Μέτρηση δεξαμενής πετρελαίου

Περισσότερα
10 Χρόνια 3 Μήνες πριν - 10 Χρόνια 3 Μήνες πριν #126242 από SHERIF
Απαντήθηκε από SHERIF στο θέμα Μέτρηση δεξαμενής πετρελαίου

theoilia έγραψε:

degeor έγραψε: Ελπίζω μόνο στην πεθερά να μην βάζανε 750 λίτρα μέσα στην 500άρα .... Δεν βρίσκω σ΄αυτό το σχήμα μεγαλύτερη, κοίτα στα σαιτ που έδωσα λέει διαστάσεις, σύγκρινε με τις δικές σου και αν είναι ίδιες είναι 500αρα.


Είναι μεγαλυτερη τελικά απο τις 500αρες που λες.Εχουν περίπου 40 cm διαφορά στο ύψος.Οι 500αρες είναι Μ830ΧΠ650ΧΥ1050mm και η δική μου είναι 750Χ750Χ1450mm .Το κακό είναι πως δεν έχουν βάνα στην έξοδο του πετρελαιου και δεν θα είναι εύκολο να βάλω ένα αλφαδολάστιχο εύκολα.Μάλλον θα πάρω κάτι σαν αυτό που πρότεινε ο dimlyk


Περίμενε να αδειάσει η δεξαμενή και μετά τον διακόπτη ακριβώς στην έξοδο της δεξαμενής μετά ταφ πάνω στο ταφ μίνι διακόπτη και σύνδεση αλφδολάστιχου (όχι γυάλινο σωλήνα) η άλλη έξοδος απο το ταφ κανονικά για καυστήρα, υπ' όψιν πάντα το διακοπτάκι απο το αλφαδολάστιχο κλειστό το ανοίγεις μόνο όταν θέλεις να δείς πόσο έχει μέσα γιατί άν για κάποιο λόγο βγεί (κλωτσιά. ποντίκια γάτα κλπ) θα αδειάσει η δεξαμενή σου στο δάπεδο αυτά για την τοποθέτηση, για την βαθμονόμηση καλό κουράγιο αρχίζεις με ένα δοχείο των 10 ή 20 λίτρων αναλόγως πόσο πυκνή βαθμονόμηση θέλεις και αδειάζεις τραβάς γραμμή με ανεξίτηλο μαρκαδόρο πάνω στην δεξαμενή κ.ο.κ. μέχρι να τελειώσεις.
Last edit: 10 Χρόνια 3 Μήνες πριν by PRIMUS 45.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Δημήτριος, theoilia

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.051 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ