Πυρηνολέβητας Σαμαράς ΜΙΛΕ Π35 by ftspetro

Περισσότερα
11 Χρόνια 3 Μήνες πριν #73441 από karamb22
απο δω απο το νησι το πηρα απο καποιο αντιπρωσοπο του σαμαρα αν και περιμενα ενα μηνα για παραδοση γιατι πηγαινε με σηρα προτερεοτητας στο σαμαρα.δηλ την πυρηνα την περνεις κατευθειαν απο ελαιοτριβιο και την καις?τοτε εγω εκανα λαθος πυρινοξυλο καιω γιατι το περνουμε ξρερο και επεξεργασμενο απο πυρινουργιο.σιγα σιγα θα τα μθω που θα μου παει..εγω ζεστενω δυο σπιτια 100 και 100 τετραγονικα αλλα ειναι με αυτονομια αλλα μαλλον πρεπει να μπει ενας ενιαιως θερμοστατης και να καταργιθει η αυτονομια γιατι νομιζω καιει περισοτερο.εγω καιω γυρω στα 80 κιλα τη μερα.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 3 Μήνες πριν #73447 από ftspetro
εγω αγορασα το λεβητα απο τον ιδιο τον Σαμαρα και μου ηρθε με μεταφορικη σε μια βδομαδα περιπου. αλλα η αγορα εγινε πριν απο το καλοκαιρι γιατι περιμενα πως θα πεφτανε ολοι για να αγορασουν λεβητες μολις ανεβαινε ο φορος στο πετρελαιο. η συνεργασια μου μαζι τους ειναι αψογη και μαλιστα οτι χρειαστω ειναι πάρα πολύ εξυπηρετικοί και διαφωτιστικοί σε οτι ρωτήσω. μαλιστα ο Νικος ο Σαμαρας ο υιος, μου εχει δωσει και το κινητο του για να ρωταω οτι θελω, όποτε θελω σε κόσμια επιπεδα φυσικα. τον λεβητα των 50.000 kcal ποιος σου εκτιμησε να τον παρεις? ο αντιπροσωπος? το σπιτι σου δεν εχει μονωσεις και διπλά παραθυρα? για την αυτονομια που μου λες εγω προσωπικα δεν ξερω, αλλά ανοιξε ενα θεμα στο φορουμ και σιγουρα καποιος ειδικος εδω μεσα θα σου απαντησει. αν θες τηλεφωνησε και στον ιδιο τον Σαμαρα, σιγουρα θα σε βοηθησει. αν μου λες οτι το υλικο το παιρνεις απο πυρηνουργειο ειναι σιγουρα πυρηνοξυλο και τις ακριβεις διαφορες πυρηνα και πυρηνοξυλου θα τις βρεις μεσα στο φορουμ ποιό αναλυτικά, υπαρχει ειδικο θεμα απο εναν φιλο.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 3 Μήνες πριν #73461 από stratis 1

ftspetro έγραψε: ελα φιλε μου καλημερα και παλι. μπηκα για λιγο να δω μερικα μηνυματα και χαιρομαι που βρεθηκαμε. εγω φιλε μου δυστυχως εδω στην περιοχη μου δεν εχω πυρηνοξυλο και προς το παρον παιρνω σκετο πυρηνα αλλά με τον τονο χυμα. μπακαλίστικα πράγματα, αλλά ειναι η πρώτη χρονιά όπως εσυ και ψαχνομαι και εγω. και το παιρνω το υλικο ετσι, γιατι για να παρω απο Πατρα ή Αργος- Ναυπλιο πρεπει να αγορασω μαζεμενα 5 τονους για να με συμφερει, γιατι για να μου φερουν εδω μια παρτιδα ξεκινουν τα μεταφορικα απο 150 ευρω και πανω. αστα να πανε. βρηκαν και μας εκμεταλευονται. για να αγορασω σακιασμενο το πυρηνοξυλο θελουν 110 ευρω περιπου πλεον ΦΠΑ. εμενα προσωπικα προς το παρον δεν με συμφερει το σακιασμενο γιατι το σακιαζω μονος μου λογω της μικρης ποσοτητος που παιρνω προς το παρον, τονο-τονο. ομως το ψαχνω και με την εταιρεια Σαναρας μηπως βρω αντλια κενου που να μπορει να μεταφερει τον πυρηνα σε δεξαμενη που θα αποθηκευω 5 τονους περιπου. εμενα φιλε προς το παρον θελω περιπου λιγοτερο απο ενα τονο τον μηνα και μαλιστα υπολογισμενο αυτο τον καιρο που εχει πολυ κρυο





Δεν γραφεις ποσο παιρνεις τον πυρηνα αλλα υποθετω στο κατοσταρικο.
Γιατι λες δυστυχως?? Αν δεν ενοχλουνται οι γειτονες τοτε καλα κανεις και χρησιμοποιης πυρηνα γιατι εχει διπλασία θερμικη δυναμη απο το πυρηνοξυλο.
Με τα ιδια λεφτα ειναι σαν να αγοραζεις δυο τονους πυρηνοξυλο.
Για το σιλο των 5 τονων χυμα,θα σου ελεγα μην το κανης.
Καλυτερα σακιαζετον σε τσουβαλια, γιατι σε μεγαλες ποσοτητες χυμα, ο πυρηνας παιρνει φωτια.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 3 Μήνες πριν #73583 από ftspetro
φιλε Στρατο καλησπερα. εγραψα δυστυχως γιατι αυτος που μου φερνει τον πυρηνα μου τον φερνει τονο τονο, γιατι υποτιθεται δεν εχει άλλο αυτοκινητο, ενω ξερω πως εχει και με χρεωνει 100 ευρω τον τονο συν 40 ευρω ανα τονο τα μεταφορικα. δηλαδη σ εμένα αναγκαστικά ο τονος πυρηνα, στοιχιζει 140 ευρω χυμα και μαλιστα εχει μεσα και πετρες. οπότε εγω περα απο το αναγκαστικό σάκιασμα, αναγκαζομαι και χρησιμοποιω χοντρη σίτα στην τροφοδοσία του καυστηρα, για να μην περνουν στον κοχλια μου, οι πετρες ή και οι χοντροι σβολοι πυρηνα. όσο για την δεξαμενη των 5 τονων οτι υπαρχει κινδυνος αυταναφλεξης, εχεις δικιο καπου το εχω ακουσει, οπότε μαλλον θα την κανω μικροτερη. μηπως εχεις άποψη για δεξαμενη περιπου 3 τονων? θα ειχε το ιδιο προβλημα αυταναφλεξης του υλικου? για την αποθηκευση και μεταφορα του πυρηνα, αυριο εχω ραντεβου με τον Σαμαρα για να μου δανεισει μια αντλια μαλλον κενου για να δοκιμασω αν μπορω να μεταφερω υλικο απο μακρυα. περισσοτερες πληροφοριες για το συγκεκριμενο θεμα σε μερικες ημερες. αν και πιστευω πως μια ισχυρη αντλια υποπιεσης μαλλον θα κανει καποια δουλεια όπως γινεται με την μεταφορα πελλετ. πως άραγε μεταφερουν τα πυρηνουργεια τις τεραστιες ποσοτητες εκει? με το χερι? εχεις καποια αποψη για το εν λογω θεμα?

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 3 Μήνες πριν #73591 από stratis 1
Και οι τρεις τονοι χυμα δεν ειναι λιγοι,ιδικα αν εχουν παραπανω υγρασια.
Παρε αλλο φορτηγο και πηγαινε και φορτωσε οσο θες.
Στα πυρηνελαιουργεια τον πυρηνα τον μεταφερουν με ατερμονες κοχλιες

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 3 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 3 Μήνες πριν #73593 από stratis 1
Απο εκει που ξεφορτωνει το φορτηγο μεχρι τον λεβητα.
Τι αποσταση ειναι ?
εχει σκαλες?
Last edit: 11 Χρόνια 3 Μήνες πριν by stratis 1.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.087 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ