Windhager VarioWIN by Mykoniatis

Περισσότερα
11 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν - 11 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #96908 από valsam
Απαντήθηκε από valsam στο θέμα Windhager VarioWIN by Mykoniatis

χρηστος8 έγραψε: @ valsam

Αν η αποσβεση γινει στα 10 χρονια πειραζει;;;

Σε προκαλω να μου πεις, που και για ποιον απευθυνονται οι λεβητες των 8+ χιλιαδων ευρω κατα τη γνωμη σου...

Κατα την γνωμη μου πειραζει και παραπειραζει Χρηστο,10 χρονια ειναι παρα πολυ μεγαλο χρονικο διαστημα στις εποχες που ζουμε να περιμενει κανεις για να γινει η αποσβεση ,απο την μια μερα στην αλλη φτωχαινει κοσμος και κοσμακις και δεν ξερεις τι θα σου ξημερωσει αυριο η τι κολωνομο μπορει να βγαλουν οι φωστηρες και οσο και να προσπαθεις να γλυτωσεις π.χ απο την θερμανση αυριο μπορει να σου πουν οσοι ειναι φαλακροι χαρατσι φαλακρας 1000 ευρω γι'αυτο και οι ενστασεις μου για αγορα των 8+ μηχανηματων,αλλος ενας λογος ειναι οτι για τα πολυ παραπανω χρηματα που κοστιζουν δεν προσφερουν και αυτο το πολυ παραπανω ουτε σε οικονομια ουτε σε ποιοτητα ,δηλ. θελω να πω οτι εαν ενα μηχανημα κοστιζει 4 φορες περισσοτερα χρηματα απο ενα αλλο ναι το πολυ ακριβοτερο θα ειναι καλυτερο απο το φθηνο αλλα δεν υπαρχει ουτε μια στο εκατομυριο πιθανοτητα να ειναι και 4 φορες πιο οικονομικο ουτε 4 φορες πιο αξιοπιστο ουτε 4 φορες πιο ξεκουραστο στην συντηριση,δηλ. το value for money δεν ισχυει σε καμια περιπτωση!
Για την ερωτηση σου για το σε ποιους πιστευω οτι απευθυνονται οι λεβητες των 8+ χιλιαδων ευρω,ενα εχω να πω με σιγουρια και ειναι οτι σιγουρα απευθυνονται σε ατομα που τα εχουν αυτα τα 8+ χιλιαδες ευρω ,και ρωταω εγω τωρα το εξης ειναι η πλειοψηφια αυτοι που εχουν 8+ χιλιαδες ευρω για να ξοδεψουν και που βαζουν αυτους τους ακριβους λεβητες η ειναι η πλειοψηφια αυτοι που διαθετου 1-3 χιλιαδες ευρω για να αλαξουν την θερμανση τους απο το πετρελαιο σε κατι αλλο?
Και ποια απο τις 2 παραπανω κατηγοριες πελατων (δηλ. αυτων των 8+ χιλιαδων μηχανηματων η αυτον το 1-3 χιλιαδων)νομιζεις οτι εχει περισσοτερη αναγκη για να εξοικονομισει τα χρηματα απο την θερμανση και να αποσβεση την επενδυση του οσο πιο γρηγορα γινετε?
Last edit: 11 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν by valsam.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.053 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ