Τζάκια Ενεργειακά

Περισσότερα
12 Χρόνια 1 Μήνας πριν #12206 από tfekman
Απαντήθηκε από tfekman στο θέμα Τζάκια Ενεργειακά
JIMOPOULOS δε θυμαμαι ακριβως την τιμη που μου εδωσαν για την εστια γιατι σε οσους πηγα εκανα συζητηση για τιμη για τελειωμενη δουλεια με ολα μεσα.αν θυμαμαι καλα σαν εστια η τιμη πρεπει να ειναι 3000-3100.οσον αφορα εγγυηση μου ειπαν για 3 χρονια.
Χτες ειδα και μια εστια της nordpeis.πολυ δυνατη μου φανηκε και ο τζακας μου πε οτι δε χρειαζομαι ουτε μοτερ για αερα για να κανει δουλεια.πολυ περιεργο μου φανηκε.η τιμη του εκει στα ιδια που εχω βαλει ταβανι.απλως ειναι ο μοναδικος ως τωρα απο αυτα που ειδα που ειχε τζακι ετοιμο για επιδειξη και αυτο οσο να ναι σε δελεαζει απο μονο του.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
12 Χρόνια 1 Μήνας πριν - 12 Χρόνια 1 Μήνας πριν #12229 από arant
Απαντήθηκε από arant στο θέμα Τζάκια Ενεργειακά

erimitis έγραψε: arant
φιλε θελω μια φτογραφια απο μεσα την εστια σου γινεται για να δω κατι και θα σου πω


file erimitis,
το τζάκι μου είναι αυτό



και να και οι φωτό από μέσα.





Το ανοιχτόχρωμο κομμάτι(λόγω κοντινής εστίασης) χαμηλά στην πρώτη φωτό από μέσα, είναι ένας ανάποδος κώνος, που δείχνω στη δεύτερη. φαίνεται και στην πρώτη πάνω από το σήμα της εταιρίας. Είδα τις φωτό σου στην παρέμβαση που έκανες από μέσα αλλά δεν τις κατάλαβα καλά. Αν χωράει να κάνω και γω κάτι με μεταλλικές πλάκες , σ'ακούω ευχαρίστως. Να θυμίσω ότι το τζάκι το δουλεύω ανοικτό για να παίρνω ζέστη με απ' ευθείας ακτινοβολία, και δεν πρόκειται να κλείσει.

Ά!! αν είναι να πάρω φωτιά σύντομα στην καμινάδα, παρακαλώ ας μου το πει κάποιος!! δεν καθαρίστηκε ποτέ, 4 χρόνια έκαψε συνολικά 12 τόνους.
Συνημμένα:
Last edit: 12 Χρόνια 1 Μήνας πριν by arant.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
12 Χρόνια 1 Μήνας πριν #12232 από erimitis
Απαντήθηκε από erimitis στο θέμα Τζάκια Ενεργειακά
Arant
Φιλε απο οτι βλεπω εισαι παρομοια φιλοσοφια με εμενα συμβουλες εαν θες να ακουσεις
1.Το τζακι για να δουλευει σωστα θα πρεπει να κλεισει η πορτα αν δεν το δεχτεις οτι λεμε ειναι στον βροντο.
2.Αγορασε σαλαμστρες και κορδονι και κοψε τον αερα που τραβαει το τζακι σου απο την πορτα.
3.Απο οτι βλεπω απο μεσα εισαι ιδια φιλοσοφια με μενα απλα εμενα ο θερμοθαλαμος ειναι κουμποτως και μπαινει και βγαινει εσενα απο οτι βλεπω ειναι φιξ.Παραυτα με μια λαμαρινοβιδα προσαρμοσε την αλυσιδα του τζακιου πανω στην πορτα ωστε οταν κλεινει να αφηνει ελαχιστα το κλαπε ανοιχτο.Κανε δοκιμη με το κλαπε κλειστο αλλα τα ξυλα να ειναι ξερα αλλιως βαλε μπριγκετες.
Εαν δεις οτι δεν τραβαει σηηκωνε σιγα σιγα την πορτα ωστε να ανοιγει το κλαπε.Σε περιπτωση που με τελειος κλειστο το κλαπε δεν τραβαει τοτε χαλαρωσε λιγο την αλυσιδα και αστο λιγο ποιο ανοιχτο.Το κλειδι στην υποθεση ειναι να κοψεις με το κλαπε τα κασαυερια τα οποια θα σου ζεστανουν τον θαλαμο και ετσι θα εχεις ζεστο αερα θα λειτουργει η θερμανση του αερα απο την ελευθερη ροη που σιγουρα εχεις και το ιδιο το τζακι θα ακπεμπει θερμοτητα σαν ενα θερμαντικο σωμα.Με την πορτα ανοιχτει δεν κανεις τιποτα γιατι το τζακι τραβει συνεχει αερα απο τον χωρο σου που ομως δεν τον αναπληρωνει με ζεστο αφου τον ζεστο αερα τον στελνεις απο την καμιναδα στην φυση κοινως σου φαινεται οτι ζεσταινεσαι αλλα εσυ ζεσταινεις την καμιναδα σου.
4.Η κοφτρα ειναι το τελευταιο .Για να καταλαβεις την φιλοσοφια της πηγαινε σε ενα λερου μερλιν και δες τον κωνο σε ενα τζακι της ιnvcta .Με ομοιο τροπο κοψε μια λαμαρινα και προσαρμοσε την με βιδες μεσα στον κωνο σου και βαλε στις βιδες λιγη πυραντοχη σιλικονη για να κλεισουν καλα.
Ελπιζω να σε βοηθησω και να λειτουργησει το τζακι σου που πιστευω οτι θα δουλεψει

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
12 Χρόνια 1 Μήνας πριν #12349 από arant
Απαντήθηκε από arant στο θέμα Τζάκια Ενεργειακά
erimitis, κατ 'αρχήν ευχαριστώ για τις προτάσεις, και θα έπιανα το θέμα της υλοποίησής τους στα σοβαρά, αν το τζάκι δεν ήταν τόσο μεγάλο (90άρι). Η πρακτική χρήση του μου δείχνει ότι για να κρατάει σε σοβαρή θερμοκρασία όλο το μαντέμι, θέλει ένα κάρο ξύλα τη μέρα. Κρίμα που δε δέχθηκε η σύζυγος να το βγάλω και να βάλω ένα foyer 70άρι, ήταν αρκετά εύκολο, αλλά δε με πίστεψε ότι δε θα γίνει το σπίτι γιαπί. Νομίζω πάντως η αεροκουρτίνα, που εμφανώς δουλεύει σε μένα, κάνει καλή δουλειά και δεν αφήνει να μου τραβάει πολλη ζέστη μέσα, γιατί το τζάκι μου δίνει καλή ζέστη και για πολλές ώρες με ανοιχτή την πόρτα.
Άντε και καλή άνοιξη πλέον, και ν'αφήσουμε επιτέλους αυτή την έγνοια για του χρόνου τώρα, Εδώ θα είμαστε πάλι και θα τα λέμε!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
12 Χρόνια 1 Μήνας πριν #12350 από erimitis
Απαντήθηκε από erimitis στο θέμα Τζάκια Ενεργειακά
arant
φιλε μου και το δικο μου τζακι 90 ειναι και τα εκανα ολα αυτα.Τελος παντων οπως νομιζεις Καλη ανοιξη να εχουμε φιλε !!!!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
12 Χρόνια 1 Μήνας πριν #12368 από STR74
Απαντήθηκε από STR74 στο θέμα Τζάκια Ενεργειακά
Kαλημερα σε ολους,χαιρωμε που σας βρηκα.ψαχνομαι και εγω κασσετα και το μονο που βρηκα για τις διαστασεις που εχω (80Μ Χ 50Υ Χ 47Β) ειναι τις jolly-mec αλλα επειδη μου ζητανε πολλα μαζι με την τοποθετηση,και φοβαμαι να τα δωσω και να μην κανω δουλεια μου.Το σπιτι μου ειναι 84τμ και ενωοιτε οτι δεν ειναι ενιαιος χωρος.Αν εχετε να μου προτεινετε κατι θα με βοηθουσατε πολυ

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.593 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ