Επιλογή καυστήρα pellet για μονοκατοικία

Περισσότερα
11 Χρόνια 7 Μήνες πριν #23500 από kosmas81
Γεια σας. Από επαρχία είμαι και ψάχνομαι και καυστήρα πέλλετ ή βιομάζας καθω΄ς κατέληξα ότι είναι η πιο συμφέρουσα λύσης θέρμανσης για την περίπτωσή μου. Το σπίτι είναι 160 τετραγωνικά περίπου σε ένα επίπεδο. Μέχρι τώρα έχω βρει κάτι τσέχικους που η τιμη τους είναι απαγορευτική πάνω απο 4 χιλιάδες και τα εξής μοντέλα:
1) K-Energy Mensa (46,5Kw) 1950Ε
2)Mavil Primus 34 2800E
3)Mavil Pecal 35 3500E

Γνωρίζετε αν κανείς είναι αξιόπιστος από τους παραπάνω ή να συνεχίσω το ψάξιμο?
Πληροφοριακά αναφέρω ότι πέρσι ξόδεψα 2 τόνους πετρέλαιο για 18-20C στο σπίτι και λείποντας αρκετές ώρες, οπότε πιστεύω ότι για πιο ανεκτές συνθήκες απαιτούνται 2,5 τόνοι περίπου

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 7 Μήνες πριν #24155 από karibu
Καλησπερα.Λυστε μου μια απορια.Ασχετα απο το ποσο πετρελαιο καψατε περισυ,ποσα KW ειναι η υπαρχουσα εγκατασταση,και το κυριοτερο,ειναι αρκετη η ισχυς της,ειναι υπερβολικη,ειναι ανεπαρκης?
Νομοζω ειναι ενα πρωτο βημα,για να αρχισετε να ψαχνετε συγκεκριμενης ισχυος μηχανηματα,κι οχι οπως αυτα που γραφετε και εχουν 50% διαφορα μεταξυ τους...

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 7 Μήνες πριν #24751 από kosmas81
Ευχαριστώ καταρχήν για το ενδιαφέρον. Η υπάρχουσα εγκατάσταση είναι 70 χιλιάδων θερμίδων, λογικά είναι υπερβολική και μου τη βάλανε πιστεύω με τη λογική ότι μπορεί να επεκτείνω το σπίτι-αλλά αυτό άμα συμβεί θα ναι στο μακρινό μέλλον. Τα σώματα που τα μέτρησα είναι περίπου 25-26 χιλ. θερμίδων. Ψάχνω και τον υδραυλικό μου να τον ρωτήσω κι έχει εξαφανιστεί. Σίγουρα πάντως αν δε μιλήσω μαζί του δε θα καταλήξω σε κάποιον λεβητα. Ο τούρκικος δε βγάζει πιο κάτω γι αυτό μου τον πρότειναν,οι άλλοι 2 είναι παρόμοιοι.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.052 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ