Παραγωγή πέλλετ (pellets) για ιδιόχρηση
- stratis 1
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Member
Το γρασαρισμα με γρασο για υψηλές θερμοκρασιες στα ρολλερ ειναι απαραίτητο πριν απο το καθημερινο ξεκινημα.
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- stratis 1
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Member
Το υλικό να πεφτει λιγο λιγο.Ιδικα στην αρχη.
Στο τελειωμα εχουμε παντα μια σακουλα με πριονιδι+ λαδι που το ριχνουμε στη μηχανη για να ξεκινησουμε χωρις κολημα την αλλη μερα.
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- chris lam
- Αποσυνδεμένος
- Premium Member
- xlampridis@gmail.com
- Δημοσιεύσεις: 143
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 9
άμμος για καθάρισμα δεν νομίζω......καταστρέφει τις μήτρες μια σέσουλα καλαμπόκι το βλέπω καλύτερο!!
το παν είναι η υγρασία και η πίεση που ασκεί το ρολερ στην μήτρα.... δούλευα στο ζαχάρεως και είχαμε παραγωγή κάτι χιλιάδες τόνους πελλετ από πουλπα...
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Και αν κάποιοι φύγαν από τη ζωή σου, σε βλέπουν απ’ το club του παραδείσου, ΑΕΛ θυμήσου, πάντα μαζί σου, βασίλισσα σε θέλουν κι οι νεκροί σου…
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- osakis
- Αποσυνδεμένος
- Senior Member
- Δημοσιεύσεις: 71
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 11
Άλλο Σάκης άλλο Δημητράκης
Επειδή έχουν την ιδία κατάληξη δεν είναι και ίδιο πράγμα δεν έχεις ακούσει που λένε
Χρυσό γυαλί χρυσό Μαλί χρυσή καρδία ΣΑΚΗΣ μάλαμα !!!!!!!!
Τώρα στο προκείμενο θα σε έπαιρνα τηλέφωνο αλλά καλύτερα να γράφονται εδώ
Αν και έχουν γραφτή πολλές φορές
Πάρε λίγο καλαμπόκι, και ξαναπέρασε λίγο υλικό από τον σφυρομυλο ρίχνονταστο μέσα για να ανακατευτεί καλά μετά βαλε σε ένα κουβά υλικό και ένα κουβά άδειο στην πρέσα. Ρίχνεις το υλικό σιγά σιγά στη πρέσα αλλά επειδή η πρέσα είναι κρύα στην αρχή δεν βγάζει πελλετ το υλικό όμως που βγαίνει είναι λίγο ζεστό μόλις αδειάσει ο κουβάς τους αλλάζεις και ξανά κάνεις το ίδιο πράγμα κάθε φορά που το κάνεις το υλικό σου βγαίνει και πιο ζεστό κάποια στιγμή θα βγει και το πολυπόθητο πελλετ μετά ρίχνε υλικό και μάζευε μακαρόνια
Όσο για την υγρασία δεν θέλει τελείως ξερό αλλά ούτε και χυλό όλα τα ενδιάμεσα γίνονται, το πρόβλημα είναι μετά,
Και για όποια απορία πάντα υπάρχει ένας ΣΑΚΗΣ
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- xrysafis72
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Member
- Δημοσιεύσεις: 641
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 64
ελα μαστορα εδω ειναι ενα υγρασιομετρο λιγο ακριβω αλλα το μονο πιστευω που κανει για την δουλεια μας.εγω το εχω μας το εδωσε η παγιονηρ με τον εμβολιαστη που αγορασα για την πρεσσα χορτοδεσια.mastoras έγραψε: Το διασκέδασα πάντως, η πρώτη μου επαφή με την πρέσσα ήταν υπέροχη και μου άνοιξε η όρεξη για καθημερινή ενασχόληση με το "πράγμα" μέχρι.......
...........να αλλάξω τον όνομα μου από Δημήτρη σε Σάκη.
Βασικά η πρέσσα είναι με κίνηση στα ρόλλερ. Δεν μπόρεσα να την ζεστάνω καθόλου, όσο και να την άφησα να δουλέψει χωρίς να ρίξω υλικό.
Σαν δεύτερο δεν γνωρίζω εάν οι στροφές που γυρνάνε τα ρόλλερ επαρκούν και είναι αρκετές.
Και τελευταίο και σημαντικό δεν είχα υγρασιόμετρο να φτιάξω την συγκεκριμένη υγρασία που χρειάζεται το υλικό για πελλετάρισμα.....εύχομαι να είναι αυτός ο λόγος.
www.e-agros.gr/index.php?target=categories&category_id=474
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- mitsos740
- Αποσυνδεμένος
- Senior Member
- Μπουρδέλο τα κάνω και μόνος μου.
- Δημοσιεύσεις: 42
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Πιστεύω χωρίς να ξέρω πολλά απο όσα βλέπω και διαβαζω οτι ήταν αρκετα ξερό το υλικό σου.
Μπορείς να βάλεις το λινκ που οδηγεί στην μηχανή σου να δούμε χαρακτηρηστικά της;
ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟ ΛΙΝΚ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΈΒΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑ ΠΡΕΣΣΑ;;; Πως την βλέπετε;
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.