Windhager Biowin 26kW

Περισσότερα
10 Χρόνια 3 Μήνες πριν #126806 από kosmidis80
Απαντήθηκε από kosmidis80 στο θέμα Windhager Biowin 26kW
Για να βοηθησω λοιπον, οποιος θελει λιγο παραπανω να ψαχτει εχω ενα excelακι υπολογισμου (προσεγγιστικο) για τα παρακατω :
1) Θερμικο φορτιο
2) Παροχη κυκλοφορητη
3) Μανομετρικο κυκλοφορητη

Μου στελνει ΠΜ και του το στελνω σε email.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 3 Μήνες πριν #126809 από χρηστος8
Απαντήθηκε από χρηστος8 στο θέμα Windhager Biowin 26kW

theoilia έγραψε: Απορίες εκφράζουμε κ.Σαμαρά.Και τις εκφράζουμε για να σας δώσουμε την δυνατότητα να μας βοηθήσετε με τις γνώσεις σας στις τυχόν επιλογές που θα κάνει ο οποιοσδήποτε απλός χρήστης,όπως είμαι και εγώ,μίας συσκευής θέρμανσης.


Ακριβως ετσι Θοδωρη...Πραγματικα θαυμαζω τα συγκεκριμενα μηχανηματα και το λεω με απολυτη ειλικρινεια.
Ομως αν χρειαζεται σε ενα χαλαρο φορουμ το να δηλωσουμε επαγγελματικη ιδιοτητα, ωστε να σχολιασουμε...η να ρωτησουμε...η απλα να εκφρασουμε μια απορια μας τοτε το συγκεκριμενο θεμα με αφηνει αδιαφορο...
Και παλι μπραβο για την επιλογη του λεβητα σου φιλε atsits.



Κύριε Ιησού Χριστέ Υιέ Θεού ελέησον με τον αμαρτωλό

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 3 Μήνες πριν #126811 από fritakos
Απαντήθηκε από fritakos στο θέμα Windhager Biowin 26kW

kosmidis80 έγραψε: Για να βοηθησω λοιπον, οποιος θελει λιγο παραπανω να ψαχτει εχω ενα excelακι υπολογισμου (προσεγγιστικο) για τα παρακατω :
1) Θερμικο φορτιο
2) Παροχη κυκλοφορητη
3) Μανομετρικο κυκλοφορητη

Μου στελνει ΠΜ και του το στελνω σε email.


Θα με ενδιέφερε το excelακι αλλά απο που στέλνω pm. Το email μου είναι Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ευχαριστώ!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 3 Μήνες πριν #126812 από SakiSystem
Απαντήθηκε από SakiSystem στο θέμα Windhager Biowin 26kW
Κύριε Σαμαρά πολύ καλά κάνετε και υπολογίζετε με τον τρόπο σας την απαιτούμενη ισχύ ούτε για αυτό δεν αμφιβάλω αφού είστε χρόνια στην κατασκευή σίγουρα αποκτήσατε την γνώση και την εμπειρία.
Δεν αναφέρθηκα ούτε μία φορά στις δυνατότητές του λέβητα σας όπως άλλωστε ποτέ δεν το έχω κάνει για κανέναν, σας το ξαναγράφω με εντυπωσίασε η δυσαναλογία ισχύος λέβητα / θερμαινόμενου χώρου, σας ζητώ συγνώμη αν παρανοήσατε τα γραφόμενα μου, οι γνώσεις και οι απόψεις σας δύσκολα αντικρούονται τεκμηριωμένα αυτό όμως δεν σημαίνει ότι εσείς τα ξέρετε όλα και οι άλλοι δεν ξέρουν τίποτα (Γηράσκω αεί διδασκόμενος), ο σκοπός μας εδώ, νομίζω δεν είναι να δημιουργούμε αντιπαραθέσεις αλλά να κατανοήσουμε καλύτερα τουλάχιστον εμείς ως καταναλωτές πέρα από υπολογισμούς πια κίνηση θα είναι η πιο οικονομική και σωστή.

Τώρα αυτό τι σχέση έχει με το θέμα μας.

Λόγια του τύπου...σε λέβητα ΣΑΜΑΡΑΣ βάζουμε 35άρι ενώ από άλλους βάζουμε 50άρι και 60άρι, προτείνω να σας κάνουν να διερωτηθείτε άν αγοράσατε τον λέβητα που πραγματικά πληρώσατε ή ζητήσατε ή νομίζατε ότι πήρατε και μετά να σκεφτείτε γιατί πρέπει να θερμάνεις ένα σπίτι 200 τετραγωνικών με 60 kw λέβητα του τάδε(ανακρίβεια πλήρη) ενώ με ένα Windhager πχ σου φτάνουν 15...






Θόδωρε τέτοια προγραμματάκια κυκλοφορούν άπειρα στο net άλλα απλά και άλλα πιο σύνθετα όλα όμως κινούνται περίπου στην ίδια λογική στοιχείων. Στείλτο

Γηράσκω δ' αεί πολλά διδασκόμενος.
Σόλων ο Αθηναίος

www.energ.gr/index.php?option=com_kunena...&id=40367&Itemid=384

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 3 Μήνες πριν #126820 από atsits
Απαντήθηκε από atsits στο θέμα Windhager Biowin 26kW
Sakissystem, αυτο ειναι το σημαντικοτερο - ποια κινηση ειναι πιο οικονομικη και πιο σωστη, πραγμα πολυ υποκειμενικο ομως γιατι οι αναγκες ολων ειναι διαφορετικες. Κατι που μπορει να κανει σε μενα δεν ειναι απαραιτητο οτι κανει και σε αλλον.

Δεν εγραψα εδω ουτε για να μου δικαιωσει κανεις την επιλογη (σε ευχαριστω χρηστο) αλλα ουτε και για να τσακωθουμε. Εξαλλου δεν εχουμε και τιποτα να διαφωνησουμε αφου οι θερμοκρασιες, οι καταναλωσεις, τα τετραγωνικα και τα διαθεσιμα kW ειναι αντικειμενικα. Το αν εκανα την καταλληλη επιλογη αυτο ειναι δικο μου μελημα. Εγραψα ομως γιατι πιστευω πως απο ενα φορουμ δεν παιρνεις μονο, αλλα δινεις κιολας.

Ισως θα επρεπε να ειχα κανει μια μελετη απωλειων πριν ξεκινησω τη μεταβαση, αλλα δεν το εκανα. Εσκεμμενα. Δεν το εχω μετανιωσει προς το παρον. Πλεον δεν με ενδιαφερει ποσες απωλειες εχω αφου η μετρηση τους κανονικα γινεται πριν την αγορα. Εγω ειμαι μετα την αγορα.

Το σημαντικοτερο για μενα ηταν και ειναι να εχω ενα αξιοπιστο μηχανημα που με καλυπτει θερμικα και το οτι αδειαζω το συρταρι του μια φορα το μηνα. Οσον αφορα το οικονομικο σκελος νομιζω οτι ο Βαγγελης το προσεγγισε αρκετα καλα μεταξυ τσιπουρου και υπνου :blink: , τα νουμερα ειναι πολυ κοντα στις δικες μου εκτιμησεις.

Ψυχραιμια λοιπον και οτι θελει κανεις και γνωριζω φυσικα, ευχαριστως θα απαντησω.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": theoilia, Stavrax

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 3 Μήνες πριν #126824 από jnet
Απαντήθηκε από jnet στο θέμα Windhager Biowin 26kW

vag1234 έγραψε:

egglezos έγραψε: εκτός από τον Κο Κοσμίδη, όσοι υπόλοιποι εκφράζουν εδώ μέσα τις απόψεις τους για την απαιτούμενη ισχύ θέρμανσης του σπιτιού του πελάτη μας atsir, παρακαλώ τους διαχειριστές να κάνουν σύσταση λόγω της σοβαρότητας του θέματος, κάτω από τα ποσταρίσματα τους, να αναγράφουν και την επαγγελματική τους ιδιότητα για να καταλαβαίνει ο κόσμος που διαβάζει το θέμα ποιός λέει τί.

Ν.Σαμαράς
Κατασκευαστής λεβήτων βιομάζας
Αντιπρόσωπος της Windhager AG για την Ελλάδα.


Καλό θα ήταν να τοποθετηθεί ο διαχειριστής μας εδώ!


Δεν υπάρχει υποχρέωση για την αρση της ανωνυμίας στο energ.gr.

Εχει αρθεί η Ανωνυμία μονο μεσα στην Αρένα.

Κοστίζει τόσο να είσαι ειλικρινής όταν είσαι ευφυής! Είναι σαν να είσαι τίμιος όταν είσαι φιλόδοξος.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.088 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ