Λέβητας OPOP 30kW

Περισσότερα
11 Χρόνια 5 Μήνες πριν #44342 από χρηστος8
Απαντήθηκε από χρηστος8 στο θέμα Λέβητας OPOP 30kW

plat έγραψε: Καταρχας τον αγορασα απευθειας απο τον Σαββαιδη μου ειπε ουι με καλυπτει το συστημα ειναι δισωληνιο πραγματι η καταναλωση ηταν γυρω στους 3 με 3,5 τονους αναλογα με τον χειμωνα θα κανω αυτο οου μου λες και αρχιζω να φοβαμαι οτι θα επιβεβαιωθης και θα τα παιξω εγω.Εαν οντως ειναι ανεπαρκεια του λεβητα ποια ειναι η λυση που μου προτεινης.



Μην προτρεχεις...καντο πρωτα και μας λες μετα.

Εγω κραταω αυτο που ειπες αρχικα... οτι τα σωματα σου παραμενουν χλιαρα ακομη κι αν αναψεις μονο την θερμανση του ενος διαμερισματος...90m2;;; δεν υπαρχει περιπτωση να μην ζεσταθει ουτε καν το ενα διαμερισμα μονο του.

Δεν μας ειπες τελικα εχεις διακοπτες εξωτερικου βρογχου;;;ειναι αυτοι με τον ογκωδη διακοπτη χαμηλα κατω στο σωμα, και συνεχιζει προς τα πανω με σωληνα χρωμε και γωνια στο πανω μερος.



Κύριε Ιησού Χριστέ Υιέ Θεού ελέησον με τον αμαρτωλό

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 5 Μήνες πριν #44390 από plat
Απαντήθηκε από plat στο θέμα Λέβητας OPOP 30kW
Eχω δοκιμασει το 1ο οροφο μονο του και πιανουν θερμοκρασια ολα τα σωματα το προβλημα τελικα δημιουργειτε οταν δουλευουν παραλληλακαι τα 2 διαμερισματα.Οσο αφορα τους διακοπτες αυτους αν καταλαβα καλα ονομαζεις εξωτερικους βρογχους ερχοντε απευθειας και οι2 σωληνωσεις απο την κατω πλευρα του σωματος απο την μια τα ζεστα και απο την αλλη τα κρυα.Τωρα εμαθα οτι οι διακοπτες μου ειναι απλοι καιδεν ειναι Χρηστο αυτοι που ειπες αλλα ουτε και μπορω να βαλω στο υπαρχον συστημα που εχω.Δεν υπαρχει αλλος τροπος μιας και απο θεμα καταναναλωσης δεν μπορει να γινει κατι περισσοτερο μιας και εχει κατεβει στα 950γρ. Αυτο ειναι πακετο εννοω ο λεβητας με τον καυστηρα γιατι με το που ανεβαζει τα νερα στους 65 και ανοιξει ο κυκλοφορητης ισα που προλαβαινει ουτε ενα βαθμο να στειλει και κλεινει,αλλαζει ο καυστηρας η ειναι πακετο με τον λεβητα.Τελος με την γνωση σου πανω στους συγκεκριμενους υπαρχει αλλη λυση

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 5 Μήνες πριν #44442 από fotisbasm
Απαντήθηκε από fotisbasm στο θέμα Λέβητας OPOP 30kW

plat έγραψε: Καταρχας τον αγορασα απευθειας απο τον Σαββαιδη ....


Απευθείας από το Σαββαιδη ? λίγο δύσκολο εκτός εάν είσαι ξάδερφος του , είναι πολύ δύσκολο γιατί είμαι σίγουρος ότι θα σε έστελνε σε αντιπρόσωπο του .

Μπορεί ίσως να μην έχετε εκεί αντιπρόσωπο οπότε να έγινε έτσι η δουλειά . όπως και να έχει είναι υποχρεωμένος να στείλει κάποιον εκεί να στο ρυθμίσει και να στο δείξει . τοσα λεφτα εδωσες τι διαολο να μην στο δειξει καποιος ?

Σε αυτό που λέει ο Χρηστος8 για τους διακόπτες μόνο μόστρα είναι και εγώ έτσι τους είχα και τους άλλαξα με κλασικούς

Το δικό μου μηχάνημα είναι ο OPOP Biopel 30KW ο οποίος μέχρι στιγμής όχι μόνο δουλεύει σωστά , δουλεύει και καλύτερα από τον πετρέλαιο που είχα , σε σπίτι 120τμ μεζονέτα (60+60) αμόνωτη με καλά κουφώματα και με δοχείο για ΖΝΧ 200 λιτρα , εάν βάλεις λόγο μωρού το έχω μονίμως στους 22 βαθμούς τον θερμοστάτη και τα ΖΝΧ στους 55 βαθμούς , και όλα δουλεύουν ρολόι

Πιστεύω οτι 99% το πρόβλημα σου είναι στις ρυθμίσεις του OPOP ,

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 5 Μήνες πριν #44445 από PRIMUS 45
Απαντήθηκε από PRIMUS 45 στο θέμα Λέβητας OPOP 30kW
plat
Mporeis na mas peis ti dineis
apo pellet,poso perimenei
gia na dosei kai poso aera dineis
sorry gia ta greeklish


Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 5 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 5 Μήνες πριν #44448 από χρηστος8
Απαντήθηκε από χρηστος8 στο θέμα Λέβητας OPOP 30kW

plat έγραψε: Eχω δοκιμασει το 1ο οροφο μονο του και πιανουν θερμοκρασια ολα τα σωματα το προβλημα τελικα δημιουργειτε οταν δουλευουν παραλληλακαι τα 2 διαμερισματα.Οσο αφορα τους διακοπτες αυτους αν καταλαβα καλα ονομαζεις εξωτερικους βρογχους ερχοντε απευθειας και οι2 σωληνωσεις απο την κατω πλευρα του σωματος απο την μια τα ζεστα και απο την αλλη τα κρυα.Τωρα εμαθα οτι οι διακοπτες μου ειναι απλοι καιδεν ειναι Χρηστο αυτοι που ειπες αλλα ουτε και μπορω να βαλω στο υπαρχον συστημα που εχω.Δεν υπαρχει αλλος τροπος μιας και απο θεμα καταναναλωσης δεν μπορει να γινει κατι περισσοτερο μιας και εχει κατεβει στα 950γρ. Αυτο ειναι πακετο εννοω ο λεβητας με τον καυστηρα γιατι με το που ανεβαζει τα νερα στους 65 και ανοιξει ο κυκλοφορητης ισα που προλαβαινει ουτε ενα βαθμο να στειλει και κλεινει,αλλαζει ο καυστηρας η ειναι πακετο με τον λεβητα.Τελος με την γνωση σου πανω στους συγκεκριμενους υπαρχει αλλη λυση




Να μην επαρκει ο 30αρης στα μετρα που εχει το σπιτι σου 170m2 δεν το εχω δει μεχρι τωρα.

Τις ρυθμισεις προσεξε, μηπως δουλευει ο λεβητας αρυθμιστος εντελως;;;

Απο οτι φαινεται επιβεβαιωνεσαι οσον αφορα τις θερμιδες σου...απορω βεβαια με το νουμερο των 50000kcal σωματα και μποιλερ, αλλα η συμπεριφορα της εγκαταστασης σου μαλλον αυτο δειχνει.

Απο το πληκτρολογιο δεν ξερω αν μπορω να σε βοηθησω αλλο, παντως μια απλη εκτιμηση και τιποτα παραπανω ειναι οτι χρειαζεσαι μεγαλυτερο λεβητα και καυστηρα.

Ο 40αρης κουμπωνει με μεγαλυτερο καυστηρα...δεν μπορεις να αλλαξεις το ενα απο τα δυο.

Ουτε και δοχειο αδρανειας θα σε βοηθησει σε κατι...μην ακους διαφορα παραμυθια για το δοχειο.

Ενα δοχειο αδρανειας δεν παραγει ενεργεια, απλως αποθηκευει αυτην που παραγει ο λεβητας...εσυ χρειαζεσαι περισσοτερη ενεργεια (μαλλον) την οποια δεν μπορει να δωσει ο υπαρχων λεβητας.

Aρα μια διαχειριση ζεστων νερων μεσω δοχειου δεν θα λυσει τα προβληματα σου δυστυχως.

Πιαστο αυγο και κουρευτο φιλε...



Κύριε Ιησού Χριστέ Υιέ Θεού ελέησον με τον αμαρτωλό
Last edit: 11 Χρόνια 5 Μήνες πριν by χρηστος8.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 5 Μήνες πριν #44457 από plat
Απαντήθηκε από plat στο θέμα Λέβητας OPOP 30kW
Στην προκειμενη περιπτωση τι να κανω να ζητησω να γινει αντικατασταση του λεβητα εχω το δικαιωμα η πιαστο αυγο και κουρευτο.Υπαρχει καποια λυση ωστε να ανεβασω την θερμοκρασια στους 75 και ανοιγοντας ο κυκλοφορητης να μην κλεινει αμεσως αλλα να στελνει οχι μονο ενα βαθμο αλλα περισσοτερους ακομα και ριχνοντας τη θερμοκρασια μεχρι τους 65 τη νοημα εχει το διαφορικο των 10 βαθμων που ειναι στη ρυθμιση αν αυτο κοβει μολις αντιληφθει οτι γυριζουν κρυα. Αυτο ως ρυθμιση μπορει να γινει και ας πεφτει περισοτερο ηθερμοκρασια τουλαχιστον θα γινεται ετσι καλυτερη μιξη και με 3 4 γυρισματα θα δινει καλυτερη αποδοση στα σωματα.Μπορει να γινει αυτό

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.072 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ