάλι στους τόπους καταγωγής τους, έλαβε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Λάρισας.

Παράλληλα αποφασίστηκε αναβολή της προγραμματισμένης συνεδρίασης του σώματος και εν συνεχεία οι δημοτικοί σύμβουλοι συμμετείχαν σε πορεία διαμαρτυρίας με κεριά που έκαναν στο κέντρο της πόλης φοιτητές των ΤΕΙ και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αλλη πορεία διαμαρτυρίας για την οικονομική πολιτική της Κυβέρνησης διοργάνωσε το Εργατικό Κέντρο Λάρισας.(ΠΑΜΕ)

Παράλληλα πληθώρα ανακοινώσεων διαμαρτυρίας εκδόθηκαν από φορείς της πόλης. Ανακοινώσεις υπήρξαν επίσης από τα πολιτικά κόμματα.

news.in.gr/greece/article/?aid=1231237778

Ξεχωριστες συγκεντρωσεις βεβαια για να μη ξεχνιομαστε. :(
Πανω απ ολα το κομμα! :angry: (οποιοδηποτε)
Το πενθος ΠΡΕΠΕΙ να εχει το ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΧΡΩΜΑ!
Στ αρ..δια τους ο σεβασμος στα παιδια που εφυγαν κ σ αυτα που χαροπαλευουν! :angry:
Ρε γαμ..να κομματοσκυλα να το βρειτε απ τον Θεο γι αυτα που κανετε.

Δεν είναι ότι δεν είμαστε επαναστάτες. Απλά είμαστε άτυχοι που δεν είναι όπλο ο καναπές!!!


Last edit: 11 Χρόνια 2 Μήνες πριν by stergiosbik.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Fokion, μανολης
Το θέμα είναι κλειδωμένο.
Περισσότερα
11 Χρόνια 2 Μήνες πριν #91004 από scouter
Απαντήθηκε από scouter στο θέμα Είμαι Συγκλονισμένος !!!

azio1967 έγραψε: Λεβέντη μου τα 23 σου χρόνια με υποχρεώνουν να σταματήσω εδώ τη συζήτηση μαζί σου.Είναι τόσο ανώριμος ο λόγος σου όση ανωριμότητα επιδείχθηκε κι από τους συνομιλήκους σου που τώρα πια τους κλαίνε οι γονείς τους.Η διαφορά σας ίσως βρίσκεται στο κατά πόσο γνωρίσατε το ίδιο την ανέχεια.


συγνώμη azio αλλά δεν είναι αυτός ο σωστός τρόπος να αντιπαραβάλουμε έναν συμφορουμίτη

ότι και να τραβάει ο doom το υποστηρίζει με λογικά επιχειρήματα και η "μέθοδος της απαξίωσης" δεν μπορεί να βοηθήσει σε οποιαδήποτε ανταλλαγή απόψεων

και για εμένα είναι λάθος ο τρόπος του, αλλά δεν μπορώ να απαξιώσω τα όποια επειχηρήματα μας παραθέτει

αλλά 25,4 τρις $ gross value σε OTC και άλλα περίπου 50 τρις $ notional σε exchange traded futures και options. Η έκθεση μέσω exchanges γίνεται cleared κάθε μέρα με mark-to-market και margining ενώ πολλά OTC παράγωγα...
Το θέμα είναι κλειδωμένο.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.100 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ