Αντικατάσταση εστίας με foyer ενεργειακό

Περισσότερα
11 Χρόνια 4 Μήνες πριν #59627 από GT

ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ έγραψε: Φυσικά έχω καταλάβει όλη την πρόταση σας και για τις 2 περιπτώσεις απλά εξηγώ ενεργειακά που είναι το λάθος. ;)


ΟΚ!

ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ έγραψε: επίσης να προσθέσω ότι όσο αφορά τον εναλλάκτη που λέτε αν έπαιρνε εσωτερικό αέρα θα μπορούσε να τον βάλει να δουλεύει χωρίς καν μοτέρ ....!!!

Όντως, απλά οι έξοδοι θα πρέπει να μπουν μάλλον αρκετά ψηλά για να βοηθήσουμε τη φυσική ροή.
Αλλά με μοτέρ πλεονεκτεί, καθώς μπορεί να δώσει πιο σύντομα θερμό αέρα, καλύπτοντας λίγο το νεκρό χρόνο μέχρι να αρχίσει να αποδίδει η φυσική ροή του θερμοθαλάμου, όταν ανάβουμε το τζάκι.
Αλλά και μετά, λόγω βεβιασμένης παροχής, ίσως καταφέρνει να στέλνει τον αέρα λίγο πιο μακριά σε συντομότερο χρόνο απ' ότι η φυσική ροή.
Περί ορέξεως...


Ακόμα στα πετρέλαια...

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 4 Μήνες πριν #59630 από ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
δε θα διαφωνήσω όσο αφορά την ανακύκλωση του αέρα αλλά προσωπικά προτιμώ να ανοίγω όποτε θέλω εγώ το σπίτι να αερίζεται 2-3 φορές την ημέρα παρά μόνιμα να του φέρνω αέρα απο έξω και να πετάω τον ζεστό μου αέρα .παύει να λέγετε ενεργειακή εγκατάσταση μετά θα έπρεπε να λέγετε απλά τοποθέτηση ενεργειακής εστίας σκέτο !!!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 4 Μήνες πριν #59638 από GT
Στο συγκεκριμένο θέμα νομίζω υπεισέρχεται και ο παράγοντας των προσωπικών προτιμήσεων του (ενημερωμένου και γνώστη) ιδιοκτήτη και οπωσδήποτε στην τελική απόφαση πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψη και οι μέσες εξωτερικές θερμοκρασίες, το αποτέλεσμα πχ θα είναι διαφορετικό στην Καστοριά και διαφορετικό στην Αθήνα, ως προς την κατασπατάληση ενέργειας.


Ακόμα στα πετρέλαια...

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 4 Μήνες πριν #59639 από dimlyk
το σχολιο μου αφορουσε κατα κυριο λογο τους χρηστες
αλλα και οι επαγγελματιες καλο ειναι να το τονιζουν


Η δυστυχία αυτού του κόσμου είναι ότι οι ηλίθιοι είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση
Αγάπα τους εχθρούς σου - αυτό θα τους τρελάνει

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 4 Μήνες πριν #60020 από house
Me αφήσατε πισω , τη να κανω δεν εχω νετ σπιτι , περικοπές , και βολεύομαι απ την δουλεια ! ταπατε ολα το weekend
Ειδες Κ. Φιλλιπακοπουλος , τη ωραια παρεα είμαστε ! Βεβαια με αυτα που μας λες , μας εχεις για πρωτάρηδες , εχεις ενα δικιο , αλλα για τον δικο σου τροπο ! Εννοώ σχεδόν οι εκτος ινβικτα , εχουμε παροχη καυσης απεξω (και δεν μας απασχολουσε και τοσο πολυ ) Εκτος απο μενα που εβαλα στην εισοδο του ηλεκτρικη περσιδα με μοτερ 50 κυβικα , για να φυσαω λιγο παραπανω τα καρβουνα οταν το θελω ! Δεν το θελω συχνα , σπανια , μονο σε ανάμα , γιατι εχω την υποννεια , οτι μετα απο λιγο μου κρυώνει το τζακι ! Τις περσιδες τις κλείνω οταν εχω πολυ αερα απο εκει η' οταν το τζακι ποια εχει καραμπουμπουνισει και δεν ξερω πως να το σβήσω ! Το τζακακι μου κλεινει εντελος τον πρώτο και αεροκουρτινας αερα , αλλα αφηνει ενα 2ευρο
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRG8x9J9Ye9A1FQXepif8CESN7Pw23v9AVpGNx8viSFmOzME7QJ
Na εδω φαίνεται καθαρα , 2 που ανοιγοκλείνουν και μια παντα ανοιχτή !
Αυτη η ανοιχτη με παει στην δευτερογενη καυση (τρυπες στην πλατη) , και αμα εχω πολλα ξυλα μεσα και ορθια , αντί να κρατησουν 4 ωρες με καιγονται στο 2 ωρο ! Εδω λοιπον θελω το ηλεκτρικό κλαπε με τον προγραματιστη !

Μετα ενα αλλο , εγω το ειχα το μοτερ αναροφησης , αλλα δεν αντεξα τον φορυβο , και οτι δεν μπορουσα να ελενξω τις στροφες ! Ασε που δεν ειχε by pass και ερωτηση γιατι με μπερδεψες , στο βυπαςς δεν ανοιγει μια θυριδα για να περασει ο αερας αβιαστα,χωρις να βρει πανω στις φτερωτές ,και οταν παρει μπρος να κλείσει την θυρίδα και να τραβήξει τον αερα ???? Εσυ εχεις μοτερ αναροφησης που να ελενχεις τις στροφες ???? Γιατι και το 400αρι με περνει ολη την ζεστη απ το σαλονι και με την πεταει πανω !
Βεβαια σημαντικος λογος που το εβγαλα ειναι οτι εχει ΦΑΣΑΡΙΑ ! 50 dbp υπολογιζω με το αυτακι μου , και λιγα λεω !
Αυτο το συστημα δαρκο το εχουμε ποσταρει απ τα περυσι , εσυ τα εχεις ??? μια χαρα διαφήμιση κανουμε σαυτο το φορουμ , χωρις να περνουμε και τιποτα !
Για τους αεραγωγους , εχω παλι ενα θεμα με την ποιστοποιηση , και περυσι που το εκανα , δεν ειχα βρει ! Θετος ποσταρε ενας καποιους που αντεχουν στους 400 βαθμους ! Αυτους εκει που εχεις στην εκθεση , δεν τους βλεπω με καλο ματι !
Και ξανα , μπραβο ρε και εγω εψαχνα ποιον διαολο να βαλω στην λαρισα να μου κανει ενα παντελονι ! και συ εχεις για 4 ποδια ! (εχεις κανενα συνεργατη εδω ????)


Ωραια λοιπον , μαρεσει ο τροπος που εχετε σαν εταιρια ! Δηλαδη τα δικα μας τζακια που λεει ποσο θερμοκρασια αντεχουν ??? Δηλαδη που λεει σε τη θερμοκρασια πρεπει να ειναι ο αερας εξοδου απ τον ποιο κοντινο αεραγωγο ???? Τη ειναι ποιο καλο , να εχεις αερα 100 πολυ , η' 170 και λιγο ! Και καλα εγω ρε παιδια οταν το μπουμπουνιζω , το κοκκινιζω το τζακακι μετα απο 6 ωρες . Μεχρι ποια θερμοκρασια πρεπει να παει το μαντεμι (( ολες σχεδον ιδιες οι ερωτησεις )

Και ακομα μια απορια για τις μεγαλες θερμοκρασιες που ποιανεται, φανταζομαι εχετε αλλο τροπο για νε περνατε την μονωση ??? η΄μεσα σε στροτηρες γινετε η φαση ??? Γιατι αμα γινεται με στροτιρες , τοτε ολι η κατασκευη δεν θα ζεστενεται διαολεμενα ! Δηλαδη βαζεται την μονωση πανω απ τα σιδερα??? δεν τα βλεπει τα σιδερα η ζεστη ???

Σε παλιοτερο ποστ , ειχα αναφερει τους αεραγωγους που εχεις τους ορθογωνιους , για να περαστουν σαν καναλια ! Εχει + - να μας πεις γιαυτον τον τροπο ???????????


Αλλο ασχετο , δεν εχει διαφορα???? , να χτηπας τον αερα στην πλατη απ το τζακι , απ το να τον ρουφας απο πανω ???? Παρατηρησα , οτι οταν το μοτερ κατω απ το τζακι , υπολειτουργει , ο αερας απ την αναροφηση δεν ειναι τοσο ζεστον , οσο να λειτουργουσε και το μοτερ κατω και το μοτερ πανω στο φουλ ! Ιδιος το κατω ! Το πανω ειπαμε δεν ελενχεται !

Τωρα θα σε πω φιλος , γιατι θα τα λεμε συχνα ,,,,, Παταρι εχω αναμεσα απ το εισογειο , και τον πρωτο , 70 ποντους απ το νταβανι , γυψοσανιδα ! Αρα τοχω και δεν τοχω ! Γιατι επειμενω αυτο το μοτερ τελειο , αλλα να το σπασω μερχεται !
Γιαυτο ενα ενδιαμεσο μας κανει εμας τα απλα παιδακια , που θελουμε υσιχια !
Ας πουμε αυτα μην με διωξουν και απ την δουλεια και τα ξαναλεμε .

ΥΣ. ΚΑΛΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 4 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 4 Μήνες πριν #60023 από house

ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ έγραψε: Φυσικά έχω καταλάβει όλη την πρόταση σας και για τις 2 περιπτώσεις απλά εξηγώ ενεργειακά που είναι το λάθος. ;)

επίσης να προσθέσω ότι όσο αφορά τον εναλλάκτη που λέτε αν έπαιρνε εσωτερικό αέρα θα μπορούσε να τον βάλει να δουλεύει χωρίς καν μοτέρ ....!!!


Δηλαδη χωρις μοτερ ??? πως ???

Σε αλλο ποστ , λες για σπιτι στην πολονια , με μοτεράκι περσίδας σε κάθε δωμάτιο. ?????
Εχεις τετοια μοτερ ????? η' συνεχιζουμε το ψαξιμο στο ebay ?????
www.kratki.com/pl/produkt/przylacze-do-k...wentylatorem_p17100w
Last edit: 11 Χρόνια 4 Μήνες πριν by house.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.086 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ