Αγορά αεροθερμη σομπα Πελλέτ goodfire cristal 8kw

Περισσότερα
6 Χρόνια 10 Μήνες πριν #159152 από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ
Καλησπερα γιωργο θα σου απαντησω το βραδυ μετα τις 11.ειμαι στη δουλεια.ολα θα γινουν

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
6 Χρόνια 10 Μήνες πριν #159153 από geodag

ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ έγραψε: Καλησπερα γιωργο θα σου απαντησω το βραδυ μετα τις 11.ειμαι στη δουλεια.ολα θα γινουν

Οκ αδερφέ... Αναμένω....

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
6 Χρόνια 10 Μήνες πριν #159154 από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ
Γιωργο γεια σου και παλι .αυτο στις 2 φωτο ειναι ενα θερμικο επαφης τυπου κλινξον που απο οτι καταλαβαινω ειναι στη δεξαμενη πελλετ.η δεν το συνδεσαν και εβαλαν ακριβως διπλα το μπρουτζινο τον αισθητηρα απο θερμοστατη αποστασεως και ειναι εκει συνδεμενα τα καλωδια,δηλαδη αν κανει επιστροφη φλογας προς τη δεξαμενη πελλετ και πιασει θερμοκρασια να κοψει την παροχη πελλετ και να μπει σε διαδικασια σβυσηματος και να κανει αλλαρμ

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
6 Χρόνια 10 Μήνες πριν #159155 από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ
Θα παρεις το μοτερ στα χερια αφου βγαλεις τα καλωδια και φυσικα εχεις τη σομπα ΒΓΑΛΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΡΙΖΑ και θα δωσεις ρευμα στο μοτερακι με ενα δικο σου καλωδιο.θα ακουσεις αν βγαζει τιποτα παραξενους ηχους η το ιδιο σκουξιμο οπως ηταν στο κοχλια.αν ναι πρεπει να το λυσεις να δεις αν εχει κουρεψει καποιο γραναζι και αν υπαρχει γρασσο.αν οχι τοτε γυρνα με το χερι σου τον υπολοιπο κοχλια (αφου εχεις ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΤΟ ΠΕΛΛΕΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΞΑΜΕΝΗ)να δεις αν γρατσουναει καπου η αν εχει καποια δυσκολια στο γυρισμα η αν βρισκει καπου!!!!!!!αν οχι παρε τον κοχλια στα χερια και δες το σαλιγκαρο αν εχει στραβωσει καπου και με ενα φακο(αΦου εχεις ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΥΠΟΛΟΙΜΑΤΑ) δες την σωληνα που μπαινει ο κοχλιας αν εχει καπου γρανιαρει.αν ειναι ολα καλα αλλαξε(αν εχει ΜΠΡΟΣ ΠΙΣΩ) τα μπρουτζινα κουζινετα και βαλε στα καινουργια λιγο γρασσο.απο οτι βλεπω το μπρουτζινο κουζινετο στη πλακα ειναι σαν κομμενο φαγωμενο?θα βρεις στην Θεσ/νικη στο www.energy-footprint.gr/index.php?page=s...ategory_id=32&vmcchk πιθανον να εχει .αν πας σε μηχανουργειο να σου φτιαξουν ΑΣΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
6 Χρόνια 10 Μήνες πριν #159157 από geodag

ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ έγραψε: Θα παρεις το μοτερ στα χερια αφου βγαλεις τα καλωδια και φυσικα εχεις τη σομπα ΒΓΑΛΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΡΙΖΑ και θα δωσεις ρευμα στο μοτερακι με ενα δικο σου καλωδιο.θα ακουσεις αν βγαζει τιποτα παραξενους ηχους η το ιδιο σκουξιμο οπως ηταν στο κοχλια.αν ναι πρεπει να το λυσεις να δεις αν εχει κουρεψει καποιο γραναζι και αν υπαρχει γρασσο.αν οχι τοτε γυρνα με το χερι σου τον υπολοιπο κοχλια (αφου εχεις ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΤΟ ΠΕΛΛΕΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΞΑΜΕΝΗ)να δεις αν γρατσουναει καπου η αν εχει καποια δυσκολια στο γυρισμα η αν βρισκει καπου!!!!!!!αν οχι παρε τον κοχλια στα χερια και δες το σαλιγκαρο αν εχει στραβωσει καπου και με ενα φακο(αΦου εχεις ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΥΠΟΛΟΙΜΑΤΑ) δες την σωληνα που μπαινει ο κοχλιας αν εχει καπου γρανιαρει.αν ειναι ολα καλα αλλαξε(αν εχει ΜΠΡΟΣ ΠΙΣΩ) τα μπρουτζινα κουζινετα και βαλε στα καινουργια λιγο γρασσο.απο οτι βλεπω το μπρουτζινο κουζινετο στη πλακα ειναι σαν κομμενο φαγωμενο?θα βρεις στην Θεσ/νικη στο www.energy-footprint.gr/index.php?page=s...ategory_id=32&vmcchk πιθανον να εχει .αν πας σε μηχανουργειο να σου φτιαξουν ΑΣΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!

Κώστα σε Ευχαριστώ αρχικά για τις απαντήσεις σου.... Όσο αφορά το πρώτο θέμα δλδ όλα Καλά και σε μην έχει φύσεως αυτό που είναι κολλημένους πάνω στο δοχείο των πελλετ εφόσον υπάρχει το άλλο το πουρακι από δίπλα σωστά? Κάνει εκείνο την δουλειά.... Όσο αφορά τον θόρυβο από κοχλια τα έκανα όλα όσα είπες... Και τελικά εβγαλα τον κοχλια όπως είδες και στις φωτο και από οτι κατάλαβα είναι από τα δαχτυλίδια ο θόρυβος που έκανε γιατί τα έχει φάει... Σε αυτόν στην θέα/ νίκη που είπες έχει τα πάντα για όλες τις σομπες...? Πρέπει να μετρήσω διαστάσεις για να του πω η θα καταλάβει με το μοντέλο? Και γιατί όχι σε μηχανουργειο? Τορνο εννοείς σωστά?

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
6 Χρόνια 10 Μήνες πριν #159158 από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ
Νασαι καλα.Αφου υπαρχει το πουρακι και δεν εχει αλλα καλωδια εκει κοντα να ειναι χυμα αυτο το ρολο εχει υποθετω!πιθανον να την ξερει σαν μοντελο τι κουζινετα φοραει.αν μπορεις να μετρησεις με ενα παχυμετρο το αξονα του κοχλια που μπαινει στα κουζινετα διαμετρο(αν δεν ειναι φαγωμενος φυσικα) και να βγαλεις και το κουζινετο που φωλιαζει στη πλακα και να μετρησεις και την διαμετρο τις τρυπας τις πλακας που φωλιαζει η το κουζινετο εξωτερικα.αυτα τα ειχα παρει περιπου στα 4-7 ευρω το ενα αν θυμαμαι καλα .στο τορνο να σου τα φτιαξουν θα σου παρουν το κεφαλι γι αυτο το λεω εκτος αν εχεις καποιον δικο σου με τορνο και συμφερει.κοιταξε και στο GOOGLE ανταλλακτικα πελλετ φερνουν πλεον πολλοι.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.075 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ