- Ληφθείσες Ευχαριστίες 7
Ενεργοποίηση νέου μέλους
Επειδη υπάρχει πρόβλημα στην αποστολή email ενεργοποίησης νέου μέλους στείλτε Viber μήνυμα στο 6945100102 με το όνομα χρήστη που θέλετε ενεργοποίηση. Προσοχή!!! το τηλεφωνο δεν δίνεται για τηλεφωνικές κλήσεις παρά μόνο για μηνύματα στο viber.
Μπριζα σε σωμα
- louris1234
- Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 59
louris1234 έγραψε: Καλησπέρα θα ηθελα να ρωτήσω θέλω να βάλω τα σώματα στο σπίτι το θέμα όμως είναι ότι όταν περαστηκαν τα μονοσωλινια δεν υπολογιστικαν η απόστασης το θέμα μου τώρα είναι ότι στα σώματα με της ανάλογες θερμηδες στην απόσταση πάει μπροστά από μπριζα τη μπορω να κανω?
Κάνε λίγο καλίτερη περιγραφή για να καταλάβουμε και βάλε φωτό της πλευράς που έχεις θέμα, να φαίνονται τα κουτάκια του ηλεκτρολόγου
- louris1234
- Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
Το θέμα είναι ότι το σώμα στα μέτρα που μου έβγαλε ο μάστορας κλείνει την πρίζαSHERIF έγραψε:
louris1234 έγραψε: Καλησπέρα θα ηθελα να ρωτήσω θέλω να βάλω τα σώματα στο σπίτι το θέμα όμως είναι ότι όταν περαστηκαν τα μονοσωλινια δεν υπολογιστικαν η απόστασης το θέμα μου τώρα είναι ότι στα σώματα με της ανάλογες θερμηδες στην απόσταση πάει μπροστά από μπριζα τη μπορω να κανω?
Κάνε λίγο καλίτερη περιγραφή για να καταλάβουμε και βάλε φωτό της πλευράς που έχεις θέμα, να φαίνονται τα κουτάκια του ηλεκτρολόγου
- louris1234
- Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
Εάν μεινη εκεί θα έχει θέμα λόγω ζέστης?SHERIF έγραψε: Εάν έχεις κι΄ άλλη μπρίζα στην πλευρά ή στην απέναντη και δεν σου είναι απαραίτητη άνοιξε το κουτάκι και αποσύνδεσέ τη ή τρύπα με ποτηροτρύπανο για να μην γίνει μερεμέτι και βάλτη πιό ψηλά.